הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיבול בסוף סייקל

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, אני לקראת סוף סייקל בסיסי של טסט בלבד 500 מג...מרגיש אחלה איתו עליתי בכוח ונראה טוב וכו...כרגע אני בשבוע 8 מתוך 12 כמובן משתמש גם בhcg במהלכו...ברוך השם באמת הכול עובר חלק...עכשיו חשבתי לתת קיק לסייקל עם דיאנאבול בשבוע הנוכחי שלי 8 עד שבוע 11 יעני 3 שבועות ואז לצאת לפיסיטי כמובן לפי הספר, אני יודע שנהוג להכניס דיבול בהתחלה ולא בסוף לכן פתחתי אשכול לשמוע דעתכם,תודה. נ.ב דיבול מינון 30 מג ליום.

לא חושב שדיבול מתאים להיות פינישר

אנאבר טורניבול חברה כאלה

לא תרצה משהו שסופח נוזלים יותר מדי כפינישר

מהסיבה הפשוטה שאתה תסיים והנוזלים ייצאו המון ואז תיראה משמעותית יותר קטן ותתבאס מהסייקל, שוב זאת דעתי על סמך מה שקראתי וניסיון אישי

לא חושב שדיבול מתאים להיות פינישר

אנאבר טורניבול חברה כאלה

לא תרצה משהו שסופח נוזלים יותר מדי כפינישר

מהסיבה הפשוטה שאתה תסיים והנוזלים ייצאו המון ואז תיראה משמעותית יותר קטן ותתבאס מהסייקל, שוב זאת דעתי על סמך מה שקראתי וניסיון אישי
אין לזה חוקים...
אם זה מתאים לך זה אפשרי..רק שלהכניס דיבול או כל אוראלי אחר לפחות מחודש זה מיותר

• פותח/ת השרשור
אין לזה חוקים...
אם זה מתאים לך זה אפשרי..רק שלהכניס דיבול או כל אוראלי אחר לפחות מחודש זה מיותר
תקין לעשות זאת? כי היום תכננתי להביא
הייתי מכניס אולי ואר.. אבל עע..3 שבועות לא יודע
למיטב הבנתי דיאנאבול משתמשים בין 3 ל 6 שבועות עקב הרעילות לכבד

כן אבל אתה מבין .. 3 זה הרף התחתון נקרא לזה ככה .. ודיבול יוצא כמו שהוא נכנס .אני פשוט חושב שלסוף סייקל טוב לדבריך,3 שבועות דיבול במינון סביר של 30 לא תיהיה השפעה גבוהה במיוחד מעבר לעניין הכבד.

כשאמרתי לך שסייקל טסט לבד לא יתן לך מספיק לא רצית להקשיב ועכשיו אתה מחפש לעשות שטויות ולקחת אוראלי לשלושה שבועות...
לדעתי...לא.

• פותח/ת השרשור
כשאמרתי לך שסייקל טסט לבד לא יתן לך מספיק לא רצית להקשיב ועכשיו אתה מחפש לעשות שטויות ולקחת אוראלי לשלושה שבועות...
לדעתי...לא.
מקבל את דעתך...אני דווקא מאוד מרוצה מהסייקל כמו שציינתי בתחילת הפוסט....סתם מחפש אקסטרה

דיבול יכול להיןת אחלה פיניש אמה מה סוף הסייקל הקורטיזול היה כל כך גבוה והנוזלים יחגגו בגוף משמע איבוד מהיר של רוב המסה, העדיפות למשהו יותר עדין ויבש כמו שסייקל פאטיפון ציין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית