עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי נסיון עם כל מיני חומרים של כל מיני חברות,יש לך כבר ניסיון עם החומרים שלהם ?
לפי ההגיון הפשוט שלי : ישראל מדינה קטנה כולם מכירים את כולם שמועות רצות מהר.וזה ממש לא אותו ug שבארץ, לא יודע, אני קצת יותר סומך עליהם בסטריליות חומר פעיל וכאלה מאשר ug בארץ
היתרון היחידי בארץ, ובכן שזה כבר בארץ ואם אתה מכיר את הדילר אתה יכול להרביץ לו אם הוא רימה אותך ובערך זהו
לפי ההגיון הפשוט שלי : ישראל מדינה קטנה כולם מכירים את כולם שמועות רצות מהר.
ברנד ישראלי טוב - לקוחות חוזרים
ברנד ישראלי חרא - לקוחות מחרימים.
בדכ מכירים את הדילר - יש עם מי לדבר.
מצז שני ug חול - לך תדע מאיפה שולחים לך , מתי זה יגיע, מי אחראי מי מפיץ מי בכלל רושם את התגובות הטובות ברשת על אותו המוצר... לך תדע אם זה יגיע בכלל .
לגבי מחירים אני אומר וחוזר שוב - החמירים די זהים למחירים בארץ אולי יש הבדל של 10-20 אחוז תלוי כמה ימים עובר החומר עד שמגיע לחקוח. זה לא שסייקל של פנדה יעלה לך 1000 ש וסייקל של ברנד מקומי יעלה לך 2500.
ממש לא מבין את התשוקה הזאת לרוץ ולהתעסק עם חברות חדשות על סמך איזה ביקורת וחצי טובה כשיש בשוק חברות שמייצרות עשרות שנים ומוכרות בכל העולם עוד מהימים שהסתובבת עם חיתולים.
במיוחד כשמדובר בחברות שממתגות את עצמן כמו חברת ממתקים ובאות בקטע של "להמציא את הגלגל מחדש" עם ויאלים של 20ml ומיקסים אינפנטיליים.
אבל שיהיה....
לא יודע איך הגעת או מאיפה אתה קונה אבל פנדה זה לא אותם מחירים כמו בארץ . יותר מזה לא אוסיף כי אסור לדבר כאן על מחירים
הדמי משלוח זה 50 דולר ועוד כמה שקלים על הקטע של הביטקוין ועם כל זה זה יוצא הרבה יותר יותר זולהמחירים שאתה רואה שם זה לפני דמי משלוח.
תוסיף לזה דמי משלוח ושות' לארץ
ואתה מקבל מחיר דומה למה שיש כאן.
ותוסיף את הסיכון שיכול להיות לא תגיע עליך החבילה בכלל
הבעיה היא שלפעמים אנשים לא קונים מדילר ישירות אלא מ"חבר" שמביא מ"חבר" שמביא מהדילר
ואז כל יד מוסיפה כמה גרושים עמלת תיווך עד שבסוף סייקל טסט סולו 12 שבועות עולה לאנשים כמו 3 חודשים gh
הבנתי שאסור לדבר על מחירים פה בפורום.הדמי משלוח זה 50 דולר ועוד כמה שקלים על הקטע של הביטקוין ועם כל זה זה יוצא הרבה יותר יותר זול
לא דיברנו על המחירים של החומר אלא על עלות המשלוח ועלויות נלוות נוספות..הבנתי שאסור לדבר על מחירים פה בפורום.
אז נשאיר את הוויכוח בצד
למרות שאני לא מסכים בעליל.
אני מת על התמימות שלך...חחלא הקטע של להמציא את הגלגל ,אלא המחיר של כל ויאל וגם אתה מקבל למשל טסט ויאל 15ml וריכוז של 300mg והמחיר הוא הפאקטור כאן
לא דיברנו על המחירים של החומר אלא על עלות המשלוח ועלויות נלוות נוספות..
אם אתה מזמין לך סייקל שלם כולל כל המסביב ולא ויאלה בודדת של טסט זה יוצא יותר זול בכל יום
ועזוב רגע את העניין של על מי אתה סומך או לא, בוא נניח שהדילרים בארץ לא עובדים עליך והמוצרים בחול באמת מביאים את המינונים שהם מציינים
גם דילר בארץ בסופו של דבר מביא את החומר שלו מחו"ל אלא אם כן הוא מייצר בעצמו וגם אז הוא מביא את האבקות לייצור מחו"ל, הכל מגיע מחו"ל אז מחו"ל יוצא יותר זול, הגיון פשוט
רוצה לציין שנתקלתי בדילרים בארץ שהמציאו את הגלגל מחדש ומוכרים לך ויאלות של 8ml שבפועל יש שם 3-4ml במקרה הטובאני מת על התמימות שלך...חח
אתה בחברה טובה..יש פה עוד הרבה כמוך.
מחר יכול לקום בבוקר איזה טמבל לקנות ויאלים של 50ml ולמכור סייקל שלם בבקבוק
מבטיח לך שיש פה כמה שיחשבו שזה גיאוני אבל זה טיפשי!
יש סיבה שבה שמנים מסוג אלה לא נמכרים בויאלים של מעל 10ml (באמפולות זה 1ml לבקבוק) אבל בעולם השיווק מה שמוכר..מוכר...
האינטילגנציה של קהל היעד לא תמיד רלוונטית
אני מבין מאיפה מגיע ההנחה יסוד הזאת. אבל זה לא השוואה של סוסיתא למרצדס.ומשום מה... אני סומך קצת הרבה יותר על המינונים והריכוז ואיכות החומר של משהו שאני מזמין בחול מאשר משהו בארץ
קשה לי להתדיין איתך כי יש לך נטייה לא להבין כמעט כלום ממה שלא מסתדר עם הבחירות שלךרוצה לציין שנתקלתי בדילרים בארץ שהמציאו את הגלגל מחדש ומוכרים לך ויאלות של 8ml שבפועל יש שם 3-4ml במקרה הטוב
אבל שוב האינטליגנציה של מי שקונה בארץ לא משהו
אפשר ללכת לכיוון השני
סתם זרקתי דוגמאות שווא.מי שמריץ דקה בסייקל והסייקל שלו הוא רק 12 שבועות הוא ליצן מבחינתי לגבי איך שהוא תכנן את הסייקל אבל עזוב את זה רגע..
חצי מחיר בלי להתבלבל יעלה לך והסייקל זה גם ai תרופות מסביב ועוד שאפשר גם להביא מהם..
מה אתה חושב שכולם בחול צדיקים , ובארץ כל הדילרים נוכלים ?ולך תדע על איזה צד הדילר התעורר היום או עם איזה סחורה הוא נתקע שצריך להעיף
סייקל דיבול סולו מוכר לך מ איפושהו?
לא יודע איך אתה קונה וממי אבל בארץ אתה מקבל את החומר במקום תמורת כסףאם המחירים של החומרים בארץ היו 120 אחוז מהמחירים שאפשר להזמין מאתר בחול אז היה על מה לדבר ואפילו הייתי קונה פה ושם בארץ
בפועל המחירים 200 או אפילו 300 שלא לדבר על האיכות
היתרון היחידי בארץ שהחומר מגיע תוך גג שבועיים ולא צריך לחכות 3-7 שבועות לחומר שיגיע למרות שיש אתרים שהחומרים מהם הגיעו לי לתיבה תוך 10 ימים
ובוא נשים רגע את 'איכות' החומר בצד..
בלי קשר לארץ/חו"למה אתה חושב שכולם בחול צדיקים , ובארץ כל הדילרים נוכלים ?
תמורת הרבה יותר כסף ולך תדע אם החומר מדולל או לאמה אתה חושב שכולם בחול צדיקים , ובארץ כל הדילרים נוכלים ?
לא יודע איך אתה קונה וממי אבל בארץ אתה מקבל את החומר במקום תמורת כסף
איזה חברה ואיזה נעליים?תמורת הרבה יותר כסף ולך תדע אם החומר מדולל או לא
אתה לא קונה מדילר שאתה קונה מחו"ל מאתר מסויים אתה קונה מוצר שחברה אמיתית ייצרה, זה הבדל קטן אבל גדול
בגלל שהקהל יעד בארץ מצומצם ובגלל שכולם מכירים את כולם בתחום ובגלל שאנשים מכירים שנים ארוכות החומרים בארץ הם עובדים והם טובים לרובבלי קשר לארץ/חו"ל
מי שמוכר בארץ לא מייצר במפעל וקהל היעד שלו קטן ומצומצם וגם הוותק...
בטח בהשוואה לחברות הטובות ששמן הולך לפניהן..ומייצרות ומוכרות בכל העולם עשרות שנים.
זה לא אומר בהכרח שכל מה שמיוצר פה קקי..
יש פה ושם יציאות נחמדות