הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה ללימודים בצל הקורונה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
זה חרא של תופעה שקורית וקרתה תמיד גם לפני הקורונה והיא תהיה אחרי הקורונה, לא חסר הורים שיעשו הכל כולל לתת לילדים שלהם לסבול (ילד שנמצא בגן כשהוא חולה עם חום זה סבל אחושרמוטה בשבילו) העיקר לא להיות עם הילדים בבית.
הלוואי שזה לא היה ככה אבל זה המצב...

אישתי מנהלת מעון (לא שלה פרטי אלא סניף ברשת), היא אמרה שהם לא הולכים לשים מסכות וגם כל המעונות ברשת. ראית מה קורה לילדים בני שנה-שנתיים-שלוש כשכל המטפלות סביבם עם מסכות? הם נכנסים לפאניקה חבל על הזמן.

מה למשל? אני לא ממש עוקב אחרי חדשות וכו', איך אפשר להחליף מסגרות? אני לא מדבר על למידה מקוונת אלא אינטראקציה בין ילדים, בין ילדים למורים/מחנכים, העניין שהילד יבין שיש מסגרת עם כללים שהוא נמצא בה, איך עושים את זה?
נתחיל מזה שהקפסולות צריכות להיות הרבה יותר מצומצות, במדינות אחרות יש ממש' ''סדרן'' שדואג שגם בכיתה והפסקות ישמרו על חוקים.
יש כמובן אמצעים אחרים כמו חוצצים בין מושבים וכו העניין הוא שכנראה גם הקפסולות הקטנות שרוצים עכשיו לא כול כך יעבוד כי אין מספיק מורים , בסופו של דבר זה עניין התקציב

אני כבר יכולה לומר לכם שבקייץ עבדתי כמורה בקייטנות, והשמירה של על כללי הקורונה הייתה איומה.
רוצה לומר אפסית עד לא קיימת.
אני אישית נחנקתי לי בתוך המסכה כי מה שהלך עם עם הילדים היה מדגרה פוטנציאלית.

ומי ישמור עליך?
מאלה?
14940227_266059437124076_41653_v1wouu.jpg

עוד שנת לימודים שאני נותן טרמפים לאח שלי לבית ספר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית