הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בשרים...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מתחיל להמאס עלי לאכול כל הזמן עוף ואת החרא שלו...אני צריך להתחיל לאכול בשר, רק שאני תקוע, אני לא ממש יודע מה לקנות
אני רואה הרבה פה שחיים טוב, איזה בשר אתם קונים ומה אתם עושים איתו(ואיך?)

כן, בשר (בקר) זה מצוין.
ואיך ומה בדיוק אתה קונה ומכין תלוי גם בכמה כסף אתה מעונין או יכול להוציא על זה.
אם אין מגבלה רצינית - פשוט גש לקצב בסופר או איפה שאתה מכיר, ותבקש סטייק טוב מבשר טרי (פילה, סינטה, אנטריקוט - את האחרון עדיף למנגל, את השניים שלפניו על המחבת בכיף).

אם יש מגבלת תקציב, כמו לרוב האנשים - תקנה בשר בקר טחון. יש טרי ויש מצונן ויש מופשר ויש קפוא (רשמתי
כאן מטוב לפחות טוב), ויש כל מיני סוגי נתחים. בסופו של יום כולם בסדר. תבחר לפי התקציב שלך.

את הבשר הטחון אתה מכין כהמבורגר, ואז לא צריך כמעט תבלינים (רק מלח/פלפל) או כקציצה ואז תוסיף תבלינים שאתה אוהב, יש כאלה שמוסיפים ביצה, אפשר פטרוזיליה, או כל מה שמתחשק לך.
ולטגן במחבת (או בתנור, אבל פחות טעים)

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה, יש לי בשר טחון מאנטריקוט (אני לא מתכנן לאכול בשר כל הזמן)
ראיתי פה כמה שעשו אחלה קציצות ונראה טוב, ואצלי כשאמא שלי עושה הם יוצאים קטנים מסריחים ומגעילים :\

קציצות:
על חצי קילו בשר טחון, ביצה אחת, 3-4 כפות פירורי לחם, תבלינים (בהרט, פלפל, מלח, תערובות למיניהן) אני מוסיפה גם בצל מטוגן, אפשר גם בצל לא מטוגן, פטרוזיליה, ואפילו צנוברים זורם. לעשות קציצות ולטגן.
חייבים להוסיף את הפירורי לחם כדי שיהיה אוורירי (אפשר גם לחם רטוב אם אתה בן שמונים).

קציצות:
על חצי קילו בשר טחון, ביצה אחת, 3-4 כפות פירורי לחם, תבלינים (בהרט, פלפל, מלח, תערובות למיניהן) אני מוסיפה גם בצל מטוגן, אפשר גם בצל לא מטוגן, פטרוזיליה, ואפילו צנוברים זורם. לעשות קציצות ולטגן.
חייבים להוסיף את הפירורי לחם כדי שיהיה אוורירי (אפשר גם לחם רטוב אם אתה בן שמונים).

לחם רטוב עושה את זה גם יותר אוורירי? כי השיניים שלי כבר לא מה שהן היו פעם...

לחם רטוב יותר טוב מפירורי לחם*. תנסו ותיראו שמרגישים בהבדל.

* תכלס, שניהם חרא כי זה לא פלאו.

לגבי בשר, הנה עוד אופציה לא פופולארית - נתח קצבים. מלא טעם, שומני וחתרני.
הכנתי היום בערב עם רוטב פסטו (מתכון):
v2tyra.jpg

מה אתם שוברים ת'ראש,
בשר טחון- מכינים המבוגרים ולתוך לחמנייה טובה עם קטשופ ומיונז ועוד דברים.

לחם רטוב עושה את זה גם יותר אוורירי? כי השיניים שלי כבר לא מה שהן היו פעם...
תראה בגילך ברור שהשיניים כבר לא אותו הדבר, העצמות בטח כואבות, וגם המוח מתפקד פחות טוב.

ובקשר לאויריות הקציצות, סודה לשתיה נותן טעם לוואי.

גם אני מצטרף לממליצים על בשר טחון: אני מוסיף כפית של שום כתוש קפוא (אפשר לקנות בסופר), לש טוב ומוסיף בצל קצוץ אם בא לי, מלח פלפל מורח שמן על הקציצה והופה למחבת. יוצא בן שרליצה בתוך פיתה עם חומוס טבסקו וטחינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית