קלן+ קטוטיפן -ממתי?

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
בשימוש בקלן מעל שבועיים אני יודע שחובה שימוש בקטוטיפן. השאלה היא האם מי שמתכנן קלן מעל שבועיים צריך לשלב קיטופן מההתחלה? או רק בסוף שבועיים שימוש בקלן/ תחילת שבוע שלישי?

מהיום העשירי
כמה קטוטיפן צריך לקחת?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב ראיתי שחלק אומרים שהקטוטיפן לא היה ממש מחקרים יחד עם הקלן… זה כן עוזר לעורר את הרצפטורים אבל לא אובחן יחד עם קלן…

הבנתי גם שאפשר לקחת קלן שבועיים ואז לעשות הפסקה של 4/6 שבועות.

אני מתכוון לקחת 40 מק״ג בלבד קלן, הפחד היחידי שלי זה הכיווצים שזכור לי מהעבר הרחוק כשהייתי לוקח אותו שהיה עושה לי… אני מדבר כל שנים…

מה עוזר נגד הכיווצים?
מגנזיום ציטראט מן הסתם.. כמות מומלצת?
שמעתי גם על פוטסיום וטאורין… באמת
עוזרים? אם כן כמה ההמלצה?

נערך לאחרונה:
האם צריכת קטוטיפן יכולה להועיל לא רק במקרה של שימוש בקלן אלא גם בשימוש גוף שהרצפטורים שלו רווים ורוצים שטרן או דקה או דיאנבול יעבדו ויפעלו בצורה מיטבית בגוף מבחינת הרצפטורים?

• פותח/ת השרשור
כמה קטוטיפן צריך לקחת?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב ראיתי שחלק אומרים שהקטוטיפן לא היה ממש מחקרים יחד עם הקלן… זה כן עוזר לעורר את הרצפטורים אבל לא אובחן יחד עם קלן…

הבנתי גם שאפשר לקחת קלן שבועיים ואז לעשות הפסקה של 4/6 שבועות.

אני מתכוון לקחת 40 מק״ג בלבד קלן, הפחד היחידי שלי זה הכיווצים שזכור לי מהעבר הרחוק כשהייתי לוקח אותו שהיה עושה לי… אני מדבר כל שנים…

מה עוזר נגד הכיווצים?
מגנזיום ציטראט מן הסתם.. כמות מומלצת?
שמעתי גם על פוטסיום וטאורין… באמת
עוזרים? אם כן כמה ההמלצה?
אצלי אף פעם לא היה מכיון שזה תלוי בצריכת נוזלים, ואני שותה המון במהלך היום. גם מתאמנים שלי שהשתמשו וסבלו והגבירו צריכה של נוזלים דיווחו שההתכווצויות נעלמו באופן מחא או כמעט מלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית