הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאששות מלאה לאחר pct

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
דבר ראשון אני מבין שהתאששות מלאה של הציר ההורמונלי לאחר סייקל + pct אחריו זה דבר אינדיבידואלי.
ותלוי במשתנים רבים כמו גיל מתאמן , אורך הסייקל , אורך הpct וכו'

נצא מנקודת הנחה שמדובר בסייקל טסט בסיסי + חומר נוסף 10-12 שבועות + pct נולבה וקלומיד לפי הפרוטוקול הרגיל.

# בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת של מתאמנים פה שעברו סייקל או 2
מתי בערך מתחילים להרגיש התאוששות מלאה .???

מדגיש כן... חוות דעת של מתאמנים למען הדיון ולא מחקרים מדעיים ותשובות מתחכמות וכו'
כמו כן לאחר כמה זמן מסיום הpct ממולץ לבצע בדיקות דם ?

מתכנן להריץ בדיקות על החומר שיגידו איזה חומר ומינון הוא

ובמקביל אם ייצא לפועל, לתפוס איזה חיה כלשהי לתת לה זריקה גדולה ואם היא מגיבה טוב אז כנראה שהחומר סבבה

להתחיל לקשר במעבדה שיזריקו את זה לחיה זה יותר מדי סיכון למרות זה אפשרי

מעדיף לעשות את הבדיקה על חיה על איזה אוגר או משהו בשושו בלי להגיד לאף אחד ורק אם זה עבד לצלם אוגר סופר שרירי ולהגיד שהבאתי לו לאכול בונזו וזה מה שקרה

לגבי מינונים משער שאני אבדוק קצת איזה מינונים ה'חיה' צריכה לקבל כדי לא לעשות צער בעלי חיים וכן זה קצת טשטוש של גבולות מוסריים אבל ככה נהוג בעולם שהכלב של המלך טועם את האוכל קודם ואם הכלב לא מת סימן שהאוכל לא מורעל והמלך יכול לאכול

כן..
רק שאתה לא מלך, והזריקה לא תהרוג אותך.

בטח.
התכנון כרגע זה ה3/10 בהנחה שהקורונה לא תתפרץ.
חיטוב כמו שהבנתי...
בהצלחהה, ישלי בדיוק אחד מוכן עם אותם החומרים רק של דראגון פארמה- ניסיון ראשון איתם.
יוצא לפיסיטי בקרוב ממסה. אתחיל בטח חודשיים אחריך

חיטוב כמו שהבנתי...
בהצלחהה, ישלי בדיוק אחד מוכן עם אותם החומרים רק של דראגון פארמה- ניסיון ראשון איתם.

האמת שלא חיטוב. אני אהיה בניטרלי, אולי ממש בקטנה מעל וגם זה בספק. המאסטרון זה לסייקל שיבוא לאחר מכן בקיץ.
דראגון פארמה שמעתי וקראתי ביקורות טובות, יאללה שיהיה בהצלחה.

דרך אגב מה ההיסטוריית סייקלים שלך?

חיטוב כמו שהבנתי...
דרגון פארמה ברנד מאוד מוערך אצלי

האמת שלא חיטוב. אני אהיה בניטרלי, אולי ממש בקטנה מעל וגם זה בספק. המאסטרון זה לסייקל שיבוא לאחר מכן בקיץ.
דראגון פארמה שמעתי וקראתי ביקורות טובות, יאללה שיהיה בהצלחה.

דרך אגב מה ההיסטוריית סייקלים שלך?

טוב לא לכעוס עלי כן?
לפני 4 שנים נכנסתי לעניינים בבלאסט את קרוז של שנה (כן לא היה לי ידע יותר מידי אבל למזלי השתקמתי טוב)
הסייקל הראשון היה טסט עם קצת קיק דיבול, קרוז, סייקל שני נכנסתי עם טסט טרן ובולדנון (אמרתי קודם לא לכעוס עלי חח) , קרוז ואז סיימתי עם טסט וננדרולון.
שילבתי פרגניל רפואי עוד כשהיה אפשר להשיג כמובן ויצאתי לפיסיטי עם התאוששות קשוחה של כמעט שנה
נתתי אחרי זה סייקל חיטוב של טסט במינון יחסית נמוך ( 300 ) עם ווינסטרול
שוב פיסיטי והפסקה ארוכה
סייקל טסט בלבד במינון 300
פיסיטי

ועכשיו מסיים טסט ננדרולון עם קיק של סופרדרול בהתחלה 3 שבועות

בגדול מהבלאסט אנד קרוז הראשון ירדתי המון נוזלים וההתאוששות הייתה קשוחה , ומאז אני רגוע גם עם המינונים וגם שומר על אירובי יחסית טוב אז אני לא בלון 100 קילו כמעט כמו בשיא

טוב לא לכעוס עלי כן?
לפני 4 שנים נכנסתי לעניינים בבלאסט את קרוז של שנה (כן לא היה לי ידע יותר מידי אבל למזלי השתקמתי טוב)
הסייקל הראשון היה טסט עם קצת קיק דיבול, קרוז, סייקל שני נכנסתי עם טסט טרן ובולדנון (אמרתי קודם לא לכעוס עלי חח) , קרוז ואז סיימתי עם טסט וננדרולון.
שילבתי פרגניל רפואי עוד כשהיה אפשר להשיג כמובן ויצאתי לפיסיטי עם התאוששות קשוחה של כמעט שנה
נתתי אחרי זה סייקל חיטוב של טסט במינון יחסית נמוך ( 300 ) עם ווינסטרול
שוב פיסיטי והפסקה ארוכה
סייקל טסט בלבד במינון 300
פיסיטי

ועכשיו מסיים טסט ננדרולון עם קיק של סופרדרול בהתחלה 3 שבועות

בגדול מהבלאסט אנד קרוז הראשון ירדתי המון נוזלים וההתאוששות הייתה קשוחה , ומאז אני רגוע גם עם המינונים וגם שומר על אירובי יחסית טוב אז אני לא בלון 100 קילו כמעט כמו בשיא

איך היו התוצאות מהסייקל טסט׳ ו-ויני? באיזה מינון ולאורך כמה זמן הרצת ויני?

איך היו התוצאות מהסייקל טסט׳ ו-ויני? באיזה מינון ולאורך כמה זמן הרצת ויני?

לא כלכך אהבתי אותו כי התחילו לי כאבים במפרקים של שורש כף היד אז הפסקתי איתו כבר בשבוע 4 אני חושב... אני הוא נתן אימפקט חזק וייבש לי את הגוף

בברכיים לא הרגשת משהו?

שילבת אירובי כלשהו?(ואם כן,עזר במעט?)

כן המטרה שלי הייתה לחתוך משקל יחסית מהר כי התכוננתי לאיזשהו בוחן כושר לא פשוט והייתי 94-96 קילו אז בוא נגיד שלא הייתי קליל, מבחינת גובה אני 174-5
בברכיים לא הרגשתי כלום ושילבתי די הרבה אירובי.

אבל הכאבים במפרק כף היד במיוחד ימין היו חדים וקיצוניים, לא שיניתי משהו בטכניקה שלי או ניסיתי להרים כבד מידי. אז פשוט הפסקתי איתו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית