עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול לענות לך רק על האחרון.
הזמנתי מהם 4 ויאלים (3 טסט ו1 מסטרון, שניהם E).
יש להם שיטה מטורפת להחביא את הויאלים, אני לא מומחה למכס, אבל אם הייתי צריך לנחש אז הסיכוי להיתפס בשיטה שלהם זהה לזכייה בלוטו.
הרבה זמן.
חודשיים וחצי-שלוש מהרגע שהזמנתי. אולי בגלל הקורונה.
אם היו פותחים לך את החבילה..לא היתה עוזרת שום שיטה..במכס כבר מזמן התחילו להשתעמם ממה שנתפס בעיניך כגאונייכול לענות לך רק על האחרון.
הזמנתי מהם 4 ויאלים (3 טסט ו1 מסטרון, שניהם E).
יש להם שיטה מטורפת להחביא את הויאלים, אני לא מומחה למכס, אבל אם הייתי צריך לנחש אז הסיכוי להיתפס בשיטה שלהם זהה לזכייה בלוטו.
בגלל זה כתבתי ״לא מומחה למכס״ ו״אם הייתי צריך לנחש...״אם היו פותחים לך את החבילה..לא היתה עוזרת שום שיטה..במכס כבר מזמן התחילו להשתעמם ממה שנתפס בעיניך כגאוני
מתי אתה מתחיל איתם סייקל ? תוכל לעדכן פה איך הם?
הסכנה היא בעיקר להפסיד כמה דולרים טובים ועדיין יותר משתלם להזמין פעמיים מחו"ל למקרה שאם יתפסו מאשר להזמין מהארץלא מסוכן אם בארץ תופסים משלוח סטרואידים מחו"ל?
קודם כל אפשר להזמין משם תוצרים חצי מוגמרים ועוד ואז זה יוצא הרבה יותר זולנכנסתי לאתר מחירים כמו בארץ פחות או יותר (לפני משלוח)
לא מבין מה הטעם להזמין משם זה לא שהם מוכרים רפואי, אותו אנדרגראונד כמו בארץ.
בארץ יש חברות טובות שעובדות.
ואפשר גם להשיג טסט רפואי
מבחינת החוק היבש סכנה תמיד ישבטוח שאין סכנה פלילית להזמין כמה סטרואידים מחו"ל אם יתפסו?
בטוח שאין סכנה פלילית להזמין כמה סטרואידים מחו"ל אם יתפסו?
תגיד לי מה אתה לא יודע לקרוא או שאתה שתול של המחלקה למלחמה בדיאנבול?
הלו הלו תירגע אה
אני רחוק מלהיות כריש גדולסליחה אחי הננדרולון שיבש אותי לאחרונה
תקשיב אם אתה מזמין כמות לסייקל - שניים אף אחד לא ישקיע להגיש נגדך כתב אישום. הם מחפשים את הכרישים הגדולים שמכינים ויאלים בבית מאבקות מסין 🤣
אהמ סייקל טלפון אהמ 🤯🤯🤯
מה עם האוגרים? אני רוצה אחד לצאת איתו לטיולים עם רצועהאני רחוק מלהיות כריש גדול
עדיין לא עשיתי הזמנה למרות שרוצה לעשות בימים הקרובים..מה עם האוגרים? אני רוצה אחד לצאת איתו לטיולים עם רצועה
עדיין לא עשיתי הזמנה למרות שרוצה לעשות בימים הקרובים..
חחחחחחח גם אני רוצה לצאת איתו לטיול ככה אבל לא נראלי חומרים יכולים להפוך חיה ל..
זה כמו שאתה לא הופך ל3 מטר גובה אחרי שימוש בחומרים לא משנה מינון..