Nandrolone

אני עכשיו ב4 שבועות לחיטוב ממשיך בחיטוב בהמשך הוא יהיה די אגרסיבי אני לא על חומרים עכשיו מנסה לשמור מסת שריר עד כמה שניתן מסייקל קודם, שוקל להריץ קלן בשבועיים האחרונים ולהיכנס למסה לגדול בתחילתו של הסייקל (כמה שאפשר)
אני לא הייתי ממליץ לך להריץ קלן מתי שאתה לא אנבולי, זה לא הרעיון הכי חכם

בגלל מה שאמרו לי פה

קלן יכול לעזור לטסט טבעי בpct

את היחס בין שומן לשריר הוא ישפר כי זה מה שהוא עושה אבל אתה עלול לאבד שריר יקר בדרך ככה הבנתי, תקן אותי אם הבנתי לא נכון אחרי שאתה עובר על השרשור שם

לא יודע על מה דבריהם מבוססים, קלן אמנם לא אנבולי אבל בזמן ה PCT ולאחריו ה SET POINT שלך משתנה וקלן דווקא יכול לעזור נגד ריבאונד שומן

לא יודע על מה דבריהם מבוססים, קלן אמנם לא אנבולי אבל בזמן ה PCT ולאחריו ה SET POINT שלך משתנה וקלן דווקא יכול לעזור נגד ריבאונד שומן
יכול לעזור נגד ריבאונד שומן אבל על הדרך יכול לאכול גם את השריר, ומעדיף להיות אחוז 2 שומן יותר אבל לא לאבד שריר יקר שנצבר במיוחד מתי שהטסט שלך עוד לא התאפס על עצמו

אגב, אני הולך דווקא על קרדרין יד ביד השמועה אומרת שיכול לעזור לפרופיל של הכולסטרול שזה חשוב לטפל בו אחרי סייקל

יצא ויש בידי קלן כי האתר בחול התעקב עם ההזמנה אז הוא פיצה אותי עם קלן חינם אבל לבנתיים אני אחוז שומן יחסית נמוך אז לא רואה שום סיבה הגיונית להריץ אותו עכשיו
ולמה התכוונת ב set point?

יכול לעזור נגד ריבאונד שומן אבל על הדרך יכול לאכול גם את השריר, ומעדיף להיות אחוז 2 שומן יותר אבל לא לאבד שריר יקר שנצבר במיוחד מתי שהטסט שלך עוד לא התאפס על עצמו

אגב, אני הולך דווקא על קרדרין יד ביד השמועה אומרת שיכול לעזור לפרופיל של הכולסטרול שזה חשוב לטפל בו אחרי סייקל

יצא ויש בידי קלן כי האתר בחול התעקב עם ההזמנה אז הוא פיצה אותי עם קלן חינם אבל לבנתיים אני אחוז שומן יחסית נמוך אז לא רואה שום סיבה הגיונית להריץ אותו עכשיו
ולמה התכוונת ב set point?

SET POINT - למה קשה לשמור על המשקל החדש? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

אחרי סייקל הבעיה שלי אף פעם לא הייתה צבירת שומן, נכון מאבדים קצת שייפ כי אתה לא אנבולי אבל דווקא אני אחרי סייקל נלחם לאכול כדי לא לרדת במשקל כי לרדת במשקל שקול ללאבד שריר במיוחד אם אתה יחסית חטוב

יש אנשים שזה יתאים להם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית