הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - סייקל שני אחרי הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
שבוע טוב לכולם, יצא לי להשתמש בחומרים לפני חצי שנה+, עברתי סייקל אחד בסה״כ של טסט 500 10 שבועות שעבר בהצלחה רבה כולל PCT ובדיקות תקינות לאחר מכן.
אני חושב על לבצע סייקל שני שיכלול רק טסט 500, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
תודה!

עריכה - אשמח לשמוע על הדרך ביקורות על החומרים הנ״ל.

קבצים מצורפים

• B913719C-D637-4EF7-A23C-14C6F82E3C29.jpeg
    B913719C-D637-4EF7-A23C-14C6F82E3C29.jpeg
    KB 58.6 · צפיות: 105
  • CE9B3FF7-BCFE-4A31-89CB-1147C4D0BFC2.jpeg
    CE9B3FF7-BCFE-4A31-89CB-1147C4D0BFC2.jpeg
    KB 41.3 · צפיות: 98
הייתי ממליץ לך שתוסיף איזה סארמס כלשהו במינונים לא משוגעים או אפילו npp אבל זה כבר להתעסק גם עם הפרולקטין לשיקולך

תעשה לך דף עם רשימה של דברים ותובנות מסייקל ראשון בנושא תזונה אימונים מנוחה הזרקות, תרופות נלוות, כדי שהשני יהיה מוצלח ולא הראשון עבד אז גם שני יזרום, אלא באמת לעלות רמה

תתכנן לך משקל גוף מטרה משקלי עבודה מטרה, תסדר הכל שיהיה מושלם ואם בא לך גם תמשוך ל12 שבועות אם מרגיש לך טוב..

בגדול אין יותר מדי מה להגיד פה

אתה רוצה לעשות סייקל שני בדיוק כמו סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך שתוסיף איזה סארמס כלשהו במינונים לא משוגעים או אפילו npp אבל זה כבר להתעסק גם עם הפרולקטין לשיקולך

תעשה לך דף עם רשימה של דברים ותובנות מסייקל ראשון בנושא תזונה אימונים מנוחה הזרקות, תרופות נלוות, כדי שהשני יהיה מוצלח ולא הראשון עבד אז גם שני יזרום, אלא באמת לעלות רמה

תתכנן לך משקל גוף מטרה משקלי עבודה מטרה, תסדר הכל שיהיה מושלם ואם בא לך גם תמשוך ל12 שבועות אם מרגיש לך טוב..

בגדול אין יותר מדי מה להגיד פה

אתה רוצה לעשות סייקל שני בדיוק כמו סייקל ראשון
סבבה, ולגבי התמונה של החומרים, איך נראה לך?

סבבה, ולגבי התמונה של החומרים, איך נראה לך?
לא מכיר אבל צילמת קופסא ולא את החומר בכל מקרה זה טסט, לא מזייפים אותו יותר מדי, למרות שפעם אחת נפלתי על טסט מדולל שהיה בו כמה ml פחות...

נראלי אתה אמור להיות בסדר שם למרות שבכנות לא מכיר את הברנד/דילר ספציפי כדי לענות

סייקל טסט זה תמיד טוב, הרי זה ההורמון ה"טבעי" שלנו.
מה שכן הייתי ממליץ לך להשתמש בטסט קצר (טסט פרופ), הרבה יותר מועיל לשיטה "סייקל-PCT" מאשר טסט אננטט או סוסטנון. אפשר לשקול להוסיף איזה אורלי DHT (מה שיש בהישג יד, בשאיפה למשהו איכותי באמת).
לא מכיר את החברה, אריזות מודפסות יפה סך הכל.

מה שכן הייתי ממליץ לך להשתמש בטסט קצר (טסט פרופ), הרבה יותר מועיל לשיטה "סייקל-PCT" מאשר טסט אננטט או סוסטנון. אפשר לשקול להוסיף איזה אורלי DHT (מה שיש בהישג יד, בשאיפה למשהו איכותי באמת).
איזה אוראלי dht יש? חוץ מפרווירון שהוא אנדרוגן טהור? אנאבר טיבול וכדומה עונים להגדרה? או אפילו סארמס?

• פותח/ת השרשור
במידה ואחליט ללכת רק על טסט, זה יהיה סבבה?
או שצריך ״להתקדם״ בחומרים ובמינונים? כי לפני מה שהבנתי אפילו אם תעשה סייקל טסט 5 פעמים התוצאות יהיו מצויינות והסייקל יהיה בטוח יותר, אפילו על מינון 500 קבוע.

אם טסט לבד עובד לך ואתה מרוצה מהתוצאות, תישאר איתו
בגג תוסיף אוראלי או נגיעה כמו שהבחור הציע

יש משפט מפורסם - אם זה עובד לא נוגעים

אתה תמיד יכול לקפוץ למים העמוקים ולנסות חומרים חדשים וכו וכו אבל עדיף שלא

מדיטק זו חברה וותיקה וידועה מאוד בעולם הבילדינג.
מדיטק אורגינל (אם הזמנת מהאתר שלהם)צריך להיות חומר לא רע בכלל..
פעם אחרונה שעשיתי שימוש בשמנים שלהם היתה לפני חמש שנים בערך ואז הם באמת היו שם חם בשוק.
תבדוק קוד אימות באתר שלהם.

אם רק טסט מספק אותך אז תמשיך ככה, התאוששות הרבה יותר קלה מסייקל משולב.

אם אתה רוצה לדחוף קדימה הייתי משלב ננדרולון, לדעתי החומר הכי טוב אם המטרה שלך זה מסה והאחוז שומן שלך לא גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית