הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים חזקים, 5 שנים אחרי סייקל

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
שלום שמי סתיו בן 24 ויש לי בעיה די מוזרה , עשיתי סייקל ראשון לפני 5 שנים יחסית אגרסיבי, 500 טסט בשבוע עם וינסטרול אורלי ל10 שבועות ראשונים ואז עוד 8 שבועות 750 טסט 250 מסטרון 250 בולדנון בלי הפסקה . הסייקל נגמר בצורה לא הכי טובה בלי ניקוי בכלל , פשוט ביום בהיר אחד הפסקתי לקחת את כל החומרים .
חודש ראשון אחרי זה לא היה לי טסטסרון מצבי רוח משתנים אבל סך הכל אחרי כמה חודשים הכל תקין בדיקות דם תקינות , הבעיה היא כזאת לפני שנה עשיתי תנועה מהירה בכתף ושמעתי פלאק שמשהו כיאילו התפוצץ שם , היה נפוח קצת הלכתי לרופא נתן לי אנטי דלקתי כי היה נפוח קצת ולא נירא משהו מיוחד מאותו זמן התחלתי להרגיש גוש ענק בכתף של שמן שעם הזמן התפרק לי בכל חלקי הגוף, החומר מכאיב בכל הגוף ודורש עיסוי כל הזמן , לאחר הרבה עיסוים החומר יוצא מכל מיני מקומות בגוף ונירא ממש כמו כיאילו נשרפתי באותו אזור שתף דם גדול , הלכתי לרופא משפחה סיפרתי לו את זה אמר לי שאני מדמיין ואין דבר כזה שחומר יכול לטייל בגוף , אם מישהו חווה משהו דומה או יודע איך להתמודד עם זה אודה מאוד לעוזרים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך הסייקל שהיה לפני 5 שנים קשור לפציעה בכתף לפני שנה ?
לא יודע איך , מה שאני יודע מאז שזה קרה ישלי גושי שמן בכל הגוף ורציתי לדעת אם יש דבר כזה שהגוף דוחה את החומר אחרי כל כך הרבה זמן?
זה קרה לך לפני 5 שנים?
מה נזכרת
הזרקתי לפני 5 שנים לא הרגשתי שהחומר מטייל לי בגוף היום אני מרגיש גושי שמן בכל הגוף

אין לך גושי שמן בגוף בגלל שעשית סייקל לפני 5 שנים..
אולי אתה מרגיש נפיחות כתוצאה מדלקת.
ממליץ לך לגשת לפיזיותרפיסט.

הזרקת לכתף במהלך אותו סייקל?
משהו כזה יכול לקרות במהלך סייקל או קצת לאחר מכן אם החומר\מחט היו מזוהמים, בדרך שמזריקים לתחת (שריר מאוד גדול) אפשר להחביא שם ציסטה מאוד רצינית עם מוגלה\דם\שמן שיכולה להתפוצץ אפילו שבועות אחרי זריקה אחרונה. עם כתף זה נשמע פחות סביר (שריר קטן) ובמיוחד אחרי 5 שנים. @Gnfit יכול לספר סיפור דומה על בעיה בכתף (אם ירצה כמובן)

הזרקת לכתף במהלך אותו סייקל?
משהו כזה יכול לקרות במהלך סייקל או קצת לאחר מכן אם החומר\מחט היו מזוהמים, בדרך שמזריקים לתחת (שריר מאוד גדול) אפשר להחביא שם ציסטה מאוד רצינית עם מוגלה\דם\שמן שיכולה להתפוצץ אפילו שבועות אחרי זריקה אחרונה. עם כתף זה נשמע פחות סביר (שריר קטן) ובמיוחד אחרי 5 שנים. @Gnfit יכול לספר סיפור דומה על בעיה בכתף (אם ירצה כמובן)
החלטתי שאני לא עוזר לאף אחד פה , אני יודע על מה מדובר. שהלצנים יעזרו

תיגש לרופא, בדגש על רופא אחר. לפעמים יש להם תשובות ציניות מפגרות כמו שאתה קיבלת, אם אתה סובל תתעקש עד שתקבל את מבוקשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית