עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת חדשה מהשטחים זה לא HD הוותיקה שקיימת בישראל.התכוונתי לזה
יש קצת חוות דעת ?זאת חדשה מהשטחים זה לא HD הוותיקה שקיימת בישראל.
אין לי משהו טוב להגידיש קצת חוות דעת ?
חחחחח תוכל לשלוח לי פרטית רגע, יש לי שאלה אישיתאין לי משהו טוב להגיד
ומשהו לא טוב?אין לי משהו טוב להגיד
האמת זה אצל חבר, צילמתי רק את הקופסאצלם את הבקבוק
קריטי במידה וזה מהשטחים חח? כאילו נניח מוחמד בישל אותו והחומר פיקס עובד אין בעיה לא?דיזל...
וודאי מהשטחים הhd הפופולרי היום??
(יש נגזרות מסויימות שלהם שהם עדיין בגדר שיקול עדיין מבחינתי...)
קריטי במידה וזה מהשטחים חח? כאילו נניח מוחמד בישל אותו והחומר פיקס עובד אין בעיה לא?
הבנתי.היית שם את הרכב שלך במוסך אצל מוחמד מהשטחים?
כרגע לצערינו אנחנו לא ביחסים מאוד טובים איתם..קריטי במידה וזה מהשטחים חח? כאילו נניח מוחמד בישל אותו והחומר פיקס עובד אין בעיה לא?
האמת יש לי בול את הברנד הזה והשתמשתי יש לי עכשיו גולה בכתף ...משהו שמעולם לא היה לי עם ורטקס...קיצר לא נראלי אמשיך להזריק מהברנד הזהכרגע לצערינו אנחנו לא ביחסים מאוד טובים איתם..
וכן...אם זה מיוצר שם במטרה למכור את זה פה אז זה בחלט שיקול שצריך לשקול.
אני ממש לא בטוח שזה משם..על הרבה ברנדים מקומיים שמעתי את זה לפני
על המקורות של hd סיפרו לי דווקא על ישראלים שעומדים מאחורי זה..
אבל באמת שלא יודע
צלם את הבקבוקהאמת יש לי בול את הברנד הזה והשתמשתי יש לי עכשיו גולה בכתף ...משהו שמעולם לא היה לי עם ורטקס...קיצר לא נראלי אמשיך להזריק מהברנד הזה
אני האמת לא בבית חח כשאגיע באהבה אצלם תזכיר לי ...מה שכן יכול לומר לך שהשמן שלו סמיך וצהוב יותר בהשוואה לורטקס שיש ליצלם את הבקבוק
אמת...דעתך?כן...
צהוב פיפי כזה..נכון?
שוב...אמת...דעתך?
אני על האננטט שלהם...האמת איך שהבאתי את הויאל פתחתי והשתמשתי שימוש ראשון הרגשתי שוני מבחינת הסמיכות שלו..היום אני לא יזריק איתו...מזריק עם הורטקס הישן והטוב חחשוב...
אני לא נסיתי..
אבל בהחלט שוקל שימוש רק בטסט שלהם(סיפ או סוס) כי לפי מה שאני רואה על חברים זה עובד.
אבל דיזל פתח לי כיוון מחשבה שלא הבאתי בחשבון אז לא יודע
אכן האיזור חם למגע..קיצר לא מזריק מזה יותר...מה מציע לעשות כדי לעזור לגולה ולנםיחות לעבור?עם הג'ולה מלוות בחום וחוסר תיאבון זה סימן לאיכות החומר