הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם לאחר סייקל

Golden23

משתמש מתחיל
109
1
נק' מוניטין:
1
109
1
לאחר סייקל מעל 15 שבועות
טסט אנתת 1.2 במזרק פעמיים בשבוע
בולדנון 1.5 פעמיים בשבוע

כרגע חודש וחצי ללא חומרים
ללא PCT
הרגשה כללית עייפות חוסר תיאבון ומוטיבציה
מצורף תוצאות בדיקות דם
האם זה מעיד על בעיה כלשהי בכבד ?

TSH = 2.60mU/L

קבצים מצורפים

• 2020-08-17 (2).png
    2020-08-17 (2).png
    KB 15.6 · צפיות: 332
  • 2020-08-17 (3).png
    2020-08-17 (3).png
    KB 24.6 · צפיות: 197
אם אני לא טועה, הוא בערך גובה 186 או 187. להיות על הבמה עם 7, 8 אחוז שומן ו"מנוזל" מהדיבולים, מתאמן וחיי את זה יום יום נשמע לי כמו משהו שאפשר להשיג.

אל תשכח את הפקטור הכי חזק, גנטיקה.
הוא היה 24/7 בפאמפ כי הוא כל הזמן התאמן, לא היה אצלו דבר rest day
גובה 188 אגב

בגדול מסטרון לעשירים יש אומרים אבל לא יכול להגיד בוודאות כי אף אחד פעם לא ניסיתי, חומר יקר.
גם סביר ךהניח שלא תמצא (רפואי)
מה זה פרימו
על שם 'פרי-מור' המיץ תפוזים הטבעי

שלוקחים פרימו יש נטייה לחשוב שאתה נשאר טבעי

מבין?

• פותח/ת השרשור
אז נס רפואי

הוא לא,תראה כמה הודעות אחורה
כנראה לא לקח בשלושה האחרונים

שמע,מתאושש יפה מאוד

בהנחה שלא לקחת כלום מעבר

אבל לא רשמת פרטים כמו כמה עלית מהסייקל,גובה ומשקלים שעלו (אם בכלל)
לאחר כמה זמן אוכל להתחיל עוד סייקל ?
האם לחכות שהבדיקות דם יצאו תקינות קודם ?

חייב להודות שלא קראתי הכל.
אבל Ldh גבוה ו Ast גבוה זה אמנם יכול להצביע על נזק לכבד, אבל גם על נזק לשריר. בקיצור, זה נורמלי שיהיו גבוהים כמה ימים אחרי אימון חזק, ואחרי סייקל.

בכל זאת כדאי לעקוב שזה יורד.

העייפות שאתה מתאר יכול לנבוע מאנמיה סמויה.
למרות שההימוגלובין נחשב בתוך המסגרת בחלק הכי נמוך, הMcv ו Mch נמוכים.
אז זה גורם עייפות וחוסר התאוששות ויכול להסביר הרבה.
למרות שהוויטמין B12 תקין, הייתי ממליץ לך לקחת וויטמין B12 ןחומצה פולית וויטמין C.

יש ראיון בו הוא אומר שהוא רומז שלקח 3 דיאנבול ביום, ואז כדורים היו 5 מג כלומר סהכ 15 מג של דיאנבול.

אין ספק שאתה בנאדם מאמין...

זה לא קצת תמים בעינך להאמין שראמבו הגיע למה שהגיע על דיאנבול 15mg/d ?
גם עלי ועליך זה בקושי היה עובד (אני סתם מנחש ששנינו לא ממש הגענו לרמה שלו)

• פותח/ת השרשור
לאחר אולטראסאונד בטן עליונה כבד כליות
הכל תקין בבדיקה
איך בבדיקת דם מראה על תפקודי כבד גבוהים ובצילום הכל תקין?
מה עוד אפשר לעשות בשביל לחזור לנורמה ?

חייב להודות שלא קראתי הכל.
אבל Ldh גבוה ו Ast גבוה זה אמנם יכול להצביע על נזק לכבד, אבל גם על נזק לשריר. בקיצור, זה נורמלי שיהיו גבוהים כמה ימים אחרי אימון חזק, ואחרי סייקל.

בכל זאת כדאי לעקוב שזה יורד.

העייפות שאתה מתאר יכול לנבוע מאנמיה סמויה.
למרות שההימוגלובין נחשב בתוך המסגרת בחלק הכי נמוך, הMcv ו Mch נמוכים.
אז זה גורם עייפות וחוסר התאוששות ויכול להסביר הרבה.
למרות שהוויטמין B12 תקין, הייתי ממליץ לך לקחת וויטמין B12 ןחומצה פולית וויטמין C.

איך אפשר להעלות mcv וmch?

מוזר כי שניהם נמצאים אצלי קרוב לקצה העליון של הסקאלה ואני גם שותה ויטמין c אבל שני ה-mcv וmch נמצאים מתחת לרף הנמוך (ביחידת מידה בודדת אבל עדיין).
שמעתי שלפעמים זה יהיה נמוך עם ה RBC גבוה.
זה מנגנון של הגוף לשמור על עצמו.

אין ספק שאתה בנאדם מאמין...

זה לא קצת תמים בעינך להאמין שראמבו הגיע למה שהגיע על דיאנבול 15mg/d ?
גם עלי ועליך זה בקושי היה עובד (אני סתם מנחש ששנינו לא ממש הגענו לרמה שלו)
גם לי קשה להאמין, העניין הוא שכל החבר'ה שהתאמנו בתקופה הזו הודו שלקחו 3 או 4 דיאנבול של 5 מג ביום עם 100 מג של פרימו או דקה בשבוע.

גם לי קשה להאמין, העניין הוא שכל החבר'ה שהתאמנו בתקופה הזו הודו שלקחו 3 או 4 דיאנבול של 5 מג ביום עם 100 מג של פרימו או דקה בשבוע.
חוק האגו ממליץ שאם כבר אתה מודה בשימוש באנאבולים..תשתדל להפחית ככל שניתן מהמינון המוצהר (ביחס למינון שהשתמשת בפועל)

האם אותם בילדרים של שנות ה80 היו נטולי אגו?
אני מניח שהתשובה ברורה.

נערך לאחרונה:
חוק האגו ממליץ שאם כבר אתה מודה בשימוש באנאבולים..תשתדל להפחית ככל שניתן מינון במינון המוצהר (ביחס למינוןמשהשתמשת בפועל)

האם אותם בילדרים של שנות ה80 היו נטולי אגו?
אני מניח שהתשובה ברורה.
אבל כולם היו די קונסיסטנטים בהצהרות שלהם.

אבל כולם היו די קונסיסטנטים בהצהרות שלהם.

בדיוק כמו שחקני קולנוע בני 40+ שתוך 3 חודשים מתחטבים ומעלים מסת שריר תודות למשטר אימונים קשה + תזונה מוקפדת. אף אחד מהם לא יגיד שהוא השתמבש בחומרים אנאבוליים. כנ״ל לגביי אושיות רשת ש90% מהם טוענים שהם ״טבעיים״.

אנשים פשוט שקרנים.

אנשים פשוט שקרנים.

הסביבה מאוד שיפוטית, עדיף להם 'לשקר' תכלס פשוט לא להתחיל להסביר איזה תרופות הם לוקחים ולהמשיך לגלגל מליונים מאשר להתחיל להסביר את עצמם לכל מיני אנשים שיטפלו עליהם כי הם לקחו חומרים והם לא בסדר וכו וכו..

מכיר את זה אישית מהסביבה הקרובה שלי, אנשים מתייחסים אליך הכל טוב ויפה, ברגע שאתה אומר אני על חומרים, ישר מסתכלים עליך עקום כאילו אתה מזויף ואתה רוצח אנשים לארוחת בוקר, תכלס לגמרי מבין אותם, וזה לא הם שמשקרים זה הסביבה שלהם שלא תתמודד יפה עם האמת אז פשוט עושים מה שעושים ולא מדברים על זה

זה כמו בנאדם בן 60 הוא בד"כ לוקח כל מיני תרופות לחץ דם וכל מיני דברים של זיקנה, הוא לא יתחיל לספר לכל מי שמקשיב אחז תרופות הוא לוקח, הוא ייקח אותם בשושו וימשיך להתנהל כרגיל

הסביבה מאוד שיפוטית, עדיף להם 'לשקר' תכלס פשוט לא להתחיל להסביר איזה תרופות הם לוקחים ולהמשיך לגלגל מליונים מאשר להתחיל להסביר את עצמם לכל מיני אנשים שיטפלו עליהם כי הם לקחו חומרים והם לא בסדר וכו וכו..

מכיר את זה אישית מהסביבה הקרובה שלי, אנשים מתייחסים אליך הכל טוב ויפה, ברגע שאתה אומר אני על חומרים, ישר מסתכלים עליך עקום כאילו אתה מזויף ואתה רוצח אנשים לארוחת בוקר, תכלס לגמרי מבין אותם, וזה לא הם שמשקרים זה הסביבה שלהם שלא תתמודד יפה עם האמת אז פשוט עושים מה שעושים ולא מדברים על זה

זה כמו בנאדם בן 60 הוא בד"כ לוקח כל מיני תרופות לחץ דם וכל מיני דברים של זיקנה, הוא לא יתחיל לספר לכל מי שמקשיב אחז תרופות הוא לוקח, הוא ייקח אותם בשושו וימשיך להתנהל כרגיל

כל אחד והסיבות שלו, לא שפטתי אותם. רק אמרתי שהם משקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית