הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חסרונות של חתירה יונילטרלית מול חתירה רגילה?

חד צדדית
למשל במכשיר שאת מלביש עליו פלטות בצדדים יש לך אפשרות לעשות חתירה רגילה או רק עם צד אחד

במכונה יעני?
אם כן, אז אין כל כך חסרונות
זה רק יכול לעזור- חיזוק קשר מוח שריר

• פותח/ת השרשור
במכונה יעני?
אם כן, אז אין כל כך חסרונות
זה רק יכול לעזור- חיזוק קשר מוח שריר
אני שואל כי אולי כשעובדים רק על צד אחד יש פחות כיווץ בטרפזים או משהו מאשר כשמכווצים את שני הצדדים ביחד

מה שמאפשר לך לשמור על טכניקה טובה ומדויקת יותר עדיפה.
לי באופן אישי יותר קל לי לדייק ולשמור על טכניקה כששני הצדדים עובדים יחד.
יש נטיה ביד אחד למשוך מעבר למה שצריך ופשוט להשתמש בשרירים שונים, או לסובב את כל הגוף באמצע התרגיל.

• פותח/ת השרשור
מה שמאפשר לך לשמור על טכניקה טובה ומדויקת יותר עדיפה.
לי באופן אישי יותר קל לי לדייק ולשמור על טכניקה כששני הצדדים עובדים יחד.
יש נטיה ביד אחד למשוך מעבר למה שצריך ופשוט להשתמש בשרירים שונים, או לסובב את כל הגוף באמצע התרגיל.

אני מרגיש שאצלי הטכניקה יותר טובה כשזה חד צדדי.
אבל לדעתך קשה יותר להעלות משקלים בצורה הזאת? כי זה התרגיל העיקרי שלי לגב שאני הכי שואף להתקדמות בו

אני מרגיש שאצלי הטכניקה יותר טובה כשזה חד צדדי.
אבל לדעתך קשה יותר להעלות משקלים בצורה הזאת? כי זה התרגיל העיקרי שלי לגב שאני הכי שואף להתקדמות בו
כל תרגיל שתעשה עם טכניקה טובה, ותוכנית מתאימה, תתקדם ותתחזק.

• פותח/ת השרשור
כל תרגיל שתעשה עם טכניקה טובה, ותוכנית מתאימה, תתקדם ותתחזק.
פשוט אמרו לי פה שבחתירה קל יותר להתקדם מאשר במתח/פולי עליון. אז חשוב לי שאם כבר אני עושה חתירה כתרגיל עיקרי אז שאני אתקדם בו כמו שצריך

פשוט אמרו לי פה שבחתירה קל יותר להתקדם מאשר במתח/פולי עליון. אז חשוב לי שאם כבר אני עושה חתירה כתרגיל עיקרי אז שאני אתקדם בו כמו שצריך
יכול להיות שבטווח הרחוק, תגיע פחות רחוק.
לדוגמה דדליפט יהיה חזק יותר מחתירה בטווח הרחוק אם תעשה את שני התרגילים עם טכניקה טובה ותוכנית מתאימה.
אז כנראה שביד בודד פוטנציאל להרים משקל כבד מאוד פחות מחתירה, אבל מה איכפת לך, ברגע שתחתור בשני ידיים אתה תצמיד את הפער.

אם יש לך נגיד ביד אחת 50 ק"ג, ותתחיל תוכנית לחתירה בשני ידיים, תוך זמן קצר תעבור את ה100 בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית