עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק נכון אמרת סקר דעת קהל יעזור לי להגיע להחלטה 🤩ארוך...כי האורך קובע.👉👌
מזה?? התחלת להעלות גם סקרי דעת קהל?
או שבאתר העלו את זה באופן מקרי עם השאלה שלך?
קצר זה פרופיונט...תצטרך להזריק 3 פעמים בשבוע..בדיוק נכון אמרת סקר דעת קהל יעזור לי להגיע להחלטה 🤩
בקצר אין שינויים הורמונליים מבחינת אסטרוגן ופרולקטין?קצר זה פרופיונט...תצטרך להזריק 3 פעמים בשבוע..
ארוך נוח ואפקטיבי יותר.
בכלל .. כל הרעיון של קצרים נועד במקור לעזור למתחרים "להעלים ראיות" או סתם לקצר את זמן ההמתנה לפיצוץ בתחילת הסייקל ולא הרבה מעבר לזה.
אבל אם זו פעם ראשונה ואתה היסטרי מתופעות אסטרוגניות ופרולקטיניות אז אתה יכול גם קצר.
בכל הנוגע לאסטרוגן אין בעיה מבחינתךבקצר אין שינויים הורמונליים מבחינת אסטרוגן ופרולקטין?
לא מבין איך זה? הרי החומר מגיע לאותו רמות בדם בסופו של דבר, אם כי בקצר בפחות פיקים ורמות יותר יציבות
תפסיק לענות בצורה פרובוקטיבית, זה מביך אותך ואת הרמה האינטלקטואלית של הפורוםבכל הנוגע לאסטרוגן אין בעיה מבחינתך
הרי למדת ב"מכללה" שאין בכלל המרה לאסטרו אז ממה אתה דואג..חח
אין שינויים הורמונליים מהותים..אם זו אותה כמות אותו אימפקט..רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר.
ארוכים יחייב אותך לחכות קצת הרבה יותר לפני יציאה לpctחחח בקיצור מה אתם ממליצים ללכת על קצרים או ארוכים !
ארוכים משתלם כלכלית ונוח חד משמעית, לא ניסתי קצרים למען האמת והבנתי שהם נותנים קיק כבר בשבועות הראשונים כל עוד לא מדובר בקשקוש..ארוכים יחייב אותך לחכות קצת הרבה יותר לפני יציאה לpct
וגם ייקח 2-3 שבועות עד שיתייצבו הרמות בדם לעומת קצרים שאחרי 2-3 ימים אתה כבר שם כמו שצריך
אני אישית מעדיף ארוכים בגלל תדירות הזרקות יותר נוחה, בקצרים תצטרך כנראה לפחות 3 פעמים בשבוע להזריק
ובמקרה פה, מר ג'נט טועה, המדע אומר כי ככל שתדירות ההזרקה יותר גבוהה אז הרמות יותר יציבות ויש פחות פיקים בהתאם
"רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר."
אם אתה מתכנן סייקל ארוך אז ארוכים יתאימו כמו כפפה ליד שם ו בילדרים רציניים עושים סייקלים ארוכים עד כמה שאני זוכר
מבחינה פיננסית, שימוש בארוכים יותר משתלם
מבחינה של להיכנס לסייקל ולצאת ממנו לpct מהר ככל האפשר, קצרים לוקחים
אני מסתבך עם לתת זריקה לIM יותר מפעמיים בשבוע, אז הלכתי על ארוכים
וגם בקצרים תצטרך לחכות פחות עד שתצטרך לצאת לpctארוכים משתלם כלכלית ונוח חד משמעית, לא ניסתי קצרים למען האמת והבנתי שהם נותנים קיק כבר בשבועות הראשונים כל עוד לא מדובר בקשקוש..
מיתפסיק לענות בצורה פרובוקטיבית, זה מביך אותך ואת הרמה האינטלקטואלית של הפורום
ותענה תכלס מי מה מו
התכוונת לבדיקות סמים כן?למתחרים "להעלים ראיות
לא בהכרח.. מסיבות מגוונות..רק שאף אחת מהן היא לא יעילות..נוחות ואפקטיביות לטווח הארוךהתכוונת לבדיקות סמים כן?
לא מבין בזה כל כךנוחות ואפקטיביות לטווח הארוך
אשמח שתרחיב על דבריךננדרלון קצר לא דומה לארוך בכלל, כל העניין של ״דקה״ זה האסטר דקנואט ואני לא אכנס לזה, בולדנון הכי רווחי באסטר אונדצילאנט, גם לגבי מסטרון פרופיונאט הכי רווחי ולא סתם רק האסטרים האלה פופולריים בעולם החומרים, השאלה היא איזה תוצאה אתה מחפש ופחות מעניין סוג החומר, מבחן התוצאה זה המחשבון הנכון.....
אני עכשיו ב4 שבועות לחיטוב ממשיך בחיטוב בהמשך הוא יהיה די אגרסיבי אני לא על חומרים עכשיו מנסה לשמור מסת שריר עד כמה שניתן מסייקל קודם, שוקל להריץ קלן בשבועיים האחרונים ולהיכנס למסה לגדול בתחילתו של הסייקל (כמה שאפשר)ננדרלון קצר לא דומה לארוך בכלל, כל העניין של ״דקה״ זה האסטר דקנואט ואני לא אכנס לזה, בולדנון הכי רווחי באסטר אונדצילאנט, גם לגבי מסטרון פרופיונאט הכי רווחי ולא סתם רק האסטרים האלה פופולריים בעולם החומרים, השאלה היא איזה תוצאה אתה מחפש ופחות מעניין סוג החומר, מבחן התוצאה זה המחשבון הנכון.....