Nandrolone

ארוך...כי האורך קובע.👉👌

מזה?? התחלת להעלות גם סקרי דעת קהל?
או שבאתר העלו את זה באופן מקרי עם השאלה שלך?

אפשר להסתדר עם npp פעמיים בשבוע או שצריך לפחות 3?

בנתיים ניסיתי רק דקה יענו הארוך והייתי מבסוט ממנו

בדיוק נכון אמרת סקר דעת קהל יעזור לי להגיע להחלטה 🤩
קצר זה פרופיונט...תצטרך להזריק 3 פעמים בשבוע..
ארוך נוח ואפקטיבי יותר.
בכלל .. כל הרעיון של קצרים נועד במקור לעזור למתחרים "להעלים ראיות" או סתם לקצר את זמן ההמתנה לפיצוץ בתחילת הסייקל ולא הרבה מעבר לזה.
אבל אם זו פעם ראשונה ואתה היסטרי מתופעות אסטרוגניות ופרולקטיניות אז אתה יכול גם קצר.

קצר זה פרופיונט...תצטרך להזריק 3 פעמים בשבוע..
ארוך נוח ואפקטיבי יותר.
בכלל .. כל הרעיון של קצרים נועד במקור לעזור למתחרים "להעלים ראיות" או סתם לקצר את זמן ההמתנה לפיצוץ בתחילת הסייקל ולא הרבה מעבר לזה.
אבל אם זו פעם ראשונה ואתה היסטרי מתופעות אסטרוגניות ופרולקטיניות אז אתה יכול גם קצר.
בקצר אין שינויים הורמונליים מבחינת אסטרוגן ופרולקטין?
לא מבין איך זה? הרי החומר מגיע לאותו רמות בדם בסופו של דבר, אם כי בקצר בפחות פיקים ורמות יותר יציבות

בקצר אין שינויים הורמונליים מבחינת אסטרוגן ופרולקטין?
לא מבין איך זה? הרי החומר מגיע לאותו רמות בדם בסופו של דבר, אם כי בקצר בפחות פיקים ורמות יותר יציבות
בכל הנוגע לאסטרוגן אין בעיה מבחינתך
הרי למדת ב"מכללה" שאין בכלל המרה לאסטרו אז ממה אתה דואג..חח
אין שינויים הורמונליים מהותים..אם זו אותה כמות אותו אימפקט..רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר.

בכל הנוגע לאסטרוגן אין בעיה מבחינתך
הרי למדת ב"מכללה" שאין בכלל המרה לאסטרו אז ממה אתה דואג..חח
אין שינויים הורמונליים מהותים..אם זו אותה כמות אותו אימפקט..רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר.
תפסיק לענות בצורה פרובוקטיבית, זה מביך אותך ואת הרמה האינטלקטואלית של הפורום
ותענה תכלס מי מה מו

חחח בקיצור מה אתם ממליצים ללכת על קצרים או ארוכים !
ארוכים יחייב אותך לחכות קצת הרבה יותר לפני יציאה לpct
וגם ייקח 2-3 שבועות עד שיתייצבו הרמות בדם לעומת קצרים שאחרי 2-3 ימים אתה כבר שם כמו שצריך

אני אישית מעדיף ארוכים בגלל תדירות הזרקות יותר נוחה, בקצרים תצטרך כנראה לפחות 3 פעמים בשבוע להזריק

ובמקרה פה, מר ג'נט טועה, המדע אומר כי ככל שתדירות ההזרקה יותר גבוהה אז הרמות יותר יציבות ויש פחות פיקים בהתאם, להזכירך הבחור אמר כנראה בטעות:
"רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר."
אם אתה מתכנן סייקל ארוך אז ארוכים יתאימו כמו כפפה ליד שם ו בילדרים רציניים עושים סייקלים ארוכים עד כמה שאני זוכר

מבחינה פיננסית, שימוש בארוכים יותר משתלם
מבחינה של להיכנס לסייקל ולצאת ממנו לpct מהר ככל האפשר, קצרים לוקחים

אני מסתבך עם לתת זריקה לIM יותר מפעמיים בשבוע, אז הלכתי על ארוכים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ארוכים יחייב אותך לחכות קצת הרבה יותר לפני יציאה לpct
וגם ייקח 2-3 שבועות עד שיתייצבו הרמות בדם לעומת קצרים שאחרי 2-3 ימים אתה כבר שם כמו שצריך

אני אישית מעדיף ארוכים בגלל תדירות הזרקות יותר נוחה, בקצרים תצטרך כנראה לפחות 3 פעמים בשבוע להזריק

ובמקרה פה, מר ג'נט טועה, המדע אומר כי ככל שתדירות ההזרקה יותר גבוהה אז הרמות יותר יציבות ויש פחות פיקים בהתאם

"רק שבארוכים יותר יש פיזור טוב יותר ופחות פיקים..ולכן בילדרים מפיקים ממנו יותר."
אם אתה מתכנן סייקל ארוך אז ארוכים יתאימו כמו כפפה ליד שם ו בילדרים רציניים עושים סייקלים ארוכים עד כמה שאני זוכר

מבחינה פיננסית, שימוש בארוכים יותר משתלם
מבחינה של להיכנס לסייקל ולצאת ממנו לpct מהר ככל האפשר, קצרים לוקחים

אני מסתבך עם לתת זריקה לIM יותר מפעמיים בשבוע, אז הלכתי על ארוכים
ארוכים משתלם כלכלית ונוח חד משמעית, לא ניסתי קצרים למען האמת והבנתי שהם נותנים קיק כבר בשבועות הראשונים כל עוד לא מדובר בקשקוש..

ארוכים משתלם כלכלית ונוח חד משמעית, לא ניסתי קצרים למען האמת והבנתי שהם נותנים קיק כבר בשבועות הראשונים כל עוד לא מדובר בקשקוש..
וגם בקצרים תצטרך לחכות פחות עד שתצטרך לצאת לpct
==זמן בו אתה כבר 'לא' אנבולי כ"כ והטסט הטבעי עוד לא בועט כמו שצריך שזה יתרון מכובד 'לחכות' פחות מבחינת שמירה על ההישגים

אני סגרתי לי את הפינה עם אוראליים או סארמס, אבל תכלס זריקות יותר טוב כך אומרים ככה שאפשר לעשות מיני סייקל של קצרים עד שאתה יכול לצאת לpct..

יש אנשים שנותנים במה לgh וחבריו בשביל למזער נזקים שכאלו

היתרון הגדול מבחינת קצרים זה יציאה יותר מהירה לpct נכנס מהר יוצא מהר, היוצא מהר זה היתרון הגדול מבחינת, כל הגורמים בהשוואה

רמות יותר יציבות בדם, פחות פיקים וכדומה זה גם יתרון אבל קח בחשבון שאם אתה משתמש בקצרים ומפגר ביום או לא עקבי כ"כ או משתמש בשעות הזרקה לא קבועות אז לא בהכרח ששמרת על היתרון הזה

וזאת בהנחה שהקטע הכלכלי, ותדירות ההזרקות הגבוהה איננה בעיה

נוחות ואפקטיביות לטווח הארוך
לא מבין בזה כל כך
אבל אתייחס לבדיקות,כל הנזגרות של ננדרו'/דקה וחבריו בעייתיות לבדיקות (החומר נשאר בגוף להמון זמן אחרי השימוש)
ואם כן בשימוש,בממש מיקרו דוז (25-50 שבועי)

ננדרלון קצר לא דומה לארוך בכלל, כל העניין של ״דקה״ זה האסטר דקנואט ואני לא אכנס לזה, בולדנון הכי רווחי באסטר אונדצילאנט, גם לגבי מסטרון פרופיונאט הכי רווחי ולא סתם רק האסטרים האלה פופולריים בעולם החומרים, השאלה היא איזה תוצאה אתה מחפש ופחות מעניין סוג החומר, מבחן התוצאה זה המחשבון הנכון.....

ננדרלון קצר לא דומה לארוך בכלל, כל העניין של ״דקה״ זה האסטר דקנואט ואני לא אכנס לזה, בולדנון הכי רווחי באסטר אונדצילאנט, גם לגבי מסטרון פרופיונאט הכי רווחי ולא סתם רק האסטרים האלה פופולריים בעולם החומרים, השאלה היא איזה תוצאה אתה מחפש ופחות מעניין סוג החומר, מבחן התוצאה זה המחשבון הנכון.....
אשמח שתרחיב על דבריך

בסופו של דבר/יום יש לך חומר פעיל וההבדל בין אסתרים קצרים לארוכים זה כמה זמן לוקח לחומר להשתחרר
מה שמחייב בקצרים תדירות הזרקה יותר גבוהה

עזוב רגע כניסה יציאה

בהנחה ואתה בסייקל כבר.. מה ההבדל בין 2 אנשים בשבוע 6 לסייקל שאחד משתמש בארוך ואחד בקצר

והמינונים גרמו לכך שלשניהם יהיו רמות זהות בדם של החומר הפעיל

אשמח להרחבה

אלא אם כן ברווח דיברת על הכניסה יציאה מסייקל

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו ב4 שבועות לחיטוב ממשיך בחיטוב בהמשך הוא יהיה די אגרסיבי אני לא על חומרים עכשיו מנסה לשמור מסת שריר עד כמה שניתן מסייקל קודם, שוקל להריץ קלן בשבועיים האחרונים ולהיכנס למסה לגדול בתחילתו של הסייקל (כמה שאפשר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית