הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חתירה בT-bar או חתירה צרה בישיבה (קבלים)?

• פותח/ת השרשור guyx77
  • פורסם בתאריך

guyx77

משתמש מתחיל
25
4
נק' מוניטין:
4
25
4
אני עושה FBW שלוש פעמים בשבוע למטרות היפרטרופיה בעיקר.
לגב אני עושה מתח באחיזה רחבה, וחתירה בישיבה עם קבל באחיזה צרה.

חשבתי לגוון קצת ולהחליף את החתירה ב-T-bar עם תמיכה בחזה, גם בגלל שאני לא עושה דדליפט או סקוואט ואין לי ממש תרגילים שמשלבים את הגב התחתון.

רציתי לדעת עד כמה זה משנה, או לחילופין אם יש לכם הצעות לתרגילים אחרים שאני יכול לנסות במקום.

זמן הוא מרכיב חשוב, ולכן מעדיף להמנע מחתירה עם כל יד בנפרד.

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
חשבתי לגוון קצת ולהחליף את החתירה ב-T-bar עם תמיכה בחזה, גם בגלל שאני לא עושה דדליפט או סקוואט ואין לי ממש תרגילים שמשלבים את הגב התחתון.
T-BAR די מנטרל את העומס על הגב התחתון בגלל התמיכה, זה הרעיון...
רציתי לדעת עד כמה זה משנה, או לחילופין אם יש לכם הצעות לתרגילים אחרים שאני יכול לנסות במקום.
בכללי כל חתירה תעבוד, אם אתה עובד FBW אתה יכול פשוט לעבוד לסירוגין ב2 ורסיות שונות של חתירה.

• פותח/ת השרשור
T-BAR די מנטרל את העומס על הגב התחתון בגלל התמיכה, זה הרעיון...

בכללי כל חתירה תעבוד, אם אתה עובד FBW אתה יכול פשוט לעבוד לסירוגין ב2 ורסיות שונות של חתירה.
תודה על התשובה.
במידה ואני עושה T-bar כשהתרגיל השני לגב הוא מתח באחיזה רחבה, היית ממליץ לאחוז בT bar בצורה רחבה או צרה?

תודה על התשובה.
במידה ואני עושה T-bar כשהתרגיל השני לגב הוא מתח באחיזה רחבה, היית ממליץ לאחוז בT bar בצורה רחבה או צרה?
הייתי ממליץ לבחור את התרגילים לפי השרירים שתרצה לעבוד עליהם.
אחיזה רחבה תערב יותר טרפזים ורומבוידס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית