הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון קטן

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אולי לגוף אבל האופי שלו שחצני
חחח אתה לא באמת מכיר את הבן אדם,בסופו של דבר זה רק גוף זה לא אומר שהוא לא אדם טוב.
נראה אמן אולי אצליח בתחום הזה,אם לא נעשה דברים אחרים.

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות..
מי האדון?
אולי תעלו תמונה שלו שנתרשם קצת
תכתוב jeff seid בכל מקרה שואף להיות הכי טוב שאני יכול,אני מיוחד כמו שאני לא צריך לחקות אף אחד.
כל אחד יש בו משהו ייחודי

המשקלים שהוא מרים באינסטה שלו כיום אחרי שנים על שנים של אימונים שהוא מגדיר אותם כpr
נתן לי סיבה לחשוב שהוא טבעי
אם היית עסוק קצץ פחות בקריאת פסקאות וציטוט של מאמרים ומחקרים וקצת יותר בחקר הסביבה שלך בוודאי היית יודע שכשהגוף על חומר המשקלים הם לא האישיו.
אבל מזה חשוב.
העיקר שאמרת מה שהיה חשוב לך להגיד

אם היית עסוק קצץ פחות בקריאת פסקאות וציטוט של מאמרים ומחקרים וקצת יותר בחקר הסביבה שלך בוודאי היית יודע שכשהגוף על חומר המשקלים הם לא האישיו.
אבל מזה חשוב.
העיקר שאמרת מה שהיה חשוב לך להגיד
שמע אחי

עשיתי את הפדיחה שלי להיום והתלבלתי בין jeff said לjeff nippard

קבל ביטול

לדעתי jeff nippard כבר לא טבעי כמו שטען, הייצה לו עלייה לא סבירה של מסת שריר בחורף האחרון ברמה ניכרת, אבל כוס אמק שכל אחד יעשה מה שטוב לו

20200804_004426.jpg
והוא?
מישהו פה יודע אם גם הוא טבעי?

מה גורם לך לחשוב שג׳ף ניפארד טבעי?
הסתכלתי בסטורי שלו לפני כמה ימים, הוא כמה שנים טובות מתאמן ועשה לאחרונה PR של 230 סדר גודל בסקוואט

עם הוותק שיש לו באימונים ואם הוא לוקח חומרים הוא היה אמור להיות כמה ק"ג יותר בסקוואט לפי דעתי

מעבר לכך אין לי באמת דרך לדעת
צפה בקובץ המצורף 57251
והוא?
מישהו פה יודע אם גם הוא טבעי?
הוא טבעי אחי
יש לו מוטציה נדירה במיוסין והגוף שלו ללא מגבלה של כמה שריר הוא יכול לצבור בצורה טבעית

צחוקים צחוקים אבל יש אנשים עם הבעיה הזאת

אפילו יש פרה מפורסמת עם הבעיה הזאת,
CTF7fN_UcAA8cUC.png

הסתכלתי בסטורי שלו לפני כמה ימים, הוא כמה שנים טובות מתאמן ועשה לאחרונה PR של 230 סדר גודל בסקוואט

עם הוותק שיש לו באימונים ואם הוא לוקח חומרים הוא היה אמור להיות כמה ק"ג יותר בסקוואט לפי דעתי

מעבר לכך אין לי באמת דרך לדעת

הוא טבעי אחי
יש לו מוטציה נדירה במיוסין והגוף שלו ללא מגבלה של כמה שריר הוא יכול לצבור בצורה טבעית

צחוקים צחוקים אבל יש אנשים עם הבעיה הזאת

אפילו יש פרה מפורסמת עם הבעיה הזאת, צפה בקובץ המצורף 57252

די אחי, מה נסגר איתך?
אתה לפעמים גורם לעצמך להראות כמו ילד בן 14 בפורום FXP.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית