עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר גרועחביבי,זה לא מזרחית
רק מרגול
בטח לתלות פרסום חדשלמההההההה לכל הרוחות הוא נכנס למלתחת הנשים
בוביבטח לתלות פרסום חדש
בובי
שאתה נכנס למלתחות כדאיי לשים פוסטר ,זה בעצם תירוץ של הנהלה לשים גבר מסוקס שמה שיעבוד ויזיע ובכך יתן למתאמנות עוד סיבה להמשיך לבואו....
🙄
שמע אני צוחק בקול..בובי
שאתה נכנס למלתחות כדאיי לשים פוסטר ,זה בעצם תירוץ של הנהלה לשים גבר מסוקס שמה שיעבוד ויזיע ובכך יתן למתאמנות עוד סיבה להמשיך לבואו....
🙄
תאכלי כבר! (השלמה לנייטרלי 🙄)(אגב, עדיין לא אכלתי את הצ'יפס שלקחתי!!! שמתי אותו בתיק ושכחתי ממנו 😲)
תקשיבי אני מתחיל לשקול לשים פאה ולהירשם לספייסזה לא. הוא פשוט מביא צ'יפס אפוי בחינם, כדי שהבנות שבדיוק סיימו אירובי יאכלו את זה ואז לא ירדו במשקל ואז יהיו חייבות לבוא שוב 😆
(אגב, עדיין לא אכלתי את הצ'יפס שלקחתי!!! שמתי אותו בתיק ושכחתי ממנו 😲)
להכין לך חבילה? (יש לי סטוק בבית)גם צ'יפס אפוי
שמע אני צוחק בקול..
אגב,זה די סרט
כי כל פעם שאני צריך (דגש על צריך-לא רוצה ) להיכנס לשם זה בליווי של הפקידת קבלה/מאמנת ולוודא שאין אף אחת בפנים
לפעמים אני פשוט מוותר והולך (שיש עומס של נשים)
תאכלי כבר! (השלמה לנייטרלי 🙄)
התכוונתי לפלוס קטן 🤦♂️אבל אני כבר בניטרליייייי 😕
וואו אחי מכיר את החרא הזה שהייתי מאמן כושר סמיי ראשי במכון מאוד מעפן תמיד לפניי סגירה היו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון . זה מעצבן להיכנס לשם כול פעם ולצעוק עליהם לעוף כי אנחנו סוגרים ועניין הוא שלנהלה לא היה אכפת , הם פעם כעסו עליי כי אמרתי למאמן דתי שזה בסדר אם הוא יבקש ממישהי להיכנס למלתחות ולהגיד להם לצאת.מע אני צוחק בקול..
אגב,זה די סרט
כי כל פעם שאני צריך (דגש על צריך-לא רוצה ) להיכנס לשם זה בליווי של הפקידת קבלה/מאמנת ולוודא שאין אף אחת בפנים
לפעמים אני פשוט מוותר והולך (שיש עומס של נשים)
רק אם זה ציפס חלבון(חיטבובבב)להכין לך חבילה? (יש לי סטוק בבית)
וואו אחי מכיר את החרא הזה שהייתי מאמן כושר סמיי ראשי במכון מאוד מעפן תמיד לפניי סגירה היו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון . זה מעצבן להיכנס לשם כול פעם ולצעוק עליהם לעוף כי אנחנו סוגרים ועניין הוא שלנהלה לא היה אכפת , הם פעם כעסו עליי כי אמרתי למאמן דתי שזה בסדר אם הוא יבקש ממישהי להיכנס למלתחות ולהגיד להם לצאת.
רק אם זה ציפס חלבון(חיטבובבב)
לא הצלחתי להבין את הטריק. למד אותי בבקשההההיו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון
יש שמועות שסוגרים אורות ומים אצלכם..אצלנו עלו על משהו
חחח המים זה חדשיש שמועות שסוגרים אורות ומים אצלכם..
בטח חדש..באמצע השלוק אין מים 🙁חחח המים זה חדש
בטח חדש..באמצע השלוק אין מים 🙁
כן מוזרים שם!לאנכון!! זה אכזריייי 🥷