הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי תשלום ב-proven peptides

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לכולם,
אני מאתמול כבר תקוע על איך אני משלם באתר שלהם, אין אפשרות לכרטיס אשראי או פייפאל, רק ביטקווין, ועוד 2 שיטות שאין לי מושג עליהם.
מאנשים שכן הזמינו אצלם, איך שילמתם באתר? יש אפשרות לתשלום בכרטיס שאשראי?
ואם לא יש עוד חברה אמינה שמקבלת כרטיסי אשראי אשמח לשמוע.
תודה לעונים

אני עבדתי עם חומרים של סיינס.ביו, תוצאות מצויינות של LGD-4033 ואוסטרין, סוף סייקל ללא תופעות לוואי (2.5 מג ו10-20 מג בהתאמה). אם עוד לא הזמנת אני ממליץ לך לבדוק את החברה הנ״ל (לא אומר שהם 100% לג׳יט, אבל הרבה אומרים עליהם דברים טובים)

אני עבדתי עם חומרים של סיינס.ביו, תוצאות מצויינות של LGD-4033 ואוסטרין, סוף סייקל ללא תופעות לוואי (2.5 מג ו10-20 מג בהתאמה). אם עוד לא הזמנת אני ממליץ לך לבדוק את החברה הנ״ל (לא אומר שהם 100% לג׳יט, אבל הרבה אומרים עליהם דברים טובים)
ללא תופעות לוואי??
אתה כנראה הראשון בעולם.
כנראה שלא הכניסו אותך למחקרים אחי כי הם מספרים משהו אחר גם במינונים של 1mg/d

ללא תופעות לוואי??
אתה כנראה הראשון בעולם.

אני רק משתף מה חוויתי
חשק מיני תקין, זקפה תקינה, אשכים בגודל תקין, זרע רגיל, ללא אקנה, הרגשה טובה, לא עליתי בנוזלים בצורה קיצונית...מה עוד? אין לי שום סיבה להמציא.

אני רק משתף מה חוויתי
חשק מיני תקין, זקפה תקינה, אשכים בגודל תקין, זרע רגיל, ללא אקנה, הרגשה טובה, לא עליתי בנוזלים בצורה קיצונית...מה עוד? אין לי שום סיבה להמציא.
לא אמרתי שאתה ממציא
אמרתי שאתה הראשון כנראה בעולם

ללא תופעות לוואי??
אתה כנראה הראשון בעולם.
הוא רשם מה הוא הרגיש, לא מה המדדים שלו בבדיקת הדם. ומה שהוא מרגיש, גם אני הרגשתי, רק שאני לקחתי 5 מג של lgd.

רק שאני חוויתי חשק מיני מוגבר.

יש לי ניסיון טוב עם הLGD של Narrows Labs, בעבר רכשתי קפסולות של 10mg מהם (חציתי אותן לחמישיות) והן היו טירוף פשוט, עליה מדהימה בכוח, בעיות שינה שהיו לי נעלמו, התאבון שמעולם לא היה לי נזכר שהוא קיים, בקיצור תענוג.
אבל.. עצבים, הזעות, חשק מיני לא קיים וביצים בגודל של כדור רובה אוויר (בעיה רצינית כשיש אישה ברקע ששואלת שאלות) גרמו לי לעשות סשן אחד ולעצור.

בנוסף החבילה התעקבה שבועיים, דיברתי עם השירות לקוחות שלהם שטענו שדואר ישראל כשל בהעברת החבילה, תוך שלושה ימים הגיעה חבילה נוספת שהם שלחו וכעבור מספר ימים גם החבילה שנעלמה, זכיתי.

יש לי בקבוק סגור שלהם עדיין באריזה אם מישהו מעוניין לבוא לקחת מתל אביב (יש תוקף לחומרים האלו? אני לא בבית בשביל לבדוק).

הוא רשם מה הוא הרגיש, לא מה המדדים שלו בבדיקת הדם. ומה שהוא מרגיש, גם אני הרגשתי, רק שאני לקחתי 5 מג של lgd.

רק שאני חוויתי חשק מיני מוגבר.

שמעתי הרבה חבר׳ה אומרים שהחשק המיני שלהם עלה בעקבות שימוש בLGD, אצלי זה לא היה.
בסייקל הבא שלי (שיכלול גם טסט׳) אני אעלה את המינון ל 5 מ״ג. יש לי ציפיות מהחומר הזה, 2.5 מ״ג נתנו תוצאות יפות מאוד

שמעתי הרבה חבר׳ה אומרים שהחשק המיני שלהם עלה בעקבות שימוש בLGD, אצלי זה לא היה.
בסייקל הבא שלי (שיכלול גם טסט׳) אני אעלה את המינון ל 5 מ״ג. יש לי ציפיות מהחומר הזה, 2.5 מ״ג נתנו תוצאות יפות מאוד
השאלה לא לגבי מה הרגשת במהלך הפרוטוקול..
השאלה היר מה הרגשת אחרי..
אם הכל היה תקין..מרץ..ליבידו..תפקוד מיני..לא נכנסת למצב קטבולי...אז זה מענין..מאוד מענין.

השאלה לא לגבי מה הרגשת במהלך הפרוטוקול..
השאלה היר מה הרגשת אחרי..
אם הכל היה תקין..מרץ..ליבידו..תפקוד מיני..לא נכנסת למצב קטבולי...אז זה מענין..מאוד מענין.

סיימתי את הסייקל במרץ.
מבחינת משקלי עבודה, דדליפט עלה מעט, סקוואט ולחיצת חזה ירדו בערך ב 10%. אציין שירדתי כ10% במשקל גוף.
תפקוד מיני היה רגיל במהלך הסייקל, בסופו וגם עכשיו אותו הדבר, מרץ כנ״ל. יכול להיות שאני מספספס משהו פה ושם, אבל בגדול לא זכור לי שום שינוי משמעותי או עלייה חדה ואז נפילה של אחד מהדברים שציינת.

סיימתי את הסייקל במרץ.
מבחינת משקלי עבודה, דדליפט עלה מעט, סקוואט ולחיצת חזה ירדו בערך ב 10%. אציין שירדתי כ10% במשקל גוף.
תפקוד מיני היה רגיל במהלך הסייקל, בסופו וגם עכשיו אותו הדבר, מרץ כנ״ל. יכול להיות שאני מספספס משהו פה ושם, אבל בגדול לא זכור לי שום שינוי משמעותי או עלייה חדה ואז נפילה של אחד מהדברים שציינת.
מהתגובות שלך מצתייר חומר באיכות נמוכה מאוד עד לא קיים

מהתגובות שלך מצתייר חומר באיכות נמוכה מאוד עד לא קיים

מה שכתבתי היה אחריי הסייקל. בגלל זה המשפט הראשון היה הסייקל נגמר במרץ. כל מה שנכתב לאחר מכן מתאר את הירידה או העלייה של משקלי העבודה לאחר סיום השימוש ב LGD.
במהלך הסייקל עליתי במשקל, במשקלי עבודה, ובחזרות בכל הליפטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית