הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Purple panda

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
מי שניסה את פרפל פנדה איך החומרים שלהם? עובדים? כדאי גם לקנות מהם אוראלים?
ומבחינת כמות חומר פעיל לא מדללים?

מה הסיכוי להתפס במכס?

ממש לא מבין את התשוקה הזאת לרוץ ולהתעסק עם חברות חדשות על סמך איזה ביקורת וחצי טובה כשיש בשוק חברות שמייצרות עשרות שנים ומוכרות בכל העולם עוד מהימים שהסתובבת עם חיתולים.
במיוחד כשמדובר בחברות שממתגות את עצמן כמו חברת ממתקים ובאות בקטע של "להמציא את הגלגל מחדש" עם ויאלים של 20ml ומיקסים אינפנטיליים.

אבל שיהיה....

וזה ממש לא אותו ug שבארץ, לא יודע, אני קצת יותר סומך עליהם בסטריליות חומר פעיל וכאלה מאשר ug בארץ

היתרון היחידי בארץ, ובכן שזה כבר בארץ ואם אתה מכיר את הדילר אתה יכול להרביץ לו אם הוא רימה אותך ובערך זהו
לפי ההגיון הפשוט שלי : ישראל מדינה קטנה כולם מכירים את כולם שמועות רצות מהר.
ברנד ישראלי טוב - לקוחות חוזרים
ברנד ישראלי חרא - לקוחות מחרימים.
בדכ מכירים את הדילר - יש עם מי לדבר.

מצז שני ug חול - לך תדע מאיפה שולחים לך , מתי זה יגיע, מי אחראי מי מפיץ מי בכלל רושם את התגובות הטובות ברשת על אותו המוצר... לך תדע אם זה יגיע בכלל .
לגבי מחירים אני אומר וחוזר שוב - החמירים די זהים למחירים בארץ אולי יש הבדל של 10-20 אחוז תלוי כמה ימים עובר החומר עד שמגיע לחקוח. זה לא שסייקל של פנדה יעלה לך 1000 ש וסייקל של ברנד מקומי יעלה לך 2500.

• פותח/ת השרשור
לפי ההגיון הפשוט שלי : ישראל מדינה קטנה כולם מכירים את כולם שמועות רצות מהר.
ברנד ישראלי טוב - לקוחות חוזרים
ברנד ישראלי חרא - לקוחות מחרימים.
בדכ מכירים את הדילר - יש עם מי לדבר.

מצז שני ug חול - לך תדע מאיפה שולחים לך , מתי זה יגיע, מי אחראי מי מפיץ מי בכלל רושם את התגובות הטובות ברשת על אותו המוצר... לך תדע אם זה יגיע בכלל .
לגבי מחירים אני אומר וחוזר שוב - החמירים די זהים למחירים בארץ אולי יש הבדל של 10-20 אחוז תלוי כמה ימים עובר החומר עד שמגיע לחקוח. זה לא שסייקל של פנדה יעלה לך 1000 ש וסייקל של ברנד מקומי יעלה לך 2500.

לא יודע איך הגעת או מאיפה אתה קונה אבל פנדה זה לא אותם מחירים כמו בארץ . יותר מזה לא אוסיף כי אסור לדבר כאן על מחירים

ממש לא מבין את התשוקה הזאת לרוץ ולהתעסק עם חברות חדשות על סמך איזה ביקורת וחצי טובה כשיש בשוק חברות שמייצרות עשרות שנים ומוכרות בכל העולם עוד מהימים שהסתובבת עם חיתולים.
במיוחד כשמדובר בחברות שממתגות את עצמן כמו חברת ממתקים ובאות בקטע של "להמציא את הגלגל מחדש" עם ויאלים של 20ml ומיקסים אינפנטיליים.

אבל שיהיה....

לא הקטע של להמציא את הגלגל ,אלא המחיר של כל ויאל וגם אתה מקבל למשל טסט ויאל 15ml וריכוז של 300mg והמחיר הוא הפאקטור כאן

לא יודע איך הגעת או מאיפה אתה קונה אבל פנדה זה לא אותם מחירים כמו בארץ . יותר מזה לא אוסיף כי אסור לדבר כאן על מחירים

המחירים שאתה רואה שם זה לפני דמי משלוח.
תוסיף לזה דמי משלוח ושות' לארץ
ואתה מקבל מחיר דומה למה שיש כאן.
ותוסיף את הסיכון שיכול להיות שלא תגיע עליך החבילה בכלל וזרקת כסף לאוויר
הבעיה היא שלפעמים אנשים לא קונים מדילר ישירות אלא מ"חבר" שמביא מ"חבר" שמביא מהדילר
ואז כל יד מוסיפה כמה גרושים עמלת תיווך עד שבסוף סייקל טסט סולו 12 שבועות עולה לאנשים כמו 3 חודשים gh

המחירים שאתה רואה שם זה לפני דמי משלוח.
תוסיף לזה דמי משלוח ושות' לארץ
ואתה מקבל מחיר דומה למה שיש כאן.
ותוסיף את הסיכון שיכול להיות לא תגיע עליך החבילה בכלל
הבעיה היא שלפעמים אנשים לא קונים מדילר ישירות אלא מ"חבר" שמביא מ"חבר" שמביא מהדילר
ואז כל יד מוסיפה כמה גרושים עמלת תיווך עד שבסוף סייקל טסט סולו 12 שבועות עולה לאנשים כמו 3 חודשים gh
הדמי משלוח זה 50 דולר ועוד כמה שקלים על הקטע של הביטקוין ועם כל זה זה יוצא הרבה יותר יותר זול

ובאתרים אחרים זה 25 דולר

ומשום מה... אני סומך קצת הרבה יותר על המינונים והריכוז ואיכות החומר של משהו שאני מזמין בחול מאשר משהו בארץ

פעם אחת נכוויתי ומאז אמרתי שילכו להתקוועד האלה בארץ

הדמי משלוח זה 50 דולר ועוד כמה שקלים על הקטע של הביטקוין ועם כל זה זה יוצא הרבה יותר יותר זול
הבנתי שאסור לדבר על מחירים פה בפורום.
אז נשאיר את הוויכוח בצד
למרות שאני לא מסכים בעליל.

הבנתי שאסור לדבר על מחירים פה בפורום.
אז נשאיר את הוויכוח בצד
למרות שאני לא מסכים בעליל.
לא דיברנו על המחירים של החומר אלא על עלות המשלוח ועלויות נלוות נוספות..

אם אתה מזמין לך סייקל שלם כולל כל המסביב ולא ויאלה בודדת של טסט זה יוצא יותר זול בכל יום

ועזוב רגע את העניין של על מי אתה סומך או לא, בוא נניח שהדילרים בארץ לא עובדים עליך והמוצרים בחול באמת מביאים את המינונים שהם מציינים
גם דילר בארץ בסופו של דבר מביא את החומר שלו מחו"ל אלא אם כן הוא מייצר בעצמו וגם אז הוא מביא את האבקות לייצור מחו"ל, הכל מגיע מחו"ל אז מחו"ל יוצא יותר זול, הגיון פשוט

לא הקטע של להמציא את הגלגל ,אלא המחיר של כל ויאל וגם אתה מקבל למשל טסט ויאל 15ml וריכוז של 300mg והמחיר הוא הפאקטור כאן
אני מת על התמימות שלך...חח
אתה בחברה טובה..יש פה עוד הרבה כמוך.
מחר יכול לקום בבוקר איזה טמבל לקנות ויאלים של 50ml ולמכור סייקל שלם בבקבוק
מבטיח לך שיש פה כמה שיחשבו שזה גיאוני אבל זה טיפשי!
יש סיבה שבה שמנים מסוג אלה לא נמכרים בויאלים של מעל 10ml (באמפולות זה 1ml לבקבוק) אבל בעולם השיווק מה שמוכר..מוכר...
האינטילגנציה של קהל היעד לא תמיד רלוונטית

נערך לאחרונה:
לא דיברנו על המחירים של החומר אלא על עלות המשלוח ועלויות נלוות נוספות..

אם אתה מזמין לך סייקל שלם כולל כל המסביב ולא ויאלה בודדת של טסט זה יוצא יותר זול בכל יום

ועזוב רגע את העניין של על מי אתה סומך או לא, בוא נניח שהדילרים בארץ לא עובדים עליך והמוצרים בחול באמת מביאים את המינונים שהם מציינים
גם דילר בארץ בסופו של דבר מביא את החומר שלו מחו"ל אלא אם כן הוא מייצר בעצמו וגם אז הוא מביא את האבקות לייצור מחו"ל, הכל מגיע מחו"ל אז מחו"ל יוצא יותר זול, הגיון פשוט

טיפה חפירות אבל שווה לקרא ולהפנים. יש מספר אנשים בארץ אשר החליטו לעשות כסף מסטרואידים. יש להם אינטרס שיקנו מהמותג שלהם ולא מותג אחר כי הם רוצים להרוויח כסף. אם יהיה למותג שלהם שם רע זה יפגע בהכנסות, ולכן מן ההגיון שהמוצרים בארץ עובדים טוב - יש מספיק בודי בילדרים שניתן לראות עליהם .
מכאן נולדו כל החברות ug הנפוצות שרצות כאן. ככה עובד השוק.
בחול חיים אותם אנשים בעלי אותם אינטרסים ולכן הug בחול ובארץ לדעתי באותה הרמה. זה שאתה מעדיף לחשוב שתוצרת חול זה עדיף מתוצרת הארץ כי בארץ כולם חאפרים ומחפשים את הדרך הקלה ובחול כולם ישרים ויסודיים זה החלטה שלך
אבל זה לא הופך את זה לאמת.
לגבי מחירים:
סייקל בסיסי של אננט 12 שבועות זה 2וחצי וויאלים , תוסיף לזה עוד 2 ואלים של דקה נניח.
והנה אתה על 4וחצי ויאלים.
כמה כבר חסכת בקניה באתר הזה כאשר שילמת עוד 50 דולר משלוח, ?

אני מת על התמימות שלך...חח
אתה בחברה טובה..יש פה עוד הרבה כמוך.
מחר יכול לקום בבוקר איזה טמבל לקנות ויאלים של 50ml ולמכור סייקל שלם בבקבוק
מבטיח לך שיש פה כמה שיחשבו שזה גיאוני אבל זה טיפשי!
יש סיבה שבה שמנים מסוג אלה לא נמכרים בויאלים של מעל 10ml (באמפולות זה 1ml לבקבוק) אבל בעולם השיווק מה שמוכר..מוכר...
האינטילגנציה של קהל היעד לא תמיד רלוונטית
רוצה לציין שנתקלתי בדילרים בארץ שהמציאו את הגלגל מחדש ומוכרים לך ויאלות של 8ml שבפועל יש שם 3-4ml במקרה הטוב

אבל שוב האינטליגנציה של מי שקונה בארץ לא משהו

אפשר ללכת לכיוון השני
@Isravil
מי שמריץ דקה בסייקל והסייקל שלו הוא רק 12 שבועות הוא ליצן מבחינתי לגבי איך שהוא תכנן את הסייקל אבל עזוב את זה רגע..

חצי מחיר בלי להתבלבל יעלה לך והסייקל זה גם ai תרופות מסביב ועוד שאפשר גם להביא מהם..

חוץ מזה, אם אתה שופט ברנד לפי איך שנראים כמה באדיבילדרים אז סתם לסבר את האוזן הבילדרים בחול נראים קצת קצת הרבה יותר טוב...

ואתר שמוכר והוא גם מוכר זה קצת יותר רמה מחברה ug שמוכרת מהיד לאוזן ולך תדע

ומשום מה... אני סומך קצת הרבה יותר על המינונים והריכוז ואיכות החומר של משהו שאני מזמין בחול מאשר משהו בארץ
אני מבין מאיפה מגיע ההנחה יסוד הזאת. אבל זה לא השוואה של סוסיתא למרצדס.
הפנדה הזאת זה לא מרצדס זה במקרה הטוב לאדה או דאצ'ה

רוצה לציין שנתקלתי בדילרים בארץ שהמציאו את הגלגל מחדש ומוכרים לך ויאלות של 8ml שבפועל יש שם 3-4ml במקרה הטוב

אבל שוב האינטליגנציה של מי שקונה בארץ לא משהו

אפשר ללכת לכיוון השני
קשה לי להתדיין איתך כי יש לך נטייה לא להבין כמעט כלום ממה שלא מסתדר עם הבחירות שלך
אז בוא נמנע מזה.
אני לא מדבר על דילרים בארץ ולא על דילרים בכלל
זה טיפשי למכור ויאלים בכמות של מעל 10ml בלי קשר למדינה בה זה מיוצר
גם להתקלח עם מים רותחים זה טיפשי..אם אתה מסיק מזה שלאכול מיונז מקולקל זה בריא ההבנה שלך לוקה בחסר
ולא בפעם הראשונה.

נערך לאחרונה:
ולך תדע על איזה צד הדילר התעורר היום או עם איזה סחורה הוא נתקע שצריך להעיף

סייקל דיבול סולו מוכר לך מ איפושהו?

מי שמריץ דקה בסייקל והסייקל שלו הוא רק 12 שבועות הוא ליצן מבחינתי לגבי איך שהוא תכנן את הסייקל אבל עזוב את זה רגע..

חצי מחיר בלי להתבלבל יעלה לך והסייקל זה גם ai תרופות מסביב ועוד שאפשר גם להביא מהם..
סתם זרקתי דוגמאות שווא.
לגבי ai כל דילר בארץ מוכר רפואי אז למה להסתבך ולחסוך 2 שקל ולקנות ug

אם המחירים של החומרים בארץ היו 120 אחוז מהמחירים שאפשר להזמין מאתר בחול אז היה על מה לדבר ואפילו הייתי קונה פה ושם בארץ
בפועל המחירים 200 או אפילו 300 שלא לדבר על האיכות

היתרון היחידי בארץ שהחומר מגיע תוך גג שבועיים ולא צריך לחכות 3-7 שבועות לחומר שיגיע למרות שיש אתרים שהחומרים מהם הגיעו לי לתיבה תוך 10 ימים

ובוא נשים רגע את 'איכות' החומר בצד..

ולך תדע על איזה צד הדילר התעורר היום או עם איזה סחורה הוא נתקע שצריך להעיף

סייקל דיבול סולו מוכר לך מ איפושהו?
מה אתה חושב שכולם בחול צדיקים , ובארץ כל הדילרים נוכלים ?
אם המחירים של החומרים בארץ היו 120 אחוז מהמחירים שאפשר להזמין מאתר בחול אז היה על מה לדבר ואפילו הייתי קונה פה ושם בארץ
בפועל המחירים 200 או אפילו 300 שלא לדבר על האיכות

היתרון היחידי בארץ שהחומר מגיע תוך גג שבועיים ולא צריך לחכות 3-7 שבועות לחומר שיגיע למרות שיש אתרים שהחומרים מהם הגיעו לי לתיבה תוך 10 ימים

ובוא נשים רגע את 'איכות' החומר בצד..
לא יודע איך אתה קונה וממי אבל בארץ אתה מקבל את החומר במקום תמורת כסף
ואם נוסיף לזה שאתה משלם בארץ 300 אחוז יותר יקר מהאתר הזה אז אתה בבעיה

לגבי איכות לא מתווכח כי לא יודע בוודאות רק הולך על ההגיון שהיצרנים בארץ והיצרנים בחול הם בני אדם וכולם רוצים להתפרנס

בלי קשר לארץ/חו"ל
מי שמוכר בארץ לא מייצר במפעל וקהל היעד שלו קטן ומצומצם וגם הוותק...
בטח בהשוואה לחברות הטובות ששמן הולך לפניהן..ומייצרות ומוכרות בכל העולם עשרות שנים.
זה לא אומר בהכרח שכל מה שמיוצר פה קקי..
יש פה ושם יציאות נחמדות

לא יודע איך אתה קונה וממי אבל בארץ אתה מקבל את החומר במקום תמורת כסף
תמורת הרבה יותר כסף ולך תדע אם החומר מדולל או לא

אתה לא קונה מדילר שאתה קונה מחו"ל מאתר מסויים אתה קונה מוצר שחברה אמיתית ייצרה, זה הבדל קטן אבל גדול

תמורת הרבה יותר כסף ולך תדע אם החומר מדולל או לא

אתה לא קונה מדילר שאתה קונה מחו"ל מאתר מסויים אתה קונה מוצר שחברה אמיתית ייצרה, זה הבדל קטן אבל גדול
איזה חברה ואיזה נעליים?
עוד מעט תגיד שזה חברה שנסחרת בבורסה.
בלי קשר לארץ/חו"ל
מי שמוכר בארץ לא מייצר במפעל וקהל היעד שלו קטן ומצומצם וגם הוותק...
בטח בהשוואה לחברות הטובות ששמן הולך לפניהן..ומייצרות ומוכרות בכל העולם עשרות שנים.
זה לא אומר בהכרח שכל מה שמיוצר פה קקי..
יש פה ושם יציאות נחמדות
בגלל שהקהל יעד בארץ מצומצם ובגלל שכולם מכירים את כולם בתחום ובגלל שאנשים מכירים שנים ארוכות החומרים בארץ הם עובדים והם טובים לרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית