הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ודדליפט בזמן סמולוב לבנץ'

Sn0wyXD

משתמש מתחיל
41
45
נק' מוניטין:
358
41
45
אחרי הבלוק הנוכחי אני מתכוון לנסות סמולוב ג'וניור לבנץ'.
לדעתכם לעשות סקוואט ודדליפט בזמן התוכנית יהיה רעיון טיפשי? בעקרון ה recoverability שלי מהבנץ' הוא מאוד גבוה, אני רגיל לנפח מאוד גבוה (לא ברמות של סמולוב, אבל קרובות) ובדרך כלל הfatigue מהבנץ' עובר אחרי יום אז אני לא כל כך מפחד מבעיות התאוששות (או שמא אני צריך ואני סתם חי בסרט?).

הכנתי טמפלייט של סייקל של 4 שבועות עם סמולוב ג'וניור לבנץ', פעמיים סקוואט ופעמים דדליפט מהGreg Nuckols 28 free programs ברמת intermediate, אשמח לדעה כללית ועצות מאנשים שהריצו סמולוב לבנץ'.

סקוואט - 170
בנץ' - 100
סומו - 200
משקל גוף/גיל/גובה - 184/17/85

תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• Greg Nuckols x2 Int Squat&Deadlift + Smolov Jr. For Bench.docx
    KB 12.3 · צפיות: 57
סתם אומר שבאופן אישי אני צריך מאמן פרונטלי, או שאני מעדיף לעשות את התוכניות שלי לבד.
זה הסיבה שעזבתי את אליהו, כי לא יכולתי להגיע אליו כל הזמן, אני גר רחוק ממנו.

אני חושב שמאמן זה יותר מרק תוכנית, זה הכל. אני יכול להבין לשלם למדריך רחוק לתוכנית טובה, אבל זה לא מכסה לדעתי את התפקיד של מאמן.
כמובן שזה לא רק תכנית. דעתי היא שהתפקיד הכי חשוב של מאמן היא להנחיל טכניקה טובה למתאמן שלו. זה הדבר שיהיה הכי טוב בטווח הארוך. כשאתה יעיל ולא נפצע זה לא משנה יותר מדי איך אתה מתאמן כל עוד יש קצת היגיון ואתה מתקדם, כל עוד אתה לא נפצע ויכול להמשיך ברצף זאת תהיה ההתקדמות הטובה ביותר בטווח הארוך.
מעבר לכך תפקידו של המאמן הוא גם לתת את התכנית הכי מדוייקת שהוא יכול להתאים למתאמן שלו בהתאם לצרכיו האישיים, הרקע שלו, היסטורית האימונים שלו וההתאוששות שלו, אך זה כמובן שולי לטכניקה.

עכשיו תסלח לי אבל בעוד 5 וחצי שעות אני צריך לקום לטובת מסיבת רווקים של חבר ומחרתיים אני אמור למשוך דדליפט כבד אז אלך להשיג לי מעט התאוששות
יבגני אמר שיש לך מקסימום פי אר בבירות 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית