עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב אותך איכות ברנדההבדלים בינהם לא גדולים באימפקט..יש הבדל במחיר..גם מבחינת תופעות לוואי שניהם דיי ידידותיים.
לגבי רמת שביעות הרצון שלך... זה יהיה תלוי יותר באיכות הברנד שתבחר ופחות בסוג החומר
כי בניגוד לקפה טורקי פה לא תמיד מה שכתוב על האריזה מעיד על מה שבאמת היא מכילה.
טיבול יותר חזק
אנאבר יותר טוב ובהתאם גם יותר יקר
מבחינת תופעות לוואי ושות' זה מה שאומרים
תכונות כימיות של החומר ובהתאם לכך הפעילות שלוטיבול יותר חזק, אנאבר יותר טוב...מה הכוונה? יותר טוב באיזה מובן? כי בחוזק אמרת שטיבול לוקח.
מה הכוונה, ״זה מה שאומרים?״ אתה מדבר על מחקרים או על ברו סיינס?
מה שחשוב מאוד לציין לגביי אנאבר זו העובדה שמזייפים אותו הרבה. במקרה הטוב תקבל אנאבר מדולל / ויני ובמקרה הרע תבקל דיבול.
תכונות כימיות של החומר ובהתאם לכך הפעילות שלו
לא ברו סיינס
קראתי על השיט הזה הרבה לפני שנגעתי
בכל מקרה, הנה משהו בשלוף מהנעוצים
צפה בקובץ המצורף 57225
ניסיון אישי זה נחמד אבל יכול להיות מוטה בגלל שימוש בחומרים אחרים או רצפטורים שרופים ולצערנו זה נפוץהאמת שאני לא נגד ברו סיינס, לדעתי יש מקום לברו סיינס בתחום הזה, אני לפניי שאני נוגע בחומר כלשהו אני רוצה לשמוע עליו כמה שיותר, כמובן שמחקרים זה א׳ ב׳ אבל ניסיון אישי של אנשים שהשתמשו וברו סיינס כמו שכתבתי בהחלט יש להם מקום.
ניסיון אישי זה נחמד אבל יכול להיות מוטה בגלל שימוש בחומרים אחרים או רצפטורים שרופים ולצערנו זה נפוץ
אז קודם כל צריך להבין מה המדע אומר על החומר ואחר כך איך אנשים הגיבו
בכל מקרה ברוב המקרים אם החומר אוטנטי המדע וה'ברו סיינס' חוויות של משתמשים מיישרים קו