הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על gh וסייקלים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
נניח בנאדם על סייקל
לטווח הרחוק של נגיד 4 חודשים אחרי הסייקל

איפה לבנאדם יהיה יותר gains

כאשר אותו gh ניתן במהלך הסייקל
או בזמן הoff כולל מתי שיש נפילת טסט

אשמח למענה והסבר, תודה.

אני אישית חושב שאם אתה לא מקבל מזה משהו שהוא פחות או יותר שווה ערך, לא הייתי חושב על זה בכלל.. בשביל גוף יפה נטו לא לשווה לזיין תגוף
אצלי בשביל גוף יפה מספיק קצת פרימו וטסט..חח
אבל יש כאלה שצנועים פחות ממנו בציפיות.

שוב, כאשר לא מדובר במתאמן תחרותי ההתעסקות עם gh סתם קורעת את הכיס ומורכבת לשימוש נכון וגם להשגה של חומר מקורי ופעיל.
הכסף שתוציא על סייקל של 4-5 חודשים לרוב לא יתן מה שציפית לטווח הארוך.
אני רואה חברים מסויימים שעשו יותר מסייקל אחד של gh ולהגיד לך שהכפילו ושילשו היקפים?? רחוק מזה!

גם פה אני רואה לא מעט בילדרים עם באבלז גאט וזה תוצאה של הגדלת איברים פנימיים
זה לא בהכרח נכון. זה נכון שgh, insulin וigf גורמים להגדלת איברים פנימיים, אבל זה לא בהכרח מה שגורם לבאבלגאט. החומרים האלה גם גורמים להכנסה של שומן תת ביטני, במיוחד האינסולין.

אם תסתכל על מייסד והאב של הבאבלגאטס, דייב פולמבו, אתה תראה שכרגע הבן אדם יכול לעשות ואקום מאוד מרשים, כלומר אין לו באבלגט.
דקה 32:25

זה לא בהכרח נכון. זה נכון שgh, insulin וigf גורמים להגדלת איברים פנימיים, אבל זה לא בהכרח מה שגורם לבאבלגאט. החומרים האלה גם גורמים להכנסה של שומן תת ביטני, במיוחד האינסולין.

אם תסתכל על מייסד והאב של הבאבלגאטס, דייב פולמבו, אתה תראה שכרגע הבן אדם יכול לעשות ואקום מאוד מרשים, כלומר אין לו באבלגט.
דקה 32:25

לא הכל מובן לי וכנראה שאמות לפני שאדע הכל.אבל יש עובדות בסיסיות שלא ניתנות לוויכוח
  1. שכבת השומן היא מעל השריר ולא מתחתיו..אז אם לבילדרים עם כרס של אשה בחודש שמיני יש קוביות זה אומר דרשני
  2. עד בערך אמצע שנות השמונים..קצת לפני, בהן טרם נעשה שימוש בgh ואינסולין לא הסתובבו בכל פינה בילדרים עם כרס של פחח מפתח תקווה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
^אופציה ב
או שהgh שהיה לחברה באמצע שנות ה80 היה יותר איכותי או שהם לא השתגעו במינונים כמו היום

שהם לא השתמשו בgh? לא מאמין.

מה זה מבחינתך משהו שהוא שווה ערך?
שמע לא חסר אנשים שעושים את זה סתם כי הם רוצים יותר וכמובן זה טבע האדם..
אבל אם לפחות אני מסכן את הגוף שלי לפחות שאעשה מזה למשל כסף ברמה מכובדת, או קמפיינים, אתה מבין למה אני חותר אני חושב, לא בעיקר תהילה אבל כן משהו שאקבל ב״תמורה״ נקרא לזה ככה

• פותח/ת השרשור
אבל אם לפחות אני מסכן את הגוף שלי לפחות שאעשה מזה למשל כסף ברמה מכובדת, או קמפיינים, אתה מבין למה אני חותר אני חושב, לא בעיקר תהילה אבל כן משהו שאקבל ב״תמורה״ נקרא לזה ככה
יש אנשים שעובדים לך בהייטק וכסף או תהילה זה לא בראש מעיינהם

אז זה אומר שהם עושים את זה סתם?

נוטה לא להסכים איתך

תשמע היום מראה חיצוני זה הרבה. מניב ביטחון עצמי, מעמד חברתי, זוגיות וכו.
אנשים עושים הרבה דברים שפוגעים בגוף בלי לקבל מהם תמורה חומרית אבל מצד שני מקבלים משהו נפשי/חברתי.
לא כל פעולה שתעשה היום היא לטובת כסף או התפתחות כלכלית. יש דברים מעבר.

חבל שאתה ממהר לענות בסרטונים בלי לרדת לפני לעומקם של דברים
הסרטון מדבר על שומן הקרביים וזה שנאגר בחלל הבטן..יש אגב גם שומן תוך שרירי(חפש בגוגל)...
אתה יכול לראות את זה מצויין על נתח הסטייק שלך בצלחת אבל מדובר בעניין שולי ביותר..נקודתי, שמלבד בליטה קלה במקרה הטוב לא אמור להיות מורגש.
יש גדילה של האיברים הפנימיים ואין שום שכבת שומן(כרית שומן כפי שיש מתחת לעור)מתחת לאף שריר..אלא בתוך האיברים עצמם ושוב נקודתית ולא ברמה שתעשה לך כרס של רוני קולמן.

נערך לאחרונה:
אין קשר בין אופן הפעולה של hgh לפעילות של הטסט בגוף...
בזמן שתהיה עם ציר פגוע תבוא נפילה..gh לא יעזור לך בעניין הזה.
מלבד זאת כמי שהתנסה תקופה קצרה בgh...ומכיר גם כאלה שהתנסו למשך תקופות ארוכות יותר
באופן כללי יכול להגיד שלטעמי gh זה בזבוז כסף למי שאין לו שאיפות בפאן המקצועי תחרותי...וגם כמתחרה הייתי מוותר עליו באופן אישי!! בנוסף הוא גם די אינדיבידואלי מבחינת האמפקט שלו..לטוב ולרע.
וכשאני קורא על בילדרים ששילשו את גודל הלב והכבד שלהם אני שואל את עצמי..למה??
נכון לא תיקח מינונים כמוהם אבל עדיין...
גם פה אני רואה לא מעט בילדרים עם באבלז גאט וזה תוצאה של הגדלת איברים פנימיים (מעבר למראה האסתטי הדוחה),אחרת לא היית רואה אצלהם קוביות.

אם כל העניין זה למנוע נפילה בין הסייקלים אולי כבר עדיף בלאסט אנד קרוז

סוף סוף דברי טעם.

אני לא הייתי נוגע בgh , אין צורך טסט בלבד זה הכי בריא עם מסטרון או אנאבר, אין צורך במעבר אני רושם את זה תמיד אלא אם כן אתה מתחרה מקצועי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית