הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן לפאוורליפטינג

roni100080

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מחפש המלצות לגבי מאמני אונליין קואצ'ינג בתחום הפאוורליפטינג
שיתאימו לרמה של מתאמן בינוני +-

שוט 😃

מחפש המלצות לגבי מאמני אונליין קואצ'ינג בתחום הפאוורליפטינג
שיתאימו לרמה של מתאמן בינוני +-

שוט 😃
דווקא אונליין?
לפני דעתי הדבר המרכזי במאמן זה הפרונטליות, ואני מניח ש@elchanon מסכים איתי נכון?
איפה אתה גר?

דווקא אונליין?
לפני דעתי הדבר המרכזי במאמן זה הפרונטליות, ואני מניח ש@elchanon מסכים איתי נכון?
איפה אתה גר?
אין תחליף למאמן פרונטלי.
גם אליהו הנקין מאמן אונליין, אבל אין ספק שזה לא כמו כשהבן אדם איתך.
@yanivgoft איך אתה מתאמן אצל גניה? אונליין או פרונטלי?

אין תחליף למאמן פרונטלי.
בתור אחד שהתאמן אתו גם פרונטלי וגם אונליין, זה הבדל של שמים וארץ, אני צודק?

בתור אחד שהתאמן אתו גם פרונטלי וגם אונליין, זה הבדל של שמים וארץ, אני צודק?
בטח, הפסקתי להתאמן אצלו בגלל שלא יכולתי להגיע אליו.
הרגשתי שאני לא מצליח לקבל את מה שקיבלתי כשאני לא איתו פיזית.
ברגע שיתאפשר לי, אני חוזר אליו בעז"ה.

• פותח/ת השרשור
פרונטלי תמיד יהיה טוב יותר
אבל אני מאמין שאני ברמה שאוכל להבין שיפורי טכניקה דרך הסברה ווירטואלית וחוץ מזה גם אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה כסף(פרונטלי כנראה יכפיל או ישלש+ את המחיר)

אבל אני מאמין שאני ברמה שאוכל להבין שיפורי טכניקה דרך הסברה ווירטואלית וחוץ מזה גם אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה כסף(פרונטלי כנראה יכפיל או ישלש+ את המחיר)
לפי דעתי אם לא פרונטלי אז זה לא שווה את הכסף, שיפורי טכניקה אתה יכול לעשות בפורום...
הנלעד"כ
נ.ב. פרונטלי לא חייב להיות שע שלמה שהוא אתך, מספיק שהא לידך בסטים

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי אם לא פרונטלי אז זה לא שווה את הכסף, שיפורי טכניקה אתה יכול לעשות בפורום...
הנלעד"כ
כן אבל מאמן הוא לא רק בשביל הטכניקה
בניית template לתוכנית
הוספת ווריאציות ותרגילי עזר בהתאם אליי ולפרסם בפורום זה נחמד אבל כנראה שלא אבין את ההסבר כמו מאיש מקצוע שיש לו ניסיון ויודע איך להסביר את זה ווירטואלית

אני לא אפרסם כאן את המחירים של אליהו, אבל אני אציין שהמחירים שלו מאוד סבירים, אתה תהיה מופתע.
גם פרונטלי וגם אונליין הם מחיר די דומה למיטב ידיעתי, וזה ממש לא יקר.

אני חושב שהיכולת להעביר ידע אונליין זה כישרון מסוים, והיכולת ליישם את זה זה גם כישרון.
יכול להיות שלאליהו ולהרבה מאמנים אונליין יש את הכישרון הזה, והבעיה אצלי שאני לא מצליח לנצל את האנשים האלו אונליין, ורק מצליח פרונטלי.
אולי אתה שונה ממני, תנסה ותראה איך הולך לך.
אם זה נוח לך ואתה מתקדם, זה הכי טוב.

אם מעניין אותך אוכל לתת לך את המספר טלפון של אליהו בפרטי.

אין תחליף למאמן פרונטלי.
אני מתאמן אצלו אונליין, ומספר פעמים הייתי איתו פרונטלי בשביל עבודת טכניקה עמוקה יותר.
לאימוני אונליין יש 2 יתרונות מאד בולטים - הראשון הוא המחיר. אצל ג'ניה אימוני אונליין עולים 500 שקל לחודש ומה שהבנתי אצל מאמנים אחרים זה יכול להיות גם 300. אימונים אישיים קבועים עם מאמן טוב יכולים לעלות גם 300-500 שקל לאימון בודד וכך לעלות אלפי שקלים בחודש. ההבדל במחיר הוא דרסטי.
היתרון השני הוא האפשרות להתאמן אצל מאמן שנמצא בכל מיקום גיאוגרפי בארץ או בעולם אפילו בלי להיות צריך להגיע אליו להתאמן באופן קבוע.
החיסרון היחיד באמת הוא שבלייב מאמן יכול לתת לך דגשים לטכניקה בזמן הסט שאתה מבצע לעומת ביקורת על סרטון של הטכניקה לאחר ביצוע הסט.

יש הרבה אנשים שגם עושים שילוב ומתאמנים אונליין ואחת לשבוע-שבועיים או פרק זמן כלשהו מגיעים לאימון פרונטלי עם המאמן שלהם שזה כנראה הsweet spot למי שלא רוצה להוציא אלפי שקלים על מאמן.

לגבי המלצה - אין בארץ מאמן יותר טוב מג'ניה שפירא. עשה לי פלאים. בלעדיו כנראה שכבר הייתי נקבר הפציעות ולא מצליח להיות חזק יותר מהשיא שלי. אחרי שנה איתו עליתי מ220-130-230 בתחרות ביולי לפני שהתחלתי להתאמן תחתיו ל250-157.5-252.5 (ודדליפט 260 שהיה 2 מילימטר מנעילה) כשאני הפסקתי את רצף הפציעות שהיה לי לפניו ושיפרתי את הטכניקה שלי פלאים בכל ההרמות.

אגב @elchonon כמה היה עולה לך האימונים הפרונטליים עם אליהו? זה היה ממש אימונים אישיים או שפשוט היה נמצא במכון וכשאתה מגיע היה מסתכל עליך עושה את הסטים שלך?
הנלעד"כ
זה פשוט לא נכון. הטכניקה שלי השתפרה פלאים באימוני אונליין. צריך פשוט מאמן טוב לזה, ועם כל הכבוד לפורום, הפורום לא נותן לך ביקורת טכניקה על כל סט שאתה עושה בכל אימון שאתה עושה.

אני מתאמן אצלו אונליין, ומספר פעמים הייתי איתו פרונטלי בשביל עבודת טכניקה עמוקה יותר.
לאימוני אונליין יש 2 יתרונות מאד בולטים - הראשון הוא המחיר. אצל ג'ניה אימוני אונליין עולים 500 שקל לחודש ומה שהבנתי אצל מאמנים אחרים זה יכול להיות גם 300. אימונים אישיים קבועים עם מאמן טוב יכולים לעלות גם 300-500 שקל לאימון בודד וכך לעלות אלפי שקלים בחודש. ההבדל במחיר הוא דרסטי.
היתרון השני הוא האפשרות להתאמן אצל מאמן שנמצא בכל מיקום גיאוגרפי בארץ או בעולם אפילו בלי להיות צריך להגיע אליו להתאמן באופן קבוע.
החיסרון היחיד באמת הוא שבלייב מאמן יכול לתת לך דגשים לטכניקה בזמן הסט שאתה מבצע לעומת ביקורת על סרטון של הטכניקה לאחר ביצוע הסט.

יש הרבה אנשים שגם עושים שילוב ומתאמנים אונליין ואחת לשבוע-שבועיים או פרק זמן כלשהו מגיעים לאימון פרונטלי עם המאמן שלהם שזה כנראה הsweet spot למי שלא רוצה להוציא אלפי שקלים על מאמן.

לגבי המלצה - אין בארץ מאמן יותר טוב מג'ניה שפירא. עשה לי פלאים. בלעדיו כנראה שכבר הייתי נקבר הפציעות ולא מצליח להיות חזק יותר מהשיא שלי. אחרי שנה איתו עליתי מ220-130-230 בתחרות ביולי לפני שהתחלתי להתאמן תחתיו ל250-157.5-252.5 (ודדליפט 260 שהיה 2 מילימטר מנעילה) כשאני הפסקתי את רצף הפציעות שהיה לי לפניו ושיפרתי את הטכניקה שלי פלאים בכל ההרמות.

אגב @elchonon כמה היה עולה לך האימונים הפרונטליים עם אליהו? זה היה ממש אימונים אישיים או שפשוט היה נמצא במכון וכשאתה מגיע היה מסתכל עליך עושה את הסטים שלך?

זה פשוט לא נכון. הטכניקה שלי השתפרה פלאים באימוני אונליין. צריך פשוט מאמן טוב לזה, ועם כל הכבוד לפורום, הפורום לא נותן לך ביקורת טכניקה על כל סט שאתה עושה בכל אימון שאתה עושה.
נכון אבל גם עם מאמן זה לא בטוח יקרה...
קשה לראות באונליין מנטליות/האם המתאמן יודע איך סקוואט אמור להראות/ועוד בעיות קטנות יותר.
נ.ב. מסתכל על בסרטון האחרון שלך לוחץ חזה...אתה צי'טר תאמין לי:up: גשר המיתרים קטן עליך...
סתם סחטן על המשקל...מטורף:193ek:

נערך לאחרונה:
אני יודע שאצל אליהו יש כמה מסלולים, כשהייתי מתאמן אצלו בהתחלה לקחתי אותו לשעה בשבוע שבו הוא היה צמוד אלי ושני האימונים האחרים הייתי מתאמן בזמן שהוא היה במכון, והוא היה צמוד אלי כשהייתי צריך אותו, ובין הסטים היה מדריך מתאמנים אחרים. שילמתי אם אני זוכר נכון, 450 ש"ח בחודש, מלבד תשלום כניסה למכון, שזה תלוי איזה מנוי אתה עושה. זה עולה בערך 50 ש"ח לכניסה בודדת, ו200 אני חושב לחודש אם תעשה מנוי לשנה.

ככה שמדובר ב650 ש"ח לחודש.

אבל מהר מאוד עברנו לאימונים שלוש פעמים בשבוע בסגנון שהוא צמוד אלי אבל בין הסטים הוא עם המתאמנים האחרים, וכמובן הכין לי תוכניות מפורטות ותמיד תיקן טכניקה.

ושילמתי לו 200 ש"ח בחודש אם אני זוכר נכון, וזה מלבד דמי כניסה למכון.

בהמשך הגעתי לשם פעם בשבוע והתאמנתי איתו, ובפעמיים האחרות התאמנתי במקום אחר, ובהמשך הגעתי פעם בשבוע או פעם בחודש. אבל תמיד שילמתי לו 200 ש"ח לחודש אם אני זוכר נכון.

האידיאל בשבילי זה להתאמן איתו 3 אימונים בשבוע ב200 ש"ח לחודש.

הוא נמצא שם המון זמן, מוקדם בצהרים עד ממש מאוחר בערב, וכמעט כל יום.
השעות שלו התאימו לי פצצה, אבל אני כבר לא יכול לטייל לשם.

נכון אבל גם עם מאמן זה לא בטוח יקרה...
קשה לראות באונליין מנטליות/האם המתאמן יודע איך סקוואט אמור להראות/ועוד בעיות קטנות יותר.
נ.ב. מסתכל על בסרטון האחרון שלך לוחץ חזה...אתה צי'טר תאמין לי:up: גשר המיתרים קטן עליך...
סתם סחטן על המשקל...מטורף:193ek:
מאמן טוב יודע לראות את כל הדברים האלה גם בסרטונים ובשיחות עם המתאמן. מעבר לכך שגם באימון אונליין עדיף לעשות כמה סשנים בלייב לפני שמתחילים את הליווי אונליין גם בשביל הדברים האלה וגם בשביל עבודת היסוד על הטכניקה.
אני יודע שאצל אליהו יש כמה מסלולים, כשהייתי מתאמן אצלו בהתחלה לקחתי אותו לשעה בשבוע שבו הוא היה צמוד אלי ושני האימונים האחרים הייתי מתאמן בזמן שהוא היה במכון, והוא היה צמוד אלי כשהייתי צריך אותו, ובין הסטים היה מדריך מתאמנים אחרים. שילמתי אם אני זוכר נכון, 450 ש"ח בחודש, מלבד תשלום כניסה למכון, שזה תלוי איזה מנוי אתה עושה. זה עולה בערך 50 ש"ח לכניסה בודדת, ו200 אני חושב לחודש אם תעשה מנוי לשנה.

ככה שמדובר ב650 ש"ח לחודש.

אבל מהר מאוד עברנו לאימונים שלוש פעמים בשבוע בסגנון שהוא צמוד אלי אבל בין הסטים הוא עם המתאמנים האחרים, וכמובן הכין לי תוכניות מפורטות ותמיד תיקן טכניקה.

ושילמתי לו 200 ש"ח בחודש אם אני זוכר נכון, וזה מלבד דמי כניסה למכון.

בהמשך הגעתי לשם פעם בשבוע והתאמנתי איתו, ובפעמיים האחרות התאמנתי במקום אחר, ובהמשך הגעתי פעם בשבוע או פעם בחודש. אבל תמיד שילמתי לו 200 ש"ח לחודש אם אני זוכר נכון.

האידיאל בשבילי זה להתאמן איתו 3 אימונים בשבוע ב200 ש"ח לחודש.

הוא נמצא שם המון זמן, מוקדם בצהרים עד ממש מאוחר בערב, וכמעט כל יום.
השעות שלו התאימו לי פצצה, אבל אני כבר לא יכול לטייל לשם.
נשמע משתלם מאד. כנראה באמת כשהוא יכול לשלב בצורה כזאת מספר מתאמנים במקביל אפשר לגבות מחיר שפוי ולא לרושש את המתאמנים שלך

כל מילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית