הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפוד פרגיות

2 שיפודי פרגית כ 1200 קלוריות. תעשי חשבון כמה לשיפוד אחד.
אם לא בטוחה אעזור לך לפתור בהמשך.

סליחה, התכוונתי לארוחה מלאה , למשל ארוחת מנגל ממוצעת, שכוללת מעט סלטים, חומוס, טחינה, פיתה, 2 נקניקיות או 2 שיפודי פרגית,

סליחה, התכוונתי לארוחה מלאה , למשל ארוחת מנגל ממוצעת, שכוללת מעט סלטים, חומוס, טחינה, פיתה, 2 נקניקיות או 2 שיפודי פרגית,

מה?
זה ממש תלוי כמות וחישוב נוראי להסתמך עליו.

בחתיכה אחת של פרגית אחרי בישול יש בערך 70-80 גרם, אולי טיפה יותר תלוי בחתיכה.
בקיצור תלוי כמה חתיכות יש בשיפוד ומה גודלן, זו שאלה בלי תשובה מדוייקת.

אני לקחתי ערכים של אחד האתרים והולך עם זה ,במידה ואת בחיטוב ועולה במשקל ,תורידי בכמות פשוט .
אי אפשר לדעת ערך מדויק ,כי לפעמים יש פרגיות עם יותר שומן ופחות בשר וההפך

אני מבין מה הכוונה ל80 גר׳ .
80 גר זה חצי הפרוסה הרגילה.. כלומר מי שלא אוכל שיפוד ולוקח פרגית שפרוס כמו שניצל, בדרך כלל חוצה לשתיים כל פרוסה גדולה ואז מתקבלת חתיכה קטנה ששווה ל80 גר אחרי בישול.

לפותח האשכול, במקומך הייתי מחשב כ 25 מל שמן, ו300 גר פרגית מבושל - אם אתה בדרך כלל מתקשה לרדת במשקל.

אם אתה מתקשה לעלות במשקל הייתי מחשב כ 200 גר פרגית מבושל ו5 מל שמן.

אני מבין מה הכוונה ל80 גר׳ .
80 גר זה חצי הפרוסה הרגילה.. כלומר מי שלא אוכל שיפוד ולוקח פרגית שפרוס כמו שניצל, בדרך כלל חוצה לשתיים כל פרוסה גדולה ואז מתקבלת חתיכה קטנה ששווה ל80 גר אחרי בישול.

לפותח האשכול, במקומך הייתי מחשב כ 25 מל שמן, ו300 גר פרגית מבושל - אם אתה בדרך כלל מתקשה לרדת במשקל.

אם אתה מתקשה לעלות במשקל הייתי מחשב כ 200 גר פרגית מבושל ו5 מל שמן.

מה כותרת האשכול? מה הוא כתב שורה אחרי? לא מעוניין להישמע קטנוני אבל כנראה התבלבלות.

בכל מקרה אני הייתי מחשב שיפוד פרגית (במידה ואני במסעדה) כבערך 200-220 קלוריות.

מה כותרת האשכול? מה הוא כתב שורה אחרי? לא מעוניין להישמע קטנוני אבל כנראה התבלבלות.

בכל מקרה אני הייתי מחשב שיפוד פרגית (במידה ואני במסעדה) כבערך 200-220 קלוריות.

קראתי ולא הבנתי מה הבעיה..
אתה אמרת לו כמה קלוריות היית מחשב את השיפוד, אני הסברתי לו מה טווח המשקל פחות או יותר וכמה שמן בערך שמים. ולפי זה הוא ידע לפעמים הבאות גם... והקלוריות פשוט לחשב לפי מה שאמרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית