הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה על חדר כושר בתל-אביב

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
אז ככה,

הגיע הזמן לעבור מכון ואני מחפש "בית" חדש באזור תל-אביב.

ברמת העקרון אני גר בצפון תל-אביב ככה שהאוניברסיטה והגראז' (רמת החייל) הם שתי אופציות מתקבלות מבחינת היצע - הבעיה היא שאני מעוניין להתאמן דווקא במרכז תל-אביב.

הסיבה היא כיוון שאני מתנייד מהבסיס דרך אוטובוסים, ומסלול הנסיעה שלי עובר במרכז תל-אביב, ככה שאם אני מתאמן קרוב לבית זה כבר משעה 18:00 וצפונה וזו שעה עמוסה שאני לא ממש מחבב, אז חדר כושר במרכז תל-אביב יהיה טוב כי אני אוכל להתאמן לפני כן, בדרך הביתה.

דרישות סף:

- כלוב !

זהו כעקרון - שתהיה כמובן רמת אחזקה מינימאלית מבחינת ניקיון ושהמקום לא יהיה פחית שימורים של מטר על חצי (כלומר, שאפשר יהיה לזוז...).

אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ, ועוד יותר טוב אם יצויין מחיר \ תצויין סביבת מחיר במידה וידוע.

אני בעד איפה שיש משקולנים (אוניברסיטה או הדר יוסף)
אם אתה מחפש להתאמן כמובן

יש לך את גו אקטיב וייצמן שהוא חדר כושר טוב
תלוי מה אתה מחפש, יש חדרי כושר פחות טובים לאימונים אבל עם דברים אחרים

• פותח/ת השרשור
אוניברסיטה מקום טוב וגם המחיר אחלה, אבל בשעות שאני אוכל להגיע לשם אין מקום לזוז.

תוכל לפרט על הדר יוסף ? איך קוראים למקום ? במה מדובר ?

לגבי גו אקטיב - זו אופציה - מישהוא יודע כמה עולה שם מנוי ?

BTW מישהוא מכיר במקרה הולמס פלייס בדיזינגוף ? חבר טוען שיש להם שם כלוב.

אני הייתי בזמנו לפני כשנה בגו אקטיב סניף יהוד המחיר שהם רצו אז היה 320 ש"ח לחודש.

אם אתה מספיק עקשן ויודע גם להתמקח אתה יכול להוריד אותם ל250 עם התחייבות לשנה והצגת תעודת סטודנט עם יש לך.

אני הייתי הולך על האוניברסיטה, במיוחד אם יש לך תעודת סטודנט. המחיר מצחיק ואתה מקבל כל כך הרבה בשבילו.

להולמס פלייס אל תלך, הכלוב שלהם הוא חצי ראק (מוטות בטיחות קבועים) ואין מקום לזוז.

• פותח/ת השרשור
OK - ובשעות הערב המוקדמות (18:00 ככה) יש לחץ (בעיקר על הכלוב) או שאפשר להתאמן כמו בן אדם בלי לחכות 5 דקות לכל דבר ?

OK - ובשעות הערב המוקדמות (18:00 ככה) יש לחץ (בעיקר על הכלוב) או שאפשר להתאמן כמו בן אדם בלי לחכות 5 דקות לכל דבר ?

בערב זה דיי צפוף אבל אני לא יודע כמה לחץ יש על הכלוב, יש גם ראק שהוא כמעט תמיד פנוי.
הבנץ' אבל זה סיפור אחר זה יכול לקחת הרבה זמן עד שהוא מתפנה בשעות האלו.

לכלוב נדיר מאוד שיש תור (אלא אם כנופיית הפשע של עלקסיי סגלובסקי מתאמנת).
לספסל תמיד יש תור, כמו בכל חדר כושר.

לכלוב נדיר מאוד שיש תור (אלא אם כנופיית הפשע של עלקסיי סגלובסקי מתאמנת).
לספסל תמיד יש תור, כמו בכל חדר כושר.
אולי אני בוגד בכלוב, אבל אם הבנץ' תפוס ליותר מדי זמן אני פשוט מאלתר בנצ' מהכלוב.. לא כזה סיפור O:

אה שכחתי יש גם שני סטנדים לסקוואט באיזור של הבמות, אז אם יוצא מקרה נדיר שגם הכלוב וגם הראק תפוסים יש עוד מקום שאפשר לעשות בו סקוואטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית