הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן מעל שבועיים ללא קטוטיפן

• פותח/ת השרשור Sagi15
  • פורסם בתאריך

Sagi15

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
טוב אז ככה קראתי פה ויש המון דעות חלוקות לגבי המשך מעל שבועיים קלן ללא קטוטיפן, אני אישית תמיד הייתי עושה עם קטוטיפן אבל מסקרן אותי ואולי אופצייה טובה יותר , מה אתם אומרים תכלס ללכת על קלן ללא קטוטיפן מעל שבועיים?

יעבוד? יעבוד..
אפקטיבי? כנראה שפחות, הרצפטורים נשחקים עם הזמן והקטוטיפן עוזר להם להמשיך להגיב ביתר יעילות לקלן גם אחרי פרק הזמן האמור לעיל

בכל מקרה, קלן זה לא חומר בריא במיוחד, עדיף לך לעלות על תוכנית תזונה ואימונים טובה ככל שתהיה לטווח הרחוק מאשר לנסות שוב את מזלך עם קלן

אכן ובמקרה ראיתי כמה דעות לגבי זה להמשיך בלי אבל דעות מאוד חלוקות
אני הלכתי לרופאה שלי ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי.. יש לי איזה 6 חבילות זרוקות בבית,, לא בעיה לבקש. 30 שקל ל30 כדורים

אני הלכתי לרופאה שלי ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי.. יש לי איזה 6 חבילות זרוקות בבית,, לא בעיה לבקש. 30 שקל ל30 כדורים
לקחת קטוטיפן בלי קלן עושה משהו? חכם לעשות?

לאלא
לקחתי עם הקלן
ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי

והיא קנתה את זה..

אז שואל אם הקטו' בלי קלן יכול לתת אפקט כלשהו, אנערף סטייל קרדרין, אם למישהו יש ידע בנושא

ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי

והיא קנתה את זה..

אז שואל אם הקטו' בלי קלן יכול לתת אפקט כלשהו, אנערף סטייל קרדרין, אם למישהו יש ידע בנושא
כן היא קנתה את זה,, באתי אליה עם חבילה ריקה של קטוטיפן ואמרתי לה שלקחתי את זה מחבר ואני רוצה מרשם לכזה דבר שוב פעם,, אין לי בכלל אלרגיות לצורך העניין.

כן היא קנתה את זה,, באתי אליה עם חבילה ריקה של קטוטיפן ואמרתי לה שלקחתי את זה מחבר ואני רוצה מרשם לכזה דבר שוב פעם,, אין לי בכלל אלרגיות לצורך העניין.
מה אני שואל אם אני יבוא וייקח קטו' לבד אם זה יעשה משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית