החלטתי להתחיל דיאטה קיטוגנית אבל אני צריך עזרה קצת עם החלוקת קלוריות שאתם ממליצים מנסיון אישי.
נכנסתי לכמה אתרים לבדוק RMR וכולם הביאו את אותה התשובה בערך
RMR- קלוריות 2700
הייתי צריך להכניס את רמת הפעילות הגופנית השבועית שלי וסימנתי - אימוני כוח ומשקולות למשך 60 דקות או יותר, 5-7 ימים בשבוע.
עם השקלול של האימונים יצא שאני שורף בממוצע ביום 4500 קלוריות.
לדעתכם האם המספר הגיוני ואני יכול לחשב ממנו את הערכים היומיים שלי?
נניח שהמספר הזה תקין וממנו אני מחשב, חשבתי ללכת על גרעון של 600 קלוריות ולצרוך 3900 ביום
אז אם אני לוקח פי 2 משקל גוף לחלבון ופי 1 לשומן(אני יודע שאלה ההמלצות) יוצא 320 גרם חלבון(1280 קלוריות), 160 גרם שומן(1440 קלוריות)
ואם כל השאר ילך לפחמימה יצא 295 גרם(1180 קלוריות).
עם כמות כזאת של פחמימה זה כבר לא קיטו לכן איך אתם ממליצים לחלק מחדש את הקלוריות?
ושאלה אחרת עם איזה מאכלים אתם מעדיפים לצרוך את הפחמימה ?והאם מנסיון אישי צריכת כל הפחמימה לפני האימון תעזור לאימוני כוח?
תודה רבה לעוזרים!!
נכנסתי לכמה אתרים לבדוק RMR וכולם הביאו את אותה התשובה בערך
RMR- קלוריות 2700
הייתי צריך להכניס את רמת הפעילות הגופנית השבועית שלי וסימנתי - אימוני כוח ומשקולות למשך 60 דקות או יותר, 5-7 ימים בשבוע.
עם השקלול של האימונים יצא שאני שורף בממוצע ביום 4500 קלוריות.
לדעתכם האם המספר הגיוני ואני יכול לחשב ממנו את הערכים היומיים שלי?
נניח שהמספר הזה תקין וממנו אני מחשב, חשבתי ללכת על גרעון של 600 קלוריות ולצרוך 3900 ביום
אז אם אני לוקח פי 2 משקל גוף לחלבון ופי 1 לשומן(אני יודע שאלה ההמלצות) יוצא 320 גרם חלבון(1280 קלוריות), 160 גרם שומן(1440 קלוריות)
ואם כל השאר ילך לפחמימה יצא 295 גרם(1180 קלוריות).
עם כמות כזאת של פחמימה זה כבר לא קיטו לכן איך אתם ממליצים לחלק מחדש את הקלוריות?
ושאלה אחרת עם איזה מאכלים אתם מעדיפים לצרוך את הפחמימה ?והאם מנסיון אישי צריכת כל הפחמימה לפני האימון תעזור לאימוני כוח?
תודה רבה לעוזרים!!