עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתעשה את זה?מה אתם אומרים תכלס ללכת על קלן ללא קטוטיפן מעל שבועיים?
אני הלכתי לרופאה שלי ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי.. יש לי איזה 6 חבילות זרוקות בבית,, לא בעיה לבקש. 30 שקל ל30 כדוריםאכן ובמקרה ראיתי כמה דעות לגבי זה להמשיך בלי אבל דעות מאוד חלוקות
לקחת קטוטיפן בלי קלן עושה משהו? חכם לעשות?אני הלכתי לרופאה שלי ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי.. יש לי איזה 6 חבילות זרוקות בבית,, לא בעיה לבקש. 30 שקל ל30 כדורים
לאלאלקחת קטוטיפן בלי קלן עושה משהו? חכם לעשות?
ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלילאלא
לקחתי עם הקלן
כן היא קנתה את זה,, באתי אליה עם חבילה ריקה של קטוטיפן ואמרתי לה שלקחתי את זה מחבר ואני רוצה מרשם לכזה דבר שוב פעם,, אין לי בכלל אלרגיות לצורך העניין.ואמרתי לה שיש לי תקופה של אלרגיות ואני רוצה קטוטיפן כי זה ממש מקל עלי
והיא קנתה את זה..
אז שואל אם הקטו' בלי קלן יכול לתת אפקט כלשהו, אנערף סטייל קרדרין, אם למישהו יש ידע בנושא
מה אני שואל אם אני יבוא וייקח קטו' לבד אם זה יעשה משהוכן היא קנתה את זה,, באתי אליה עם חבילה ריקה של קטוטיפן ואמרתי לה שלקחתי את זה מחבר ואני רוצה מרשם לכזה דבר שוב פעם,, אין לי בכלל אלרגיות לצורך העניין.
עשיתי ועדיין חי חחחחשבתי לעשות ככה אבל מתלבט אם הפעם ללכת חודש רצוף בלי קטוטיפן