עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
3 מ"ממה ההבדל מבחינת חגורת 10 מ''מ ל13?
יותר עבה, יותר קשיח.מה ההבדל מבחינת חגורת 10 מ''מ ל13?
ואנשים שנמצאים באמצע? 😭יותר עבה, יותר קשיח.
יותר קשיח נותן יותר תמיכה, אבל יש מצב שבו קשיח מידי עושה יותר נזק מתועלת, הוא מכאיב כל כך שקשה להשתמש בו.
בגדול, האנשים שהם 2 מטר גובה ושוקלים 200 ק"ג יהנו הרבה יותר מ13 מ"מ קשיח.
אנשים 70 ק"ג נמוכים יותר כנראה יעדיפו 10 מ"מ.
תשלח בקשה מיוחדת לחגורת 11.5 מ"מ 😆ואנשים שנמצאים באמצע? 😭
ממתי אינזר מקום 1? וSBD שני??החגורה שאני משתמש בה ואני מכיר אותה הכי טוב זה אינזר. מדובר בחגורה עם אחריות לכל החיים, ומהטובות בתחום, זה אשכרה הוצאה חד פעמית.
מדובר בחגורה הכי קשיחה בשוק, שזה היתרון והחיסרון שלה. יש אנשים שמרגישים שהיא קשה מידי עם תקופת הסתגלות ארוכה מידי. אך אחרים כמוני שמחים בתמיכה המעולה שלה.
ה10 מ"מ שלהם קשיח כמו 13 מ"מ של החברות המתחרות, וה13 מ"מ שלהם לא מהעולם הזה, פחות מומלץ.
המחיר שלהם שלהם בערך 120$ ללא משלוח, משלוח לארץ יקר מאוד וכוללת מיסים.
לוקח להם הרבה זמן לשלוח את החגורה וזה מעצבן, השחור תמיד במלאי, אז הוא אמור לבוא תוך חודש וחצי, צבעים אחרים יכולים לקחת אפילו 4 חודשים.
SBD כנראה המתחרה במקום השני לאינזר, מוצר מותג יוקרתי. אין לי ניסיון איתו, אבל מתחרים ברמה עולמית משתמשים בה. יקרה מאוד, בערך 240$ לא כולל משלוח, ולמיטב ידיעתי יש להם רק 13 מ"מ, אבל ברמת קשיחות של 10 מ"מ של אינזר. אבל בסך הכל אחלה חגורה.
פיוניר חגורה מעולה, וכנראה הכי פופולרית בארץ, אולי בזכות המחיר הכי זול שלה בין החגורות המקצועיות. עולה בערך 90$ ללא משלוח, אבל משלוח זול ומהיר יותר מאינזר. היא לא קשיחה כמו החגורות האחרות ואפילו יש להם חגורת 7 מ"מ רכה יותר. בזכות ההמצאה היחודית שלהם, יש להם אפשרות להגדיל ולהקטין את החגורה בחצי מידה. וגם יש להם אפשרות לעיצובים רבים יותר.
יש חברה חדשה בארץ שהרבה התחילו לקנות מהם, אני לא יודע עליהם דבר, אבל אנשים קונים ציוד להרמת משקולות | RTSHOP
יש חגורות עם סגירה כמו חגורה רגילה, היא המועדפת עלי, העור המיותר יהיה בחוץ כשהחגורה סגורה ולכן זה נוח יותר לאנשים רבים. קל להחליף מידה אם צריך, וחסין יותר נגד שבירה. החיסרון הגדול שלוקח יותר זמן לשים ולהוריד אותה.
חגורות עם סוגר לבר נוח, הוא קל ומהיר לשימוש, אבל שביר יותר, קשה להחליף מידות, והעור המיותר נמצא מבפנים ליד הבטן, וזה פחות נוח.
לפיוניר יש אחלה חגורות אבל המשלוח והמכ"ס הופכים את זה ללא ממש משתלם. פעם קודמת כשהזמנתי זה הגיע כולל הכל לאיזור ה800 ש"ח כשרק החגורה עלתה בערך 350-400.
לRTS SHOP יש אחלה סחורה וזה יצא לך יותר זול והמשלוח מהיר כי זה בארץ, סביב 500 ש"ח.
13 ממ יתן לך יותר תמיכה אבל לחגורה ראשונה אם אתה שוקל 70-80 הייתי הולך על 10 ממ.
אינזר מקום ראשון אצלי כי אותו אני מכיר, והחגורה שלי תיעלב אם לא אתן לה את הבמה הזאת.ממתי אינזר מקום 1? וSBD שני??
בתור אחד שניסה SBD INZER LONGHORN ומה לא הכל בערך אותו דבר מתרגלים לכל אחד בוחרים מה שהכי נוח וכרגע הכי נוח זה פיוניר
אבל אם אתה רוצה להתסכל מה "נחשב" הכי טוב אז ללא ספק SBD בפער על אינזר
תסתכל באתר שלהם איך, זה לפי היקף הבטן שלך.הסתכלתי על החגורות שלהם,איך אני יודע איזה מידה של חגורה לקחת?
שים לב רק במדידה שהמספרים לא מציינים את היקף הבטן הדרוש לך אלא את ההיקף שהחגורה תהיה בו *עליך* - כשאתה שם חגורה הבטן מוכנסת. מהניסיון שלי צריך לקחת בחשבון בערך 10 ס''מ פחות מהיקף הבטן~ בתור המידה.אינזר מקום ראשון אצלי כי אותו אני מכיר, והחגורה שלי תיעלב אם לא אתן לה את הבמה הזאת.
@yanivgoft יתן לפיוניר את המקום הראשון לדעתי.
תסתכל באתר שלהם איך, זה לפי היקף הבטן שלך.
אפשר להשתמש בחברת שילוח, לא יודע מה תהיה העלות הכוללת אבל די בטוח שיותר זול מאינזר, SBD ופיוניררציתי פעם להזמין מbest belts הבעיה שלא שולחים לארץ.
אני שוקל לתת לך מוניטין שלילי על הדברים הכואבים שכתבת על הבייבי שלי 😭לגבי המלצה יש המון ודווקא לא הייתי הולך על אינזר, לדעתי חגורה צריכה לקבל את הצורה של הגוף שלך בשביל להוציא ממנה את המיטב והרכב החומרים שאינזר בחרו לחגורה שלהם לא מאפשר את.
התעלמת לחלוטין שיש לי אינזר, זה הסיבה שאינזר במקום הראשון.לדעתי בגלל הסיבות האלה פיוניר מנצחים את כולם
זה יהיה שיחה ארוכה
כנל, הסיבה העיקרית שרציתי להזמין מהם זה כי כל חגורה שלהם מיוצרת במיוחד בשבילך (לפחות זה מה שהם אומרים)רציתי פעם להזמין מbest belts הבעיה שלא שולחים לארץ.