הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתח נמוך בתוספת משקל

• פותח/ת השרשור DaBoi
  • פורסם בתאריך

DaBoi

משתמש מתחיל
94
36
נק' מוניטין:
47
94
36
היי,
יש לי בעיה טכנית לעשות מתח בתוספת משקל בבית ואני מחפש פתרון יצירתי.

המצב הוא כזה: אני מתאמן בבית אבל אין לי אפשרות להתקין מתח על הקיר, אז במקום זה אני שם את המוט על הרמה הכי גבוהה בסטנד ועושה עליו מתח, אני בחור יחסית נמוך אז זה מסתדר אם אני מכופף את הברכיים. הבעיה התחילה כשהייתי צריך לשים תוספת משקל של 20 ק"ג (אני עובד גם כח על מתח) והפלטה 20 בקוטר גדול מידי אז בזמן שעשיתי מתח זה התנגש לי ברצפה, והפתרון שלי היה להחליף אותה בשתי עשיריות וככה המשכתי.. הבעיה זה שאני כבר צריך לשים תוספת של 30 ק"ג ואולי יותר בעתיד וזה כבר אומר זוג פלטות של 10 ועוד זוג פלטות של 5 על השרשרת וזה נהיה מוגזם מבחינת הרוחב..

בקיצור רציתי לשאול אם למישהו יש פתרון יצירתי? הדבר היחיד שחשבתי עליו זה לקנות וסט משקל אבל לא בא לי לזרוק מאות שקלים סתם.
תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
מוט מתח שמותקן בלחץ באחד החדרים מתחת למשקוף לא בא בחשבון ?

לצערי לא אופציה, גם לא נראה לי הכי בטיחותי כי כמה אפשר לסמוך על המשקוף.

לסגור את השרשרת כמה שיותר קצר ולשים את הפלטות על הברכיים ולא ביניהם יכול לעבוד לך.

האמת שלא ניסיתי ואני אראה אם אפשר לעשות משהו כזה אימון הבא אבל נראה לי יהיה כבד מידי להחזיק 30 ק"ג על הברכיים, אני לא רוצה שהבטן תגביל לי את המתח.

קח תיק מספיק טוב שאתה יודע שלא יקרע ותחלק תמשקל.

תכלס כנראה באמת הכי טוב להשתמש בתיק בתור תחליף לוסט, כנראה שאני אשתמש בזה.

בתור אחד שגם אוהב מתח עם משקל.
מתח במשקוף עלול לא להחזיק.
תיק יקרע באמצע וזה מסוכן, חבל.
אם תקצר את השרשרת כל כך, המשקל עלול להיות לא נוח במיוחד שהם נהיים עבים יותר כשהמשקל עולה.

אם יש לך חוש בניה, אתה יכול לבנות משהוא כזה וזה יעלה בערך 200 ש"ח סך הכל. אתה לא צריך להכין ראק שלם, רק עצים עם מוט למעלה למתח.

או שתקנה את המתח שאפשר להבריג לתוך הקיר עם ברגים של ג'מבו.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שגם אוהב מתח עם משקל.
מתח במשקוף עלול לא להחזיק.
תיק יקרע באמצע וזה מסוכן, חבל.
אם תקצר את השרשרת כל כך, המשקל עלול להיות לא נוח במיוחד שהם נהיים עבים יותר כשהמשקל עולה.

אם יש לך חוש בניה, אתה יכול לבנות משהוא כזה וזה יעלה בערך 200 ש"ח סך הכל. אתה לא צריך להכין ראק שלם, רק עצים עם מוט למעלה למתח.

או שתקנה את המתח שאפשר להבריג לתוך הקיר עם ברגים של ג'מבו.

הקיר שלי לא מספיק חזק בשביל מתח ולצערי אין לי מקום בבית למתקן נפרד למתח (וגם לא חוש בניה חחחח). אולי בעתיד אני אקנה כלוב שכולל גם מתח ואז לא תהיה בעיה, אבל זה לא רלוונטי כרגע.

כרגע לדעתי הפתרון הכי טוב זה לשים פלטה של 20 בתוך תיק (לא יותר כדי שלא ייקרע) ואת השאר בשרשרת עליי, ואני אנסה לקנות וסט יד שנייה בהזדמנות כשאתקל במשהו זול. האמת שהיום חשבתי שנפלתי על מציאה וסט 25 קילו משומש ב-200, בסוף הלכתי לקנות וכששקלתי הסתבר שזה רק 15 קילו. מזל שהבאתי איתי משקל כמו חנון בשביל למדוד, כבר לא סומך על אנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית