הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להשיג סקיני פסטה ביותר זול או משהו דומה לנישנוש?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
היי, אני כרגע בחיטוב ולפעמים בלילה או בין הארוחות ביום אני מרגיש קצת רעב ומחפש משהו לאכול שיכול לסתום את התחושה ושאני לא אגזים יותר מידי בקלוריות.
ניסיתי מנה של סקיני פסטה איטריות שכתוב שיש בזה 9 קלוריות ל 100 גרם אז אני יכול קצת לטחון איזה 300 גרם בלי נזק קלורי גדול מידי בתאוריה.
הקטע זה יקר בטירוף.. במכולת שקניתי במרכז רצו 10 שקל לאריזת מנה של 200 גרם.
יש משהו דומה שיכול לתת קצת תחושת שובע בתור חטיף? או מישהו מכיר מקום שמוכר סקיני פסטה אבל בכמות יותר גדולה למחיר?
עכשיו במקום אני אוכל שיבולת שועל בתור הנישנוש אבל נראה שיש בזה המון קלוריות ביחס למנת הסקיני פסטה שגם השביעה אותי

אתה יכול לקנות חבילות של סקיני פסטה מהאתר הרשמי שלהם. יש לך שם מארזים של סקיני פסטה שיבולת שועל - 44 חבילות ב260 ש״ח שזה 5.90 לחבילה.

אתה יכול לקנות חבילות של סקיני פסטה מהאתר הרשמי שלהם. יש לך שם מארזים של סקיני פסטה שיבולת שועל - 44 חבילות ב260 ש״ח שזה 5.90 לחבילה.
כמה זה נסבל מ1-10?

כמה זה נסבל מ1-10?
אני לא מסוג האנשים שנכון לשאול אותם, גם קרטון עם קטשופ טעים לי, אבל בשילוב נכון זה אחלה. רחוק מאוד להיות פסטה אבל בהחלט סקיני. אני שמה על מחבת כדי שהנוזלים יתאדו והטעמים יספגו טוב יותר ואז מערבבת עם ריקוטה למריחה,טעים ממש לדעתי

חבל על הכסף
יש הרבה דברים אחרים לאכול
ותזמון הארוחות יכול לעזור לך עם הרעב
נסה להימנע מלאכול בבוקר ושתה הרבה מים

אני מכינה לי 'פסטה' מקישוא וגזר: פשוט מקלפת את זה עם קולפן רגיל לתוך מחבת בלי שמן, ומקפיצה עם קצת רוטב וחזה עוף וכאלה... סויה, טריאקי וכו'. ממש טעים ופסטאי 😃
תקלף את הירק ותסובב אותו קצת עם כל קילוף כדי שיצא לך רצועות לא רחבות מדי.
יותר זול ובריא. אף פעם לא טעמתי סקיני פסטה, אז לא יודעת אם זה יותר טעים. אבל זה בהחלטטטט טעים מאוד 😃

• פותח/ת השרשור
המון תודה על הרעיון הגאוני. עשיתי עם קישוא וגזר ויצא יותר טעים ומשביע מסקני פסטה.. שלא לדבר על המחיר של עשרות שקלים. כמובן זה יותר קלורי אבל אני אוכל את הפסטה קישואים בתור ארוחה מלאה כבר במקום קינוח.

קבצים מצורפים

• IMG_20200820_224018.jpg
    IMG_20200820_224018.jpg
    KB 215.6 · צפיות: 109
המון תודה על הרעיון הגאוני. עשיתי עם קישוא וגזר ויצא יותר טעים ומשביע מסקני פסטה.. שלא לדבר על המחיר של עשרות שקלים. כמובן זה יותר קלורי אבל אני אוכל את הפסטה קישואים בתור ארוחה מלאה כבר במקום קינוח.

איזה כיף לשמוע!! 😄😄😄
ממש שימחת אותי. לבריאות 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית