הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחיי אני מבולבל - חדרי כושר פתוחים ?

• פותח/ת השרשור waynow
  • פורסם בתאריך
חביבי,זה לא מזרחית
רק מרגול
יותר גרוע
eretz6_6_hamudi_cc.jpg

(כנס לספייס לפני שאני הופכת אותך לספייס)

החלק האהוב עליי זה שהוא זרק על הבחורה את השק אגרוף
כזה-''זובי קחי את זה לא רוצה את זה''🤣😆😆🤣🤣😆🤣😆🤣😆😆[/QUOTE]

🤣🤣🤣🤣🤣
מתעעעעעעעעעעעע
הייתי אמיצה וראיתי את הקליפ עד הסוף! 🥰
כמות הכשלים שיש בו 🤦‍♂️
נתחיל בזה ש-למההההההה לכל הרוחות הוא נכנס למלתחת הנשים!?#?!@$?!?$ או שהיא זו שנכנסה למלתחת הגברים? רחמנא.

בובי
שאתה נכנס למלתחות כדאיי לשים פוסטר ,זה בעצם תירוץ של הנהלה לשים גבר מסוקס שמה שיעבוד ויזיע ובכך יתן למתאמנות עוד סיבה להמשיך לבואו....
🙄

זה לא. הוא פשוט מביא צ'יפס אפוי בחינם, כדי שהבנות שבדיוק סיימו אירובי יאכלו את זה ואז לא ירדו במשקל ואז יהיו חייבות לבוא שוב 😆
(אגב, עדיין לא אכלתי את הצ'יפס שלקחתי!!! שמתי אותו בתיק ושכחתי ממנו 😲)

בובי
שאתה נכנס למלתחות כדאיי לשים פוסטר ,זה בעצם תירוץ של הנהלה לשים גבר מסוקס שמה שיעבוד ויזיע ובכך יתן למתאמנות עוד סיבה להמשיך לבואו....
🙄
שמע אני צוחק בקול..

אגב,זה די סרט
כי כל פעם שאני צריך (דגש על צריך-לא רוצה ) להיכנס לשם זה בליווי של הפקידת קבלה/מאמנת ולוודא שאין אף אחת בפנים
לפעמים אני פשוט מוותר והולך (שיש עומס של נשים)

תאכלי כבר! (השלמה לנייטרלי 🙄)

זה לא. הוא פשוט מביא צ'יפס אפוי בחינם, כדי שהבנות שבדיוק סיימו אירובי יאכלו את זה ואז לא ירדו במשקל ואז יהיו חייבות לבוא שוב 😆
תקשיבי אני מתחיל לשקול לשים פאה ולהירשם לספייס
גם צ'יפס אפוי וגם בחור חתיך שזורק עליי שק אגרוף?
מה עוד בחורה יכולה לבקש!
🤣

שמע אני צוחק בקול..

אגב,זה די סרט
כי כל פעם שאני צריך (דגש על צריך-לא רוצה ) להיכנס לשם זה בליווי של הפקידת קבלה/מאמנת ולוודא שאין אף אחת בפנים

תאכלי כבר! (השלמה לנייטרלי 🙄)

אבל אני כבר בניטרליייייי 😕

מע אני צוחק בקול..

אגב,זה די סרט
וואו אחי מכיר את החרא הזה שהייתי מאמן כושר סמיי ראשי במכון מאוד מעפן תמיד לפניי סגירה היו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון . זה מעצבן להיכנס לשם כול פעם ולצעוק עליהם לעוף כי אנחנו סוגרים ועניין הוא שלנהלה לא היה אכפת , הם פעם כעסו עליי כי אמרתי למאמן דתי שזה בסדר אם הוא יבקש ממישהי להיכנס למלתחות ולהגיד להם לצאת.
להכין לך חבילה? (יש לי סטוק בבית)
רק אם זה ציפס חלבון(חיטבובבב)

וואו אחי מכיר את החרא הזה שהייתי מאמן כושר סמיי ראשי במכון מאוד מעפן תמיד לפניי סגירה היו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון . זה מעצבן להיכנס לשם כול פעם ולצעוק עליהם לעוף כי אנחנו סוגרים ועניין הוא שלנהלה לא היה אכפת , הם פעם כעסו עליי כי אמרתי למאמן דתי שזה בסדר אם הוא יבקש ממישהי להיכנס למלתחות ולהגיד להם לצאת.

רק אם זה ציפס חלבון(חיטבובבב)

תאכל את זה עם גבינת עז-מה.
אחת הגבינות הטעימות, בחיי. אני קונה סטוקים.

upload_2020-7-24_11-43-17.png

עולה בסביבות ה6 ש"ח ל100 גר' במעדנייה של הסופר. זה די יקר, אבל שווה.

היו בחורות שהיו מתחבאות במלתחות כדיי להאריך את האימון
לא הצלחתי להבין את הטריק. למד אותי בבקשההה

*אצלנו עלו על משהו - כיוונו השעונים לחמש דקות לפני השעה. וכשאני בטעות יוצאת בדקה לאחת עשרה בשעון אמיתי (סגירה ברעיון ב-11) מרגישה פושעת, עם המדריך המסכן שמסתכל עליי בעיניים רושפות.
אבל זה הם הלא חוקיים!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית