הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על gh וסייקלים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
נניח בנאדם על סייקל
לטווח הרחוק של נגיד 4 חודשים אחרי הסייקל

איפה לבנאדם יהיה יותר gains

כאשר אותו gh ניתן במהלך הסייקל
או בזמן הoff כולל מתי שיש נפילת טסט

אשמח למענה והסבר, תודה.

יש לי סוג של תשובה ללא הסבר, תחליט אם להתייחס אליה. יש בחור בשם דן הבודיבילדר מתאילנד. יש לו פודקאסט שמדבר על סטרואידים. לטענתו gh בשילוב עם חומרים אנאבוליים by far עובד טוב יותר באופן משמעותי מול gh בלבד. הוא נכנס לעומק ומסביר למה באחד הפרקים שם. אתה מוזמן לשמוע אותו ולקבל מושג טוב יותר. הוא נכנס ומסביר מדוע, חלק מזה מגובה במחקרים שבוצעו, חלק ניסיון אישי, חלק ברו סיינס.

• פותח/ת השרשור
יש לי סוג של תשובה ללא הסבר, תחליט אם להתייחס אליה. יש בחור בשם דן הבודיבילדר מתאילנד. יש לו פודקאסט שמדבר על סטרואידים. לטענתו gh בשילוב עם חומרים אנאבוליים by far עובד טוב יותר באופן משמעותי מול gh בלבד. הוא נכנס לעומק ומסביר למה באחד הפרקים שם. אתה מוזמן לשמוע אותו ולקבל מושג טוב יותר. הוא נכנס ומסביר מדוע, חלק מזה מגובה במחקרים שבוצעו, חלק ניסיון אישי, חלק ברו סיינס.
אז gh בין סייקלים זה נטו בשביל הרגשה ועדיף פשוט לדחוף אותו בסייקל עצמו ולסבול קצת אחר כך

שורה תחתונה?

ותודה על המענה אחי

אז gh בין סייקלים זה נטו בשביל הרגשה ועדיף פשוט לדחוף אותו בסייקל עצמו ולסבול קצת אחר כך

שורה תחתונה?

ותודה על המענה אחי

אין לי מושג אחי, אני לא רוצה להגיד סתם.
יש לי אפס ידע על gh. אני כתבתי את מה שהבחור הזה אמר בפודקאסט שלו. בפודקאסט עצמו הוא מסביר למה ומדבר על הסינרגיה בין gh וחומרים. אתה מוזמן להקשיב לו. וואלה זה מעביר לי את הזמן יופי 😉

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג אחי, אני לא רוצה להגיד סתם.
יש לי אפס ידע על gh. אני כתבתי את מה שהבחור הזה אמר בפודקאסט שלו. בפודקאסט עצמו הוא מסביר למה ומדבר על הסינרגיה בין gh וחומרים. אתה מוזמן להקשיב לו. וואלה זה מעביר לי את הזמן יופי 😉
אני משער שmk677 ו פפטידים עושים אותו אפקט פחות או יותר

יכול לקשר אותי לפודקסט?

אני משער שmk677 ו פפטידים עושים אותו אפקט פחות או יותר

יכול לקשר אותי לפודקסט?

וואלה יש לו דעה חזקה לגביי mk677...הוא קורא לזה dog shit 🤣🤣🤣

אם יש לך אייפון אז באפליקציית פודקאסט תרשום THE STEROID PODCAST

Dog shit אבל עושה את העבודה?

הוא אמר שאין באמת קשר בין gh אמיתי לבין mk677, התנסה עם שניהם.
מהניסיון שלו עם החומרים הנ״ל הוא אומר שה mk677 לא עזר בשריפת שומן כמו שה gh עבד בשבילו. הוא נכנס לעומק שם באחד הפרקים. תעבור עליהם.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שאין באמת קשר בין gh אמיתי לבין mk677, התנסה עם שניהם.
מהניסיון שלו עם החומרים הנ״ל הוא אומר שה mk677 לא עזר בשריפת שומן כמו שה gh עבד בשבילו. הוא נכנס לעומק שם באחד הפרקים. תעבור עליהם.
עזוב אותך שריפת שומן...
Gains של gh לא fit
הmk כן נותן אפקט מהפן הזה?

עזוב אותך שריפת שומן...
Gains של gh לא fit
הmk כן נותן אפקט מהפן הזה?

ה mk677 זה חלק מה gh שבעיקר אחראי על שריפת שומן, לא חושב שהוא עושה עוד משהו חוץ מלהגביר את הרעב שלך. אני שוב אציין שכל מה שכתבתי זה נטו ממה שיצא לי לשמוע / לקרוא, לא ניסיון אישי

• פותח/ת השרשור
אני אאמין לגבי מה שהוא אומר עם gh בזמן סייקל ובזמן off

לגבי mk677 אקח אותו בעירבון מוגבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית