עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שורה תחתונה מכינים את זה בשטחים, אתה מאשר את הטסט שלהם ובאוראליים הם שמים חומרים אחרים או אופציה ב שהם מערבבים AI בתוך האוראליים שלהםנראה כמו תוצר מקומי
אישית לא ניסיתי..אבל ממה שאני רואה הברנד בהחלט עובד!!
פרט לזה שבאופן מוזר אורליים שלהם כמו דיבול ואנדרול כמעט ולא מעלים בנוזלים ובכלל האורליים שלהם דיי לא ידידותיים וגורמים לחוסר תיאבון,יש לי חבר קרוב שבקושי הצליח לאכול על דיבול וזה לא קרה לו עם ברנדים אחרים
יותר במחוז דרוםמכינים את זה בשטחים
שם קוד לדרום תל אביב אולי..מיוצר בדרום אפריקה
חחחח וואלהשם קוד לדרום תל אביב אולי..
חחחחחאני בכלל הבנתי שזה מיוצר בדרום אפריקה זה נכון?
חחחחח טוב רק זה מה שסיפרו ליחחחחח
איזה מתוק אתה
כן תיארתי לעצמיברוך הבא לעולם הסיפורים והמעשיות
בכללי כל בנאדם ששואל שאלות על חומר כלשהו, כדאי שיצלם על מה הוא מדבר, בלי קשר ספציפית לחברה הזאתלפותח הפוסט ולכל מי שהגיב פה להבא שאתם שאולים או אומרים משהו על חברת HD צריך לעלות תמונות של החברה. כי חברת HD קיימת בישראל כבר כמה שנים טובות( מיוצרת בדרום) עוד לפני שחברת VERTEX הגיע לפה. ולפני מספר חודשים התחילו לייצר עוד חברה בשם HD והמקור שלה בשטחים. יש הבדל בין 2 החברות זה לא אותו דבר.
לפי דעתי רוב הhd שמסתובב היום בארץ זה זה של החודשים האחרונים..אם זה מהשטחים או לא זה אני לא יודע אבל ברור שזה מקומילפותח הפוסט ולכל מי שהגיב פה להבא שאתם שאולים או אומרים משהו על חברת HD צריך לעלות תמונות של החברה. כי חברת HD קיימת בישראל כבר כמה שנים טובות( מיוצרת בדרום) עוד לפני שחברת VERTEX הגיע לפה. ולפני מספר חודשים התחילו לייצר עוד חברה בשם HD והמקור שלה בשטחים. יש הבדל בין 2 החברות זה לא אותו דבר.
לפי דעתי רוב הhd שמסתובב היום בארץ זה זה של החודשים האחרונים..אם זה מהשטחים או לא זה אני לא יודע אבל ברור שזה מקומי
יש לחברה הזאת גם אתר אבל לדעתי זה סתם חברה שהתלבשו עליה..אין קשר בין הצילומים שם לויאלים שרצים פה בארץ
אני על טסט שלהם עולה איתו יפה למרות שהשמן סמיך יותר מהשמן של הברנד הקודם שהייתי משתמש בו סך הכול עושה את העבודה.
לפותח הפוסט ולכל מי שהגיב פה להבא שאתם שאולים או אומרים משהו על חברת HD צריך לעלות תמונות של החברה. כי חברת HD קיימת בישראל כבר כמה שנים טובות( מיוצרת בדרום) עוד לפני שחברת VERTEX הגיע לפה. ולפני מספר חודשים התחילו לייצר עוד חברה בשם HD והמקור שלה בשטחים. יש הבדל בין 2 החברות זה לא אותו דבר.
בכללי כל בנאדם ששואל שאלות על חומר כלשהו, כדאי שיצלם על מה הוא מדבר, בלי קשר ספציפית לחברה הזאת
לפי דעתי רוב הhd שמסתובב היום בארץ זה זה של החודשים האחרונים..אם זה מהשטחים או לא זה אני לא יודע אבל ברור שזה מקומי
יש לחברה הזאת גם אתר אבל לדעתי זה סתם חברה שהתלבשו עליה..אין קשר בין הצילומים שם לויאלים שרצים פה בארץ