הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין + קרדרין

• פותח/ת השרשור specter
  • פורסם בתאריך

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי.
רציתי לקנות קרדרין ונתקלתי בהצעה לאוסטרין + קרדרין.
אני אציג את המטרות שלי...
לא הולך לי בחיטוב. אני לא יורד במשקל (800 גרם בלבד) ואני בחיטוב קפדני כבר חודש וחצי.
גרעון קלורי מהותי שהולך וגודל והולך וגודל וכעת אני מתחיל מאמץ ל-77 גרם פחמימה על 49.5 גרם שומן ו153 גרם חלבון.
אני 176 על 92 קילו בערך 20 אחוז שומן. בן 25

(אני יודע שאני בגרעון עצום אבל הגעתי אליו ממש בהדרגתיות לאחר שכל פרק זמן ראיתי שאין התקדמות. מקפיד על האוכל והאימונים. לא ביצעתי עדיין ציט מיל והעמסה וכו)

עוד חודש מהיום אני עובר ניתוח אסתטי שלא קשור לפיתוח גוף (הצמדת אוזניים אם זה משנה...)

ואחריו יהיה אסור לי להתאמן 5 שבועות. גם לא אירובי... דופק גבוהה יגרום לכלי דם באיזור הפנים להתנפח בהתאם והתוצאה של התפרים לא תחזיק.
הליכות - זה יהיה מותר לי אז אעשה הרבה מאוד הליכות של כמה קילומטרים על מנת לשמור על ההוצאה הקלורית שלי (בגדול 420 כפול 4 זה החישוב של האימונים שלי עם האירובי)

טוב ניגש לעניין.

אני רוצה לשמור על הסיבולת שלי - עבדתי מאוד קשה על מנת לחזק את האירובי והכושר שלי, בו זמנית הייתי רוצה לתת פוש קטן לחיטוב ולגרום למסת שריר כמה שפחות להפגע (אחרי הכל 5 שבועות בלי להרים כלום.. אנסה לחזור לשגרה לפני הזמן אבל בכל זאת)

נתקלתי בזה -

Ostarine + Cardarine (Tabs. 20mg/27ct/540mg)

אין לי ידע בתחום בכלל מלבד קרדרין, קלן וקטו שהתנסתי בעברי.

חוות דעתכם לפני ההזמנה?
אני נורא מתנצל על החפירה אבל הרקע המקדים מאוד הכרחי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אני אעדכן אותכם שהשבוע המשקל דווקא השתנה סוף סוף. אני כרגע 91.0 בזמן ששבוע שעבר 92.2 שהיה אחרי תקיעה ממשוכת של חודש ומעלה על 93

סוף סוף השתחרר משהו במעצור. מקווה שימשיך. בכל אופן אני ממשיך לקצץ בקטנה. מחליף את היוגורט של ה20 חלבון בסקופ חלבון. בעיקר מחישוב כלכלי.. זה יקצץ לי עוד כמה קלוריות יגדיל לי את החלבון בעוד 2 גרם ויוריד פחמימה ושומן.

טוב אני אעדכן אותכם שהשבוע המשקל דווקא השתנה סוף סוף. אני כרגע 91.0 בזמן ששבוע שעבר 92.2 שהיה אחרי תקיעה ממשוכת של חודש ומעלה על 93

סוף סוף השתחרר משהו במעצור. מקווה שימשיך. בכל אופן אני ממשיך לקצץ בקטנה. מחליף את היוגורט של ה20 חלבון בסקופ חלבון. בעיקר מחישוב כלכלי.. זה יקצץ לי עוד כמה קלוריות יגדיל לי את החלבון בעוד 2 גרם ויוריד פחמימה ושומן.

אני אגיד לך למה אני לא אוהב דיאטה דלת פחמימות, לפניי זה אני אגיד שמי שזה עובד לו וטוב לו אז אחלה, שימשיך ויהנה.
לגביי ירידה במשקל, היא מעט שיקרית. למה? כי ברגע שאתה מגביל את הפחמימה שלך אתה מקטין את מאגרי הגליקוגן שלך, ככה שעל המשקל יש מצב שתרד יפה, אבל בפועל זה בעיקר נוזלים. ברגע שתחזור לאכול פחמימה אתה תעלה כי הפחמימה תספח אליה מים ביחס של 1:3. כמובן שאם אתה על פחמימה נמוכה כבר תקופה ארוכה אז יש סיכוי טוב שהמאגרי גליקוגן שלך כבר די ריקים.
סורי על החפירה, אבל זה משהו שחשוב להגיד כי יש ״הייפ״ גדול סביב ירידה במשקל בדיאטת קיטו ואנשים בטוחים שהם ״שרפו מלאאא שומן״ כשפועל זה ממש לא ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית