הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריכוז ביקורות לציוד חד"כ ביתי

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך

Whale

משתמש משקיע
2,033
1,958
נק' מוניטין:
3,728
2,033
1,958
נראלי יהיה רעיון נחמד לפרסם במקום אחד חוות דעת לכל ציוד חדר כושר ביתי, ככה שלעתיד יהיה על מה לבסס את הקניות שלנו.

לבינתיים חוות דעת על - powertec WB-UB

ספת כושר מתכווננת

ספה מעולה סך הכל - דברים שצריך לשים לב עליהם.

דברים לשים לב אליהם. הריפוד עצמו מאוד צר באזור שכמות, אבל יש עובי בתחתית הריפוד, אפשר להסתדר עם קשת יפה.

הספה מאוד חזקה - שלי עמדה בעומס של 250KG בלי מאמץ.

יש לספה שהיא בשיפוע טיפה תזוזה, אבל זה משהו שאפשר לסדר עם הידוק ברגים (הידוק יתר = קושי לשנות שיפוע). זה לא משפיע בכלל אבל שאתה שוכב עליה. כנ"ל שהיא שטוחה, כמעת ואין תזוזה ומה שיש ברגע ששוכבים לא קיים.

בהתחשב שיש המון ספות מתכוננות יקרות שם, וראיתי כמה שפשוט בנויות כמו פח - אפילו במחיר של 2300 מקורי היא שווה את המחיר, הבסיס שלה מאוד חזק ונוח לכיוון. לשלי בניתי ריפוד חדש ברוחב 30 ס"מ והיא עכשיו 10

כלוב vo2 457R:
כלוב לא יקר, מגיע עם מוטות ביטחון דיי מאסיביים, וכמה אפשרויות של מתח.
הוא דיי קל שזה יתרון אם אתה רוצה להזיז אותו ממקום למקום לפעמים אבל חיסרון שאם מחזירים את המוט חזק הוא יזוז (לא הרבה ובגלל שהוא קל לא בעיה לגרור אותו חזרה אחורה). ניתן להבריג אותו לרצפה כדי למנוע את זה אבל אם לא עושים את זה זה קורה. אין עליו אחסון פלטות שזה חיסרון והוא לא מגיע אם תוספים מיוחדים אבל סהכ הוא עונה לרוב האנשים על הצרכים. האמת שעוד לא הפלתי עליו סקוואט כדי להעיד איך הוא מגיב באמת לכשל כבד.

ספה מתכווננת Marbo MH-L114/115:
ספת לואו קוסט שעושה את העבודה. ההבדל בין הדגמים הוא מקום לפולי/תוספים.
הספה בגובה 45 ס''מ, רוחב 27 שזה סביר. לא יודע אם בכל הספות זה ככה או רק באחת שאצלי אבל השיפוע הישר קצת בשיפוע שלילי אצלי, אז אני שם בורג מתחת לידית של הגובה וזה יוצא שטוח.
הספה קלה אז מצד אחד קח להזיז אותה ממקום למקום אבל כשאני נכנס עם קשת גדולה החלק האחורי מתרומם, אז אני שם פשוט פלטות על הרגליים של הבנץ כדי שזה לא יקרה. למי שאין קשת גדולה זה לא קורה אצלי.
חיסרון נוסף הוא שכשהספה שטוחה יש רווח של כמה ס''מ בין המושב למשענת לגב, אז צריך לכוון נכון את הספה כדי שיצא לך שהישבן רק על הכיסא באמת.
חוץ מהחסרונות האלה סה״כ היא עונה על הדרישות, לחצתי עליה 157.5 בלי בעיות והיא מרגישה עמידה יחסית. הייתי קונה אותה כספה התחלתית למי שרוצה לחסוך כסף ובהמשך קונה ספה שטוחה איכותית ושומר את זאת לשיפועים

פולי של מארבו ספורט:
הוא מגיע בכמה אפשרויות ונע בין 250 ל1300 שקל בערך אם אני זוכר טוב.
אני קניתי גרסא של פולי עליון+תחתון בלי משענת לרגליים ובלי חיבור לקיר שנועדה להתחבר לMH-L115 שעולה חדש 320 שקל. אני פשוט קדחתי אותו לתוך הפרופיל של הכלוב שלי. סה"כ פיתרון מעולה לפולי לחדר כושר ביתי, זה עושה את העבודה. החסרונות היחידים שלו הם שאין משענת לרגליים שעוזרת לך להישאר לשבת בזמן פולי עליון או קונטרה לרגליים בחתירה נמוכה. יש גרסאות של הפולי עם שני אלה שעולות 500-600 שקל אבל תופסות יותר footprint בחדר כושר שלא היה לי מקום להם. אז חתירה אני עושה כשרגל אחת נשענת על העמוד של הפולי וזה מספיק טוב, ובפולי עליון אני צריך להתאמץ להחזיק את עצמי מלהימשך למעלה. יש גרסא לדעתי רק עם הריפוד הזה לפולי עליון שכנראה עדיפה אבל לא היה במלאי כשקניתי אז הסתפקתי בגרסא הזאת. אולי בעתיד אנסה לאלתר משהו שיעשה את זה.

מוט של מארבו ספורט:
יש לי את האחד שמסומן שעומד בעד 400 קילו.
המוט שוקל 19, קוטר 31 מ''מ שזה מעולה לסקוואט ובנץ ועל הפנים לדדליפט. עשיתי איתו 250 סקוואט בלי להרגיש שהוא מתחיל להתעקם לי על הגב וכאלה. סה״כ בשביל מוט גנרי שעלה לי 500 שקל הוא כנראה בטופ של הרמת מוטות למי שרוצה לחסוך על מוט או שלא מרים משקלים כבדים מדי אז לא חייב מוט מאד איכותי

• פותח/ת השרשור
Safety squat bar Sal Sport

הוא SSB טוב תאמת, אין רע להגיד על שלי ספציפית. מה שכן בעייתי איתו כמוצר הוא סל ספורט שמשנים את הדגם הספציפי פה ושם - איך אני יודע? ראיתי עוד שיש להם מאפיינים שונים, כמו ריפוד שונה (כמו הריפוד למוט סקואט המעפן של חדרי כושר). שלי ספציפית הגיע עם ספוג עבה, ובד קורדורה אז אני מבסוט, אבל שווה לראות אם מתכננים לקנות.

שרוולים לא מסתובבים וציפוי אבקה.

יש לsportec SSB עם ציפוי קרום ושרוולים מסתובבים, אבל הזווית של הידיות והקימור מקבילה, מה שגורם למשקל להיות הרבה יותר קדימה. ריפוד שלו ממש גרועים אגב

Multi grip bar - Sportec

הכי גנרי שיש - אני נסעתי לכוכב יאיר לאסוף והמחיר היה סביר יחסית 800 שח. הוא כולו חלול מה שגרם לכך שחרקים מצאו בו בית טוב, דבר שצריך לשים לב אליו אני אטמתי את המוט בצדדים עם דבק אחרי ריסוס.

Sal sport Farmer handles

ידיות רגילות אין מה להגיד עליהם רע. מה שכן אין הרבה שימושים מעבר ליענו trap bar או להליכות.

ממליץ למי שרוצה לקנות לקנות כבר open trap bar, הרבה יותר שימושיות מה שכן אם אין פלטות דקות יהיה קשה להעמיס אותו במשקל בגלל מקום על השרוולים.

שקי חול של rogue

10/10, מבין הפיסות ציוד הראשונות שלי - בנויות ממש טוב, משומשים בחדרי כושר בחול תמיד ולא מצאתי תלונות.

משלוח סביר ולדעתי המחיר טוב במיוחד ביחס לשימוש הרב שיש להם - הליכות, חתירה, לחיצות, סקואטים, קלין וכו'.

קבצים מצורפים

• 20200911_145649.jpg
    20200911_145649.jpg
    KB 212 · צפיות: 66
טיפ מאדם מרושש זה לנסות לחפש מדי פעם ציוד ביד 2 כי אתם לא יודעים מה יציעו שמה.
ראיתי כבר פעמיים ספת משקולות+מוטות+90 קילו פלטות ב900₪ וזה היה לאחר שקניתי ספה+סטנדים לשכיבות סמיכה+מוטות+80 ומשהו קילו+קריאטין+מראה+מזרן ב1000₪.
קניתי גם 35 קילו פלטות אולימפיות (20,15) ב190 או 200.

טיפ מאדם מרושש זה לנסות לחפש מדי פעם ציוד ביד 2 כי אתם לא יודעים מה יציעו שמה.
ראיתי כבר פעמיים ספת משקולות+מוטות+90 קילו פלטות ב900₪ וזה היה לאחר שקניתי ספה+סטנדים לשכיבות סמיכה+מוטות+80 ומשהו קילו+קריאטין+מראה+מזרן ב1000₪.
קניתי גם 35 קילו פלטות אולימפיות (20,15) ב190 או 200.

איפה אתה מדבר אולי על תקופה לפני הקורונה? שבקושי יש לציוד חדכ שוק. יצא לי בתקופה האחרונה לראות אנשים מוכרים לפי 27 שח לקילו =/

חח, ברור שלפני.
אבל חשוב על השוק לאחר שתגמר התקופה.
ברגע שבאמת יגמרו כל הסגרים והקורונה תהיה מאחורינו השוק יהיה מוצף כל כך בציוד שבטח תוכל להשיג פלטות באיזה 6 שקל לקילו

ברגע שבאמת יגמרו כל הסגרים והקורונה תהיה מאחורינו השוק יהיה מוצף כל כך בציוד שבטח תוכל להשיג פלטות באיזה 6 שקל לקילו
בנתיים התארגנתי על מוט 20 ק"ג
מוט w
ספסל
דמבל 20 דמבל 40 בכפולות
יכול להתארגן על ראק פתוח כולל מוטות הגנה ב1000 יש איזה מישהו בפייסבוק שמוכר
יש פלטות במשקל כולל של 40

בסגר אני הולך לעשות עם המוט טיול ברחוב של לאנגים כמו סלב

מחכה ליום שאחרי כדי להביא פלטות בזול, הבעיה שאנשים כבר לא ממהרים להיפטר מציוד כי מבחינתם תמיד יהיה עוד סגר בדרך ועדיף שיהיה לכל מקרה

מלא אנשים מוכרים ציוד אבל במחירים מופקעים של 27 לק"ג כמו שאמרו פה

תגיד יש איזה דרך או קומבינה לחבר את ה דמבלים של ה40 למוט של ה20 בצורה שיהיה נוח לשים ולפרק בשביל תרגילים אחרים?

ככה אוכל לאלתר קצת משקל כל המוט עם מה שיש או שזה לא עובד?

חבילת אזיקונים ומספריים.
אבל אם אני ארצה לפרק את המשקולות? ובכלל אתה סומך על אזיקונים שיחזיקו 40 ק"ג? בכל צד?
אז כל פעם לפרק לשים אזיקונים? וכמה עולה חבילת אזיקונים וכמה אזיקונים יש שם? ותביא מספר ריאלי של מחיר לא כמו המספרים הלא מציאותיים שהבאת פה של ציוד כושר

בנתיים התארגנתי על מוט 20 ק"ג
מוט w
ספסל
דמבל 20 דמבל 40 בכפולות
יכול להתארגן על ראק פתוח כולל מוטות הגנה ב1000 יש איזה מישהו בפייסבוק שמוכר
יש פלטות במשקל כולל של 40

בסגר אני הולך לעשות עם המוט טיול ברחוב של לאנגים כמו סלב

מחכה ליום שאחרי כדי להביא פלטות בזול, הבעיה שאנשים כבר לא ממהרים להיפטר מציוד כי מבחינתם תמיד יהיה עוד סגר בדרך ועדיף שיהיה לכל מקרה

מלא אנשים מוכרים ציוד אבל במחירים מופקעים של 27 לק"ג כמו שאמרו פה

תגיד יש איזה דרך או קומבינה לחבר את ה דמבלים של ה40 למוט של ה20 בצורה שיהיה נוח לשים ולפרק בשביל תרגילים אחרים?

ככה אוכל לאלתר קצת משקל כל המוט עם מה שיש או שזה לא עובד?
שרשרת ברזל עם שאקל אולי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית