הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון | הכוונה

almogt13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי לכולם , חושב על להתחיל סייקל ראשון בהעתיד הלא כל כך רחוק , בעבר התאמנתי והגעתי בצורה טבעית למקומות יפים אבל הפסקתי להתאמן ואני בדרך חזרה , הבנתי שסייקל ראשון מומלץ
טסט 500 בשבוע 2 זריקות של 250
עד כאן הבנתי.
לגבי pct גם הבנתי מינונים זמנים והכל , אבל לאחר חיפוש ברשת ואני בטוח שאסור לפרסם , לא צלחתי למצוא שום חומרים לרכישה וכאלה , הדבר היחידי שעשיתי זה לבקש Test מהרופא שלי שכרגע זה נמצא בטיפול ואם אמצא מתאים הוא יתן לי מרשם.
אבל מה עם hcg(פרגניל) ? אני הרי לא בהריון חח איך אני יכול להשיג אותו?
מקווה למצוא תשובות במידה ולא אמצא , אני אולי יעשה כבר סייקל נקי של טסט 500 ל10 שבועות
ולא יעשה pct מה שאני מעדיף שלא
לפני חודש עשיתי בדיקות כלליות ככה שיש לי קצת אינפורמציה

נערך לאחרונה:
משקל
איך אתה מתכנן את הpct?

אם אתה לא יודע איך להשיג pct ובגלל זה אתה תעשה סייקל ותדלג על pct, תעשה לעצמך טובה ענקית ופשוט אל תעשה סייקל

• פותח/ת השרשור
גיל 27
גובה 167
משקל 68 קילו
לגבי הpct אני שוקל ליטול רק כלומיד אבל באופן כללי היה לי יותר פשוט אם זה היה משהו שאפשר למצוא בבית מרקחת אני פשוט לא מכיר דילרים

גיל 27
גובה 167
משקל 68 קילו
לגבי הpct אני שוקל ליטול רק כלומיד אבל באופן כללי היה לי יותר פשוט אם זה היה משהו שאפשר למצוא בבית מרקחת אני פשוט לא מכיר דילרים
השמועה אומרת שטמוקסיפן עושה את העבודה יותר טוב, הרבה יותר טוב, והרבה יותר קל להשיג

דברים לסייקל לא משיגים בבית מרקחת, שכח מזה, תחליף דיסקיט..
מה לגבי AI?

אירימידקס? האם זה משהו שניתן לרכוש בבית מרקחת?
על הנייר כן אבל בפועל יהיה לך מאוד מסובך
אתה צריך לשבור את הראש איך משיגים דברים, להנחות אותך בנושא זה נגד חוקי הפורום

ותעשה קצת עוד מחקר לגבי איך ולמה אתה תעשה את הסייקל כי אתה קצת מרחף לפי הידע שאתה מציג בנושא

אני מעריך את זה מאוד! זה נושא מעניין ורחב
תראה כמה סרטונים ביוטוב תקרא עוד כמה 'מדריכים' בעברית, תבין למה לוקחים מה ומתי, מה הpct בעצם עושה מה המנגנון שלו, איזה בעיות עלולות להגיע ואיך לטפל בהם

בנוסף, תעשה חיפוש בפורום "סייקל ראשון" תסתכל מה שואלים איך הם מתכננים, תנסה להגיע למצב שמה שכתוב התשובות והשאלות שם פחות או יותר מובנות לך ולא סינית

תכין לך כמה כוסות קפה תעבור על כמה סרטונים ביוטוב באנגלית בנושא, על מינונים סיבות לקחת תרופות מנגנוני פעולה, תבין קצת לאן אתה נכנס

כל סייקל מתחיל קודם כל מ pct, מה שאני בא להגיד זה שאם אין לך טמוקסי / כלומיד, AI כלשהו ופרגניל (במידה והחלטת להוסיף אותו) אז אתה לא מזמין חומרים לסייקל, אתה לא חושב על הסייקל ואתה בטח שלא מקבל החלטה לעשות סייקל בלי החומרים הנ״ל.
זה נאמר לטובתך האישית בלבד, שום רצון לפגוע בך.
תשוטט פה בפורום ותראה כמה פוסטים נפתחו בעקבות טעויות כאלו ואחרות שקשורות בpct. אתה לא רוצה להיות אחד מהם.

לגביי תרופות וחומרים OTC (פארמים ובתי מרקחת) אין שם שום דבר שיעזור לך בתהליך ה pct, פשוט כלום. אם אתה לא מוצא דרך להשיג, כנראה שלא חיפשת מספיק טוב.

בהצלחה ✌️

• פותח/ת השרשור
וואו כנראה יש לי הרבה מה ללמוד , לא אוכל לדבר על עניין הרכישה כאן אבל אני יעשה שיעורי בית ואחפש את כל מה שנדרש כדי להמשיך בתהליך ;)

וואו כנראה יש לי הרבה מה ללמוד , לא אוכל לדבר על עניין הרכישה כאן אבל אני יעשה שיעורי בית ואחפש את כל מה שנדרש כדי להמשיך בתהליך ;)
אתה מסתכל על זה כאילו החלק הכי קשה בתהליך זה להשיג את החומרים

נניח ויהיה לך את כל החומרים בעולם אתה תדע מתי משתמשים במה ולמה כדאי או לא כדאי להשתמש באיזה חומרים

תחשוב על החלק הפרקטי של מה איך ולמה הרבה יותר מאשר החלק הטכני של איך משיגים

אין לך מה להיכנס לסייקל אם לא התארגנת על הכל מראש, להשיג דברים דרך בית מרקחת אין סיכוי זה לא אמור להיות אופציה עבורך בכלל במקסימום שבמקסימום טסטוירון.

אתה צריך מישו שמכיר מישו שמכיר מישו
בסך הכל 3 מישואים

ועכשיו ברצינות, כדי להשיג את החומרים כמו כל תרופה בלי מרשם /קאנביס אתה צריך דילר.
יש אתרים מחו״ל שאנשים מזמינים והמוצרים מגיעים ועובדים.
@CycleTelephohe תמליץ לו אתה המומחה

נערך לאחרונה:
אתה צריך מישו שמכיר מישו שמכיר מישו
בסך הכל 3 מישואים

ועכשיו ברצינות, כדי להשיג את החומרים כמו כל תרופה בלי מרשם /קאנביס אתה צריך דילר.
יש אתרים מחו״ל שאנשים מזמינים והמוצרים מגיעים ועובדים.
@CycleTelephohe תמליץ לו אתה המומחה
אני לא יכול לתת המלצות שבעתי באנים כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית