הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט אנתת של hd labs

איתי פז

משתמש מתחיל
78
12
נק' מוניטין:
20
78
12
היי שלום, רציתי לשאול את חברי בפורום האם התנסתם בטסט אנתת של hd labs
אשמח לשמוע חוות דעת על שימוש, תוצאות תופעות לוואי( כמובו שמשפיע לכל אחד אחרת)
פשוט הבנתי שזו חברה מובילה לאחרונה בחומרים
אשמח לשמוע
תודה

נראה כמו תוצר מקומי
אישית לא ניסיתי..אבל ממה שאני רואה הברנד בהחלט עובד!
פרט לזה שבאופן מוזר אורליים שלהם כמו דיבול ואנדרול כמעט ולא מעלים בנוזלים ובכלל האורליים שלהם דיי לא ידידותיים וגורמים לחוסר תיאבון,יש לי חבר קרוב שבקושי הצליח לאכול על דיבול וזה לא קרה לו עם ברנדים אחרים

נראה כמו תוצר מקומי
אישית לא ניסיתי..אבל ממה שאני רואה הברנד בהחלט עובד!!
פרט לזה שבאופן מוזר אורליים שלהם כמו דיבול ואנדרול כמעט ולא מעלים בנוזלים ובכלל האורליים שלהם דיי לא ידידותיים וגורמים לחוסר תיאבון,יש לי חבר קרוב שבקושי הצליח לאכול על דיבול וזה לא קרה לו עם ברנדים אחרים
שורה תחתונה מכינים את זה בשטחים, אתה מאשר את הטסט שלהם ובאוראליים הם שמים חומרים אחרים או אופציה ב שהם מערבבים AI בתוך האוראליים שלהם

אל תפרשן כשאתה מעשן, שורה תחתונה..
  1. כשלוקחים נגזרות נוזליות מצפים לעלות בנוזלים.
  2. בסייקל חשוב מאוד לאכול..אם החומר לא מאפשר את זה אתה בבעיה
זה שהחומר בדוז..הוא בדוז וראיתי מספיק שלוקחים.

נערך לאחרונה:
איך חומר של חברה א עושה אפקט אחר מחומר של חברה ב

כאשר בשניהם יש את אותו חומר פעיל ואותו מינון לטענתך

אשמח שתסביר לי את זה @Mr. Gent

אני על טסט שלהם עולה איתו יפה למרות שהשמן סמיך יותר מהשמן של הברנד הקודם שהייתי משתמש בו סך הכול עושה את העבודה.

לפותח הפוסט ולכל מי שהגיב פה להבא שאתם שאולים או אומרים משהו על חברת HD צריך לעלות תמונות של החברה. כי חברת HD קיימת בישראל כבר כמה שנים טובות( מיוצרת בדרום) עוד לפני שחברת VERTEX הגיע לפה. ולפני מספר חודשים התחילו לייצר עוד חברה בשם HD והמקור שלה בשטחים. יש הבדל בין 2 החברות זה לא אותו דבר.

לפותח הפוסט ולכל מי שהגיב פה להבא שאתם שאולים או אומרים משהו על חברת HD צריך לעלות תמונות של החברה. כי חברת HD קיימת בישראל כבר כמה שנים טובות( מיוצרת בדרום) עוד לפני שחברת VERTEX הגיע לפה. ולפני מספר חודשים התחילו לייצר עוד חברה בשם HD והמקור שלה בשטחים. יש הבדל בין 2 החברות זה לא אותו דבר.
בכללי כל בנאדם ששואל שאלות על חומר כלשהו, כדאי שיצלם על מה הוא מדבר, בלי קשר ספציפית לחברה הזאת

לפי דעתי רוב הhd שמסתובב היום בארץ זה זה של החודשים האחרונים..אם זה מהשטחים או לא זה אני לא יודע אבל ברור שזה מקומי
יש לחברה הזאת גם אתר אבל לדעתי זה סתם חברה שהתלבשו עליה..אין קשר בין הצילומים שם לויאלים שרצים פה בארץ

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי רוב הhd שמסתובב היום בארץ זה זה של החודשים האחרונים..אם זה מהשטחים או לא זה אני לא יודע אבל ברור שזה מקומי
יש לחברה הזאת גם אתר אבל לדעתי זה סתם חברה שהתלבשו עליה..אין קשר בין הצילומים שם לויאלים שרצים פה בארץ
אני על טסט שלהם עולה איתו יפה למרות שהשמן סמיך יותר מהשמן של הברנד הקודם שהייתי משתמש בו סך הכול עושה את העבודה.

בכללי כל בנאדם ששואל שאלות על חומר כלשהו, כדאי שיצלם על מה הוא מדבר, בלי קשר ספציפית לחברה הזאת

התכוונתי לזה

קבצים מצורפים

• 14F14A13-4AC9-42F9-A961-8D7263ED08D1.jpeg
    14F14A13-4AC9-42F9-A961-8D7263ED08D1.jpeg
    KB 68.1 · צפיות: 102
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית