הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה ללימודים בצל הקורונה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
מעולם לא היה ראשון לספטמבר עצוב/לא מובן שכזה...

החילוק לקפסולות
המסכות לילדים במשך היום
מדידת החום
טפסי בריאות
וכו וכו

•ועם כל זה
כאשר ילד/ה או גננת/גנן יחלו כל הגן יצטרך להיכנס לבידוד ושוב נכנסים לרוטינת הפסד של ימי חינוך!
והפסד ימי עבודה להורים וכו וכו

אז למה לעזזל להיתעקש לפתוח את שנת הלימודים?

• פותח/ת השרשור
כבד אני כבד 😃
*כמה השתנה מאז האימרה הזו שלו אה?

כאשר ילד/ה או גננת/גנן יחלו כל הגן יצטרך להיכנס לבידוד ושוב נכנסים לרוטינת הפסד של ימי חינוך!
נכון, לאותו בית ספר/גן
אם לא יפתחו אז ההפסד של ימי חינוך/ימי עבודה יהיה לכולם

• פותח/ת השרשור
נכון, לאותו בית ספר/גן

אם לא יפתחו אז ההפסד של ימי חינוך/ימי עבודה יהיה לכולם
זה שרשרת שלא נגמרת
כי אם לאותו ילד בגן יש אח בבית ספר אחר
והוא היה בקרבת האח החולה...
הבנת אותי
בקיצור כמו שיתחיל ככה יסתיים
אני נותן חודש ומקפלים את מוסדות החינוך

בתור אבא לילד בן 2.3 אני רוצה שילך לגן, לדעתי זה חשוב להתפתחות של ילד להיות במסגרת, בחברה. כנ"ל ילדים בבית ספר, בללכת לבית ספר יש יותר מאשר חומר הלימוד שאפשר להעביר באופן מקוון.
חוץ מזה שאם לא יפתחו מסגרות זה אומר שהמון הורים לא יעבדו מה שיגרום למשבר כלכלי עוד יותר גרוע

אין ברירה, חייבים לחזור לגנים ולבתי הספר, לפחות עד כיתה מסוימת שהילדים גדולים יותר

אז מה? אפשר להגיד את זה לכל מסגרת.
כמו שאמרת זו שרשרת שלא נגמרת

בתור אבא לילד בן 2.3 אני רוצה שילך לגן, לדעתי זה חשוב להתפתחות של ילד להיות במסגרת, בחברה. כנ"ל ילדים בבית ספר, בללכת לבית ספר יש יותר מאשר חומר הלימוד שאפשר להעביר באופן מקוון.

נכון מאוד.
בלי קשר שהמסגרת חשובה מאוד לגילאים האלה, של גן ובתי הספר המוקדמים, זה קריטי שההורים יצאו לעבוד, אנחנו אוכלוסיה קריטית למשק

זה שרשרת שלא נגמרת
כמו שאמרת זו שרשרת שלא נגמרת
בדיוק - לא נגמרת, אם הקורונה תהיה כאן עוד שנה? עוד שנתיים? עוד 5 שנים? לא נשלח את הילדים למסגרות? מה יגדל מהם ככה? נשמור עליהם בבית ולא נלך לעבודה? מה יהיה עם המשק?
חייבים להמשיך את החיים תוך כדי שמירה על כללי זהירות.

חוץ מזה שאם לא יפתחו מסגרות זה אומר שהמון הורים לא יעבדו מה שיגרום למשבר כלכלי עוד יותר גרוע
יש פתרונות אחרים מערכות שונות שעשו במדינות אחרות שגם מאפשרות להורים לצאת לעבודה ועדיין להוריד את הסיכון, זה לא עניין של להכנע לפחד זה עניין של לעבוד חכם ויניל מה שלא עושים

• פותח/ת השרשור
גם אני עם ילדים
וגם אני רוצה שיהיו במסגרות לימודיות
אבל
קודם כל שההורים באמת יבדקו חום בבוקר
שהם חותמים על ההצהרה.
ושלא יכנסו למתחם הגן/בית ספר כמו שביקשו מהם.
ושלא יתנו אקמולי בבוקר וישלחו את הילד אפילו אם הוא בעל תסמינים.
כנל כלפי הצוות שלמען השם ישימו מסכות
ולא רק על הסנטר.

שהם חותמים על ההצהרה.
זה חרא של תופעה שקורית וקרתה תמיד גם לפני הקורונה והיא תהיה אחרי הקורונה, לא חסר הורים שיעשו הכל כולל לתת לילדים שלהם לסבול (ילד שנמצא בגן כשהוא חולה עם חום זה סבל אחושרמוטה בשבילו) העיקר לא להיות עם הילדים בבית.
הלוואי שזה לא היה ככה אבל זה המצב...
ולא רק על הסנטר
אישתי מנהלת מעון (לא שלה פרטי אלא סניף ברשת), היא אמרה שהם לא הולכים לשים מסכות וגם כל המעונות ברשת. ראית מה קורה לילדים בני שנה-שנתיים-שלוש כשכל המטפלות סביבם עם מסכות? הם נכנסים לפאניקה חבל על הזמן.
יש פתרונות אחרים מערכות שונות שעשו במדינות אחרות שגם מאפשרות להורים לצאת לעבודה ועדיין להוריד את הסיכון, זה לא עניין של להכנע לפחד זה עניין של לעבוד חכם ויניל מה שלא עושים
מה למשל? אני לא ממש עוקב אחרי חדשות וכו', איך אפשר להחליף מסגרות? אני לא מדבר על למידה מקוונת אלא אינטראקציה בין ילדים, בין ילדים למורים/מחנכים, העניין שהילד יבין שיש מסגרת עם כללים שהוא נמצא בה, איך עושים את זה?

גם אני עם ילדים
וגם אני רוצה שיהיו במסגרות לימודיות
אבל
שהם חותמים על ההצהרה.
ולא רק על הסנטר.

יש יותר סיכוי שילד ידביק את ההורה מאשר ההורה את הילד.
והסתברות מאוד גבוהה שילד/ה שנדבקו לא יהיו להם תסמינים וזה יחלוף כלא היה, זה צריך להדאיג אותך יותר אם כבר.
וכללי הזהירות שכתבת תקפים לכל אזרח במדינה

• פותח/ת השרשור
מדאיג אותי הכל אח

הרשויות לא ערוכות כלל
הם העיקר חושבים לעשות סגר בחג!
ממחר העקומה תגדל שוב,אז למה סגר דווקא בחג?

מעולם לא היה ראשון לספטמבר עצוב/לא מובן שכזה...

החילוק לקפסולות
המסכות לילדים במשך היום
מדידת החום
טפסי בריאות
וכו וכו

•ועם כל זה

בתור תלמיד אני שמח שפותחים כי לראות את החברים שוב ולהיכנס למסגרת ולשגרת יום מסודרת זה משהו שאני צריך, אבל אני מבין את הסכנות והדברים השליליים שיכולים לקרות עם פתיחת שנה הלימודים, אבל זה המצב הקיים והקורונה דפקה את השנה לכולנו ואפשר רק לקוות שהיא תעבור כמה שיותר מהר.

זה שרשרת שלא נגמרת
הבנת אותי
בקיצור כמו שיתחיל ככה יסתיים
אני נותן חודש ומקפלים את מוסדות החינוך

יאלה הלוואי. מהפה שלך לאלוקים 🤩

את יכולה לא ללכת ללימודים מהיום הראשון, למה לחכות חודש?
חחחח מחר אני הולכת להתחיל את שנת הסטאז' שלי בתור מורה, אז אני לא בדיוק מישהו לשאול לדעתו. אני בחרדה קיומית 🤣🤣🤣

רושם ראשוני וזה.... צכה לעשות את ההשתדלות שלי.
אבל אם הגורל ירצה ויסגרו את המוסדות...... לא אקום במחאה 🙄

חחחח מחר אני הולכת להתחיל את שנת הסטאז' שלי בתור מורה, אז אני לא בדיוק מישהו לשאול לדעתו. אני בחרדה קיומית 🤣🤣🤣

רושם ראשוני וזה.... צכה לעשות את ההשתדלות שלי.
אבל אם הגורל ירצה ויסגרו את המוסדות...... לא אקום במחאה 🙄

אם זה קורה תבואי לשמור לי על הילדים 😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית