הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם ?

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
סייקל 5 -
Ew 1-3
(Test prop(200)+Entate(250 סה״כ 450mg
pruviron 50 mg ed
Anadrol 50 mg ed
Deca darbulin 400mg
Tudca 1.5
Ew 4-10
Test Entate 250
Deca darbulin 400 mg - (מסיים בשבוע 8)
Pruviron 50mg ed
Lgd 10 mg ed
Ostrine 20 mg ed
כמובן שפרגניל לאורך כל הסייקל, נולבה וארימידקס בצד וpct לפי הספר.

פחית מדי זמן לדקה לפעול עד שזה נכנס זה כבר יוצא
קח בחשבון npp במקום כי כדי להצדיק את הדקה תצטרך יותר שבועות בסייקל

סייקל 5 -
Ew 1-3
(Test prop(200)+Entate(250 סה״כ 450mg
pruviron 50 mg ed
Anadrol 50 mg ed
Deca darbulin 400mg
Tudca 1.5
Ew 4-10
Test Entate 250
Deca darbulin 400 mg - (מסיים בשבוע 8)
Pruviron 50mg ed
Lgd 10 mg ed
Ostrine 20 mg ed
כמובן שפרגניל לאורך כל הסייקל, נולבה וארימידקס בצד וpct לפי הספר.
יש פורומים נהדרים לאנדוקרינולוגיה ברשת..
תפתח שם כרטיס...
אם לא יקרה איזה פלא אתה תצטרך אחד מהם בקרוב

אם בסייקל חמישי עוד לא למדת שדקה במינון כפול מטסט זה מתכון לאסון ולכל הברדק הזה אתה מוסיף עירבוב מצחיק של אננטט ופרופ שבעולם של ססוטנון זה נשמע במקרה הטוב כמו בדיחה לא מצחיקה...ואם זה לא מספיק גם מקשקש את כל החביתה הזאת עם sarms (הגיוני להניח שעל סמך שום ידע) שהם בפני עצמם בגדר תעלומה כרגע מבחינת ההשלכות של השימוש בהם..והאינטרקציה בינהם לבין נגזרות כמו אנדרול ודקה לא ידועה לטעמי.
ההתנהלות שלך דיי לא ברורה.

• פותח/ת השרשור
אם בסייקל חמישי עוד לא למדת שדקה במינון כפול מטסט זה מתכון לאסון ולכל הברדק הזה אתה מוסיף עירבוב מצחיק של אננטט ופרופ שבעולם של ססוטנון זה נשמע במקרה הטוב כמו בדיחה לא מצחיקה...ואם זה לא מספיק גם מקשקש את כל החביתה הזאת עם sarms (הגיוני להניח שעל סמך שום ידע) שהם בפני עצמם בגדר תעלומה כרגע מבחינת ההשלכות של השימוש בהם..והאינטרקציה בינהם לבין נגזרות כמו אנדרול ודקה לא ידועה לטעמי.
ההתנהלות שלך דיי לא ברורה.
שילוב של קצר וארוך בטסט אין בזה דבר פסול כדי להיכנס מהר לעניינים, אתה יכול להגיד שעדיף להרים את המינון בטסט ולהיות יותר מובן בעמדתך, לשלב סארמס אני לא רואה בזה בעיה יש לי נסיון לא מועט בזה מסייקלים קודמים.
מה שלא ניסתי עדיין זה שילוב של דקה ואנדרול (ואגב זו גם התנסות ראשונה שלי עם דקה) עם אנדרול יש לי נסיון הוא אחלה בשבילי יותר מדיבול.
לענות תשובה עניינית תעזור, לענות תשובה מתנשאת פחות ותודה מראש גבר.

שילוב של קצר וארוך בטסט אין בזה דבר פסול כדי להיכנס מהר לעניינים, אתה יכול להגיד שעדיף להרים את המינון בטסט ולהיות יותר מובן בעמדתך, לשלב סארמס אני לא רואה בזה בעיה יש לי נסיון לא מועט בזה מסייקלים קודמים.
מה שלא ניסתי עדיין זה שילוב של דקה ואנדרול (ואגב זו גם התנסות ראשונה שלי עם דקה) עם אנדרול יש לי נסיון הוא אחלה בשבילי יותר מדיבול.
לענות תשובה עניינית תעזור, לענות תשובה מתנשאת פחות ותודה מראש גבר.
אני ממש לא מתנשא..
אבל האופן בו בנית את הסייקל לא משאיר יותר מידי אופציות.
או שאולי יש לך ניסיון של 5 סייקלים של סארמס.
אין לך שום סיבה הגיונית לשלב טסט עם פרופ שיש לך קיק של אנדרול ממילא ושבמקום להתקשקש עם מחשבון של מג/יום וגם להזריק 3 פעמים בשבוע כאשר האנטט כשלעצמו קצר יותר מהדקה כשאפשר פשוט לקחת סוסטנון.
שילוב של lgd אנדרול וננדרולון במינונים כפי שהם בסייקל שלך זה מתכון בטוח לזנק...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני ממש לא מתנשא..
אין לך שום סיבה הגיונית לשלב טסט עם פרופ שיש לך קיק של אנדרול ממילא ושבמקום להתקשקש עם מחשבון של מיל/יום וגם להזריק 3 פעמים בשבוע כאשר האנטט כשלעצמו קצר יותר מהדקה כשאפשר פשוט לקחת סוסטנון.
שילוב של lgd..ננדרולון במינונים כפי שהם בסייקל שלך זה מתכון בטוח לזנק...
מה שאני מבין ממך זה שעדיף להרים טסט ל500 mg
ננדרלון 400 mg, להוריד את הlgd ?

אני ממש לא מתנשא..
אין לך שום סיבה הגיונית לשלב טסט עם פרופ שיש לך קיק של אנדרול ממילא ושבמקום להתקשקש עם מחשבון של מיל/יום וגם להזריק 3 פעמים בשבוע כאשר האנטט כשלעצמו קצר יותר מהדקה כשאפשר פשוט לקחת סוסטנון.
מה שאני מבין ממך זה שעדיף להרים טסט ל500 mg
ננדרלון 400 mg, להוריד את הlgd ?
תיקח 500 סוסטנון או סיפיונט ואני אישית לא הייתי מערבב lgd עם ננדרולון

סגור גבר תודה על העצה, לגבי אנדרול השילוב של שתיהם דעתך ?
אנדרול עם ננדרולון וטסט זה סייקל מסה מאוד נוזלי לתשומת ליבך.
למטרה זו הוא מצויין כי הדקה בנוסף יוריד עומס מהמפרקים וימנע פציעות.
תשתדל לא להשתולל עם הכח שתקבל מהאנדרול עד שהדקה יכנס לפעולה לאחר 3 וחצי שבועות בערך..
עוד שני דברים..
  1. תהיה עירני לרגישויות בפטמה (לא מחייב שיקרה אך אפשרי)
  2. במידה ואתה משלב עם סיפיונט או סוסטנון תשתדל להפסיק את הדקה 3-4 ימים לפני (זריקה אחת לפני)
איזה ברנד אתה משתמש?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אנדרול עם ננדרולון וטסט זה סייקל מסה מאוד נוזלי לתשומת ליבך.
למטרה זו הוא מצויין כי הדקה בנוסף יוריד עומס מהמפרקים וימנע פציעות.
תשתדל לא להשתולל עם הכח שתקבל מהאנדרול עד שהדקה יכנס לפעולה לאחר 3 וחצי שבועות בערך..
עוד שני דברים..
  1. תהיה עירני לרגישויות בפטמה (לא מחייב שיקרה אך אפשרי)
  2. במידה ואתה משלב עם סיפיונט או סוסטנון תשתדל להפסיק את הדקה 3-4 ימים לפני (זריקה אחת לפני)
איזה ברנד אתה משתמש?
קודם כל תודה אחי על ההסבר, אני משתמש בפיור פלטינום.
לגבי הדקה אתה מתכוון לסוף הסייקל ?

קודם כל תודה אחי על ההסבר, אני משתמש בפיור פלטינום.
לגבי הדקה אתה מתכוון לסוף הסייקל ?
בהצלחה
כן...בהנחה שאתה מזריק פעמיים בשבוע תפסיק את הדקה זריקה אחת לפני ואל תשתמש באננטט....עם דקה עדיף או סיפיונט או סוסטנון

אני חוזר על התגובה שלי כי לא התייחסת
לעשות סייקל עם דקה/ננדרולון ארוך כאשר אתה מזריק את הננדרולון ארוך רק 8 שבועות מתוך ה10, חבל על השימוש בדקה, תעשה npp וזהו, בשביל דקה תצטרך סייקל של 16 שבועות כדי להפיק ממנו תועלות

לשיקולך. וכמובן חובה קברגולין ברקע כי מדובר בנגזרת של נור19

• פותח/ת השרשור
אני חוזר על התגובה שלי כי לא התייחסת
לעשות סייקל עם דקה/ננדרולון ארוך כאשר אתה מזריק את הננדרולון ארוך רק 8 שבועות מתוך ה10, חבל על השימוש בדקה, תעשה npp וזהו, בשביל דקה תצטרך סייקל של 16 שבועות כדי להפיק ממנו תועלות

לשיקולך. וכמובן חובה קברגולין ברקע כי מדובר בנגזרת של נור19
קודם כל תודה רבה על המענה אחי אולי לא שמתי לב, אני מעדיף ללכת על ארוך נטו בגלל תדירות הזריקות.. הבנתי שהדקה נכנס בשבוע ה3 לערך אולי אמשוך איתו 10 שבועות יותר מזה זה כבר נראה לי נזק שיצריך שיקום ארוך מהרגיל.
לגבי הקברגולין, אני לוקח ארימידקס 0.5 פעמיים בשבוע באופן קבוע לא לוקח ריזיקות בנושא הזה.. יש טעם להוסיף קברגולין בנוסף ? או שפשוט יהיה בצד ליתר ביטחון..

קודם כל תודה רבה על המענה אחי אולי לא שמתי לב, אני מעדיף ללכת על ארוך נטו בגלל תדירות הזריקות.. הבנתי שהדקה נכנס בשבוע ה3 לערך אולי אמשוך איתו 10 שבועות יותר מזה זה כבר נראה לי נזק שיצריך שיקום ארוך מהרגיל.
לגבי הקברגולין, אני לוקח ארימידקס 0.5 פעמיים בשבוע באופן קבוע לא לוקח ריזיקות בנושא הזה.. יש טעם להוסיף קברגולין בנוסף ? או שפשוט יהיה בצד ליתר ביטחון..
אין לי בעיה שתלך על ארוך, רק קח בחשבון שאתה מריץ את החומר כלום זמן כדי לקבל ממנו תועלת, אני עשיתי סייקל של דקה ואנשים יותר חכמים ממני שהיו פה בזמנו העירו את תשומת לבי לכמה נושאים וביניהם מה שאמרתי

רוב החברה שענו לי אז כבר לא מסתובבים פה

ארימדקס זה לאסטרוגן ולא בטוח שאתה צריך
ו קברגולין זה בשביל פרולקטין, 2 יצורים הורמונליים שונים

אין שום בעיה להריץ דקה 9 שבועות...הוא נכנס מאוחר אבל גם יוצא בהתאם..מי שאומר לך שתהנה ממנו לחודש או דברים כמו "עד שיכנס אתה תצא" טועה או מטעה ואין שום סיבה לעבור לnpp כם אם מדובר ב8 שבועות

אין שום בעיה להריץ דקה 9 שבועות...הוא נכנס מאוחר אבל גם יוצא בהתאם..מי שאומר לך שתהנה ממנו לחודש או דברים כמו "עד שיכנס אתה תצא" טועה או מטעה
הזמן בו תהיה בו על רמות יציבות ורצויות הוא פחות מדי זמן כדי להצדיק שימוש בדקה.

ייקח לו גם זמן לצאת אבל הרמות עד שהוא יוצא יורדות בו בעת

אם בכל זאת הוא רוצה למזער נזקים ואז כדאי פרונט לואדינג ועדיין אני חושב שזה פחות מדי זמן עבור הרצה של דקה כדי להצדיק שימוש בחומר הזה

ממליץ לך לשים קברגולין בצד למקרה שתתחיל רגישות וג׳ינו כתוצאה מפרולקטין גבוה, במצב הזה ארימידקס לא יעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית