עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לגוף אבל האופי שלו שחצניהלוואי ואהיה הוא אמן.
חחח אתה לא באמת מכיר את הבן אדם,בסופו של דבר זה רק גוף זה לא אומר שהוא לא אדם טוב.אולי לגוף אבל האופי שלו שחצני
גם שחצן יכול להיות אדם טוב חחחחחחח אתה לא באמת מכיר את הבן אדם,בסופו של דבר זה רק גוף זה לא אומר שהוא לא אדם טוב.
נראה אמן אולי אצליח בתחום הזה,אם לא נעשה דברים אחרים.
סליחה על הבורות..גם שחצן יכול להיות אדם טוב חחחח
תכתוב jeff seid בכל מקרה שואף להיות הכי טוב שאני יכול,אני מיוחד כמו שאני לא צריך לחקות אף אחד.סליחה על הבורות..
מי האדון?
אולי תעלו תמונה שלו שנתרשם קצת
בטח גם הוא טבעי...תכתוב jeff seid בכל מקרה שואף להיות הכי טוב שאני יכול,אני מיוחד כמו שאני לא צריך לחקות אף אחד.
כל אחד יש בו משהו ייחודי
בטח גם הוא טבעי...
המשקלים שהוא מרים באינסטה שלו כיום אחרי שנים על שנים של אימונים שהוא מגדיר אותם כprבטח גם הוא טבעי...
אם היית עסוק קצץ פחות בקריאת פסקאות וציטוט של מאמרים ומחקרים וקצת יותר בחקר הסביבה שלך בוודאי היית יודע שכשהגוף על חומר המשקלים הם לא האישיו.המשקלים שהוא מרים באינסטה שלו כיום אחרי שנים על שנים של אימונים שהוא מגדיר אותם כpr
נתן לי סיבה לחשוב שהוא טבעי
שמע אחיאם היית עסוק קצץ פחות בקריאת פסקאות וציטוט של מאמרים ומחקרים וקצת יותר בחקר הסביבה שלך בוודאי היית יודע שכשהגוף על חומר המשקלים הם לא האישיו.
אבל מזה חשוב.
העיקר שאמרת מה שהיה חשוב לך להגיד
שמע אחי
עשיתי את הפדיחה שלי להיום והתלבלתי בין jeff said לjeff nippard
קבל ביטול
הסתכלתי בסטורי שלו לפני כמה ימים, הוא כמה שנים טובות מתאמן ועשה לאחרונה PR של 230 סדר גודל בסקוואטמה גורם לך לחשוב שג׳ף ניפארד טבעי?
הוא טבעי אחי
על פי זה שהוא מעלה תמונות גוף לפלטפורמה שמיועדת להעלאת תמונות? אתה לא מכיר אותו (גם אני לא)אולי לגוף אבל האופי שלו שחצני
הסתכלתי בסטורי שלו לפני כמה ימים, הוא כמה שנים טובות מתאמן ועשה לאחרונה PR של 230 סדר גודל בסקוואט
עם הוותק שיש לו באימונים ואם הוא לוקח חומרים הוא היה אמור להיות כמה ק"ג יותר בסקוואט לפי דעתי
מעבר לכך אין לי באמת דרך לדעת
הוא טבעי אחי
יש לו מוטציה נדירה במיוסין והגוף שלו ללא מגבלה של כמה שריר הוא יכול לצבור בצורה טבעית
צחוקים צחוקים אבל יש אנשים עם הבעיה הזאת
אפילו יש פרה מפורסמת עם הבעיה הזאת, צפה בקובץ המצורף 57252
לעיתים קרובות מידידי אחי, מה נסגר איתך?
אתה לפעמים גורם לעצמך להראות כמו ילד בן 14 בפורום FXP.
ג'ף ניפארד לא כזה ואו כדי לקפוץ ולהגיד שהוא על חומריםדי אחי, מה נסגר איתך?
אתה לפעמים גורם לעצמך להראות כמו ילד בן 14 בפורום FXP.