הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין + קרדרין

• פותח/ת השרשור specter
  • פורסם בתאריך

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי.
רציתי לקנות קרדרין ונתקלתי בהצעה לאוסטרין + קרדרין.
אני אציג את המטרות שלי...
לא הולך לי בחיטוב. אני לא יורד במשקל (800 גרם בלבד) ואני בחיטוב קפדני כבר חודש וחצי.
גרעון קלורי מהותי שהולך וגודל והולך וגודל וכעת אני מתחיל מאמץ ל-77 גרם פחמימה על 49.5 גרם שומן ו153 גרם חלבון.
אני 176 על 92 קילו בערך 20 אחוז שומן. בן 25

(אני יודע שאני בגרעון עצום אבל הגעתי אליו ממש בהדרגתיות לאחר שכל פרק זמן ראיתי שאין התקדמות. מקפיד על האוכל והאימונים. לא ביצעתי עדיין ציט מיל והעמסה וכו)

עוד חודש מהיום אני עובר ניתוח אסתטי שלא קשור לפיתוח גוף (הצמדת אוזניים אם זה משנה...)

ואחריו יהיה אסור לי להתאמן 5 שבועות. גם לא אירובי... דופק גבוהה יגרום לכלי דם באיזור הפנים להתנפח בהתאם והתוצאה של התפרים לא תחזיק.
הליכות - זה יהיה מותר לי אז אעשה הרבה מאוד הליכות של כמה קילומטרים על מנת לשמור על ההוצאה הקלורית שלי (בגדול 420 כפול 4 זה החישוב של האימונים שלי עם האירובי)

טוב ניגש לעניין.

אני רוצה לשמור על הסיבולת שלי - עבדתי מאוד קשה על מנת לחזק את האירובי והכושר שלי, בו זמנית הייתי רוצה לתת פוש קטן לחיטוב ולגרום למסת שריר כמה שפחות להפגע (אחרי הכל 5 שבועות בלי להרים כלום.. אנסה לחזור לשגרה לפני הזמן אבל בכל זאת)

נתקלתי בזה -

Ostarine + Cardarine (Tabs. 20mg/27ct/540mg)

אין לי ידע בתחום בכלל מלבד קרדרין, קלן וקטו שהתנסתי בעברי.

חוות דעתכם לפני ההזמנה?
אני נורא מתנצל על החפירה אבל הרקע המקדים מאוד הכרחי

נערך לאחרונה:
אחי הגרעון קלורי הזה לא הגיוני בעליל זה מוגזם, אתה לא מורעב?!

תעשה ריסט לכל התוכנית שלך וקודם כל תסדר את התזונה, לא פירטת באיזו צורה אתה מתאמן ומה משקלי העבודה שלך.
לא חושב שזה חכם לפני ניתוח להכניס חומרים חיצוניים (?!)
חיטוב זה תהליך מייגע ולא לכל אחד בא בקלות, אבל להרעיב את עצמך למוות זו לא שיטה בכלל. אתה סתם תפגע בעצמך, בשרירים שלך ולא תשיג שום תוצאה

• פותח/ת השרשור
אחי הגרעון קלורי הזה לא הגיוני בעליל זה מוגזם, אתה לא מורעב?!

תעשה ריסט לכל התוכנית שלך וקודם כל תסדר את התזונה, לא פירטת באיזו צורה אתה מתאמן ומה משקלי העבודה שלך.
לא חושב שזה חכם לפני ניתוח להכניס חומרים חיצוניים (?!)
חיטוב זה תהליך מייגע ולא לכל אחד בא בקלות, אבל להרעיב את עצמך למוות זו לא שיטה בכלל. אתה סתם תפגע בעצמך, בשרירים שלך ולא תשיג שום תוצאה
לא רעב בכלל... לא מרעיב את עצמי
הגעתי לגרעון בהדרגה והקיבה התרגלה למצב (ללא הרעבה)
החיטוב לא זז וגם לא המשקל בגרעון כזה ואחר.. כל פעם הורדתי משהו אחר מהתפריט יחסית קטן בהדרגה

אם אתה לא יורד במשקל אתה לא בגרעון קלורי, כזה פשוט.
כנראה שאתה מפספס, מודד לא נכון או מעריך לא נכון, אבל איפושהו מתפספסות לך קלוריות, וזה פוגע בחיטוב.
לגבי הסייקל, אני לא יודע לעזור לך, אבל בחודש וקצת אתה לא תאבד כושר משמעותי, ייקח לך כלום זמן לחזור לעצמך

אתה לא עושה את זה נכון בלי חומרים
לחומרים יש מקום וגם אז לא, רק שאתה עושה את זה נכון בלי חומרים

עכשיו וואלה מגניב שגילית את purerawz **מנהל תערוך אם זה בעייתי לכתוב למרות שאנשים כותבים פה שמות של ברנדים כאלו ואחרים חופשי **

אבל זה שגילית source לא הופך אותך לכשיר לשימוש בהם

הדבר הראשון שקפץ לי זה הכמות חלבון שאת צורך בחלבון שמגרדת את ה1.5, איפה הימים שפי 2 היה ברזל בל יעבור

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה את זה נכון בלי חומרים
לחומרים יש מקום וגם אז לא, רק שאתה עושה את זה נכון בלי חומרים

עכשיו וואלה מגניב שגילית את purerawz **מנהל תערוך אם זה בעייתי לכתוב למרות שאנשים כותבים פה שמות של ברנדים כאלו ואחרים חופשי **

אבל זה שגילית source לא הופך אותך לכשיר לשימוש בהם

הדבר הראשון שקפץ לי זה הכמות חלבון שאת צורך בחלבון שמגרדת את ה1.5, איפה הימים שפי 2 היה ברזל בל יעבור
אתה מעט מתנשא אבל בסדר.
לגבי קרדרין צרכתי מאותו מקור בחיטוב הקודם שלי לפני שנה וחזרתי להזמין מאותו המקום.. כרגע ראיתי לפני ההזמנה שיש עם אוסטרין והרצתי גוגל מה זה - כי מכיר אני לא מכיר. ראיתי שזה מסייע לשמירת על מסת שריר ופתחתי את הפוסט הזה על מנת לדלות מידע נוסף האם זה נכון להזמין את זה או קרדרין רגיל.

החלבון שלי היה כמעט פי 2 עד לפני שבוע שהייתי צריך לקצץ עוד טיפה בקלוריות כי שום דבר לא זז. (אני נמצא בחלת בבית מזה המון זמן ובגלל זה ההוצאה הקלורית הבסיסית שלי נמוכה ואני צריך הרבה סבלנות עד להגיע למצב שגיליתי מה הגרעון)

כרגע החלבון מגרד את ה1.7... ולא מגרד את ה1.5

נערך לאחרונה:
משהו לא מסתדר לי. בחישוב זריז אתה צורך פחות מ 1400 קלוריות. הבת זוג שלי אוכלת 200 קלוריות יותר ממך, שוקלת כמעט 30 קילו פחות ממך ויורדת במשקל. במשקל שלך גם אם לא תזוז מהכורסה אתה צריך לרדת במשקל. מכל זה הייתי מסיק שאתה אוכל יותר, אולי אתה מבשל / מטגן בהרבה שמן, אולי אתה משתמש בהרבה רטבים ומחשב לא נכון. אחרת אין בזה שום היגיון. אם אתה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל, אין פה שום אופציה אחרת.

עכשיו לגביי האוסטרין, אין שום סיבה לקחת אותו ל4 שבועות של אימונים. אוסטרין בונה שריר, ברגע שאתה מפסיק להתאמן אתה לא נותן גירוי לשריר ולכן אין סיבה שיגדל, במצב כזה למה לקחת חומר אנאבולי? אם אתה מפחד ״לאבד״ מסת שריר אז אל תדאג, אחריי 5 שבועות של מנוחה אתה תחזור די מהר למשקלי עבודה שלך.

• פותח/ת השרשור
משהו לא מסתדר לי. בחישוב זריז אתה צורך פחות מ 1400 קלוריות. הבת זוג שלי אוכלת 200 קלוריות יותר ממך, שוקלת כמעט 30 קילו פחות ממך ויורדת במשקל. במשקל שלך גם אם לא תזוז מהכורסה אתה צריך לרדת במשקל. מכל זה הייתי מסיק שאתה אוכל יותר, אולי אתה מבשל / מטגן בהרבה שמן, אולי אתה משתמש בהרבה רטבים ומחשב לא נכון. אחרת אין בזה שום היגיון. אם אתה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל, אין פה שום אופציה אחרת.

עכשיו לגביי האוסטרין, אין שום סיבה לקחת אותו ל4 שבועות של אימונים. אוסטרין בונה שריר, ברגע שאתה מפסיק להתאמן אתה לא נותן גירוי לשריר ולכן אין סיבה שיגדל, במצב כזה למה לקחת חומר אנאבולי? אם אתה מפחד ״לאבד״ מסת שריר אז אל תדאג, אחריי 5 שבועות של מנוחה אתה תחזור די מהר למשקלי עבודה שלך.
נשבע לך שהתזונה שלי פלס. לא משתמש ברטבים ולא מטגן את האוכל. אני בגרעון הזה האמת רק מאתמול. לפניכן היה לי בתפריט עוד 100 גרם בורגול מבושל עוד 20 גרם שיבולת שועל, כף שמן זית וביצה אחת. לאט לאט קוצצו מפה קוצצו משם והגעתי למצב הנוכחי. החישוב שלי נכון. אני מתחיל לחשוב שאולי אני בבעיה הורמונלית... אני כבר לא יודע. מה שאני יודע זה שאני לא אוכל להרים משקולות בעוד חודש לחודש.

אני אעלה את התפריט שלי תגידו לי אתם את דעתכם לגביו...
הנה התפריט שלי

63774063.jpg

אל תרביצו לי על הגרעון העצום. באמת שהוא נבנה בהדרגה לאחר הבנה שכמו שקוצר אמר - אם אני לא יורד, אני לא בגרעון. אני אציין שאני עושה 4 אימונים בשבוע ABCD הכוללים אירובי 300 קלוריות כל אימון (כ-30 35 דק אירובי)

נערך לאחרונה:
כמה זמן אתה ״תקוע״ על אותו משקל?

דרך אגב, לא עדיף לעשות יותר אירובי? להוסיף עוד יום-יומיים של אירובי בשבוע?, אני אוכל בין 2200-2400 קלוריות בחיטוב ויש ימים שהעיניים שלי יוצאות מהמקום מרוב רעב 😱😋🍴

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה ״תקוע״ על אותו משקל?

דרך אגב, לא עדיף לעשות יותר אירובי? להוסיף עוד יום-יומיים של אירובי בשבוע?, אני אוכל בין 2200-2400 קלוריות בחיטוב ויש ימים שהעיניים שלי יוצאות מהמקום מרוב רעב 😱😋🍴
תקוע חודש וחצי התחלתי 93 ירדתי ל92.2 והמשקל משחק כל פעם ל93 למחרת 92.3 וכו וכו.
הרעב לא מדגדג לי כי אני מחלק את הכמות בצורה טובה.
לגבי האירובי... אני הולך להתאמן תמיד רק בשעות הערב או בשישי שבת כמה שיותר סמוך לסגירה ואז יוצא לי אימונים ארוכים שאני כבר מת להתחפף ולא נשאר לי חלון להרבה זמן אירובי. אז אני הכנסתי רק יעד של 300 קלוריות אירובי כפול 4

אמרת שיש לך ניסיון קטן עם קלן, הוא נתן לך תוצאות?
כרגע אני צובר ניסיון עם t3 - 50 2 כדור

אחרי שבעבר ניסיתי t4
העיכול של האוכל הרבה יותר טוב
אנרגיות יותר גבוהות וכל הזמן קופצני
מה שכן, לעשות איתו מסה זה חתיכת סיפור
מאידך, השייפ 2 רמות גבוה יותר

אחרי שבעבר ניסיתי t4
האמת שאלתי את פותח הפוסט חחח

נשבע לך שהתזונה שלי פלס. לא משתמש ברטבים ולא מטגן את האוכל. אני בגרעון הזה האמת רק מאתמול. לפניכן היה לי בתפריט עוד 100 גרם בורגול מבושל עוד 20 גרם שיבולת שועל, כף שמן זית וביצה אחת. לאט לאט קוצצו מפה קוצצו משם והגעתי למצב הנוכחי. החישוב שלי נכון. אני מתחיל לחשוב שאולי אני בבעיה הורמונלית... אני כבר לא יודע. מה שאני יודע זה שאני לא אוכל להרים משקולות בעוד חודש לחודש.
אי אפשר לעבוד עם מידע שרלוונטי רק לאותו יום, אתה צריך לומר לנו כמה קלוריות צרכת עד אתמול, כי הן אלה שעבדת איתן.
גם בעיות הורמונליות לא ימנעו ממך לרדת במשקל על גרעון תיאורטי כל כך גבוה, אז צריך להבין איפה הטעות

אחרי שבעבר ניסיתי t4
לעשות מסה עם T3 נשמע כמו רעיון ממש גרוע, אלה 2 דברים שנוגדים אחד את השני

אי אפשר לעבוד עם מידע שרלוונטי רק לאותו יום, אתה צריך לומר לנו כמה קלוריות צרכת עד אתמול, כי הן אלה שעבדת איתן.
גם בעיות הורמונליות לא ימנעו ממך לרדת במשקל על גרעון תיאורטי כל כך גבוה, אז צריך להבין איפה הטעות

לעשות מסה עם T3 נשמע כמו רעיון ממש גרוע, אלה 2 דברים שנוגדים אחד את השני
אתה צודק אבל עם סטרואידים וטרן בפרט יש חסרים רציניים של t3 t4 במערכת אז חשבתי קצת לשפר עמדות כדי לתת לטרן איזה 25 יום לעזור לו לעשות את האפקט, להוריד קצת שומנים מיותרים להילחם עם התזונה כדי לפחות להישאר באותו משקל, משם שהt3 מחוץ למערכת לעוף קדימה

אל תתקרב לסארמס באחוז שומן הנוכחי שלך. תבצע בדיקות דם במקום לבדוק למה אתה לא יורד במשקל על 1400 קלוריות שאתה 90 קילו.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הבנתם למה אני רוצה לקחת
אני הולך לא להתאמן תקןפה ואני רוצה למזער נזקים בתקןפה הזאת. רוצה לשמור על השריר הקיים ורוצה לתת פוש לירידה בלי תופעות לוואי בזמן שהפעילות הגופנית היחידה שאוכל לעשןת זה הליכות.
אני עם סיבולת סבבה שנבנתה בהרבה מאמץ וגם לא רוצה שבקטע הזה אלך אחורה בחודש - ובגלל זה אני בוחר להשתמש בקרדרין בחודש הזה שלא אתאמן. עכשיו בנוגע לשימור שריר נכנס האוסטרין כי כמו שאתם רואים אני בגרעון מאוד גדול והשריר כן יכול להינזק פה.

מבינים?

כנראה שלא הבנתם למה אני רוצה לקחת
אני הולך לא להתאמן תקןפה ואני רוצה למזער נזקים בתקןפה הזאת. רוצה לשמור על השריר הקיים ורוצה לתת פוש לירידה בלי תופעות לוואי בזמן שהפעילות הגופנית היחידה שאוכל לעשןת זה הליכות.
אני עם סיבולת סבבה שנבנתה בהרבה מאמץ וגם לא רוצה שבקטע הזה אלך אחורה בחודש - ובגלל זה אני בוחר להשתמש בקרדרין בחודש הזה שלא אתאמן. עכשיו בנוגע לשימור שריר נכנס האוסטרין כי כמו שאתם רואים אני בגרעון מאוד גדול והשריר כן יכול להינזק פה.

מבינים?

אז מה אתה רוצה בעצם? רשמת במפורש 'חוות דעתכם לפני ההזמנה' וקיבלת תשובות חד משמעיות שזה רעיון מטומטם.
אם כבר החלטת להשתמש, תעשה מה שאתה רוצה ותפסיק לחפש הצדקה מאנשים רנדומלים באינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית