הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם מוזרות

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי, רציתי לדעת אם זה תקין ה shbg ומה ההשלכות שלו על שימוש בסטרואידים?
טוב להשפעה של הסטרואידים או לא?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200902_021645.jpg
    Screenshot_20200902_021645.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 78
  • פותח/ת השרשור
אני כבר 10 שנים ללא שום סייקל, הספקתי לשכוח הכל חח, דרך אגב אני עכשיו אחרי זריקה ראשונה של סוסטנון 1 מ"ל, אני מרגיש גרוע ועייף ומותש, זה הגיוני?

אני כבר 10 שנים ללא שום סייקל, הספקתי לשכוח הכל חח, דרך אגב אני עכשיו אחרי זריקה ראשונה של סוסטנון 1 מ"ל, אני מרגיש גרוע ועייף ומותש, זה הגיוני?
הכל הגיוני

תגיד,בן כמה אתה?

למה אני מרגיש ככה?
לתופעה קוראים 'שפעת טסט', זה מוזר שאתה בסייקל חמישי אבל פותח פה אשכולות כאילו לא עשית סייקל אחד עדיין, רק מציין..

שפעת טסט זה שאתה משחק בהורמונים של הגוף ובהתחלה הגוף עייף ועוד לא יודע איך 'לאכול' את זה, תוך שבוע שבועיים אמור להסתדר

• פותח/ת השרשור
לתופעה קוראים 'שפעת טסט', זה מוזר שאתה בסייקל חמישי אבל פותח פה אשכולות כאילו לא עשית סייקל אחד עדיין, רק מציין..

שפעת טסט זה שאתה משחק בהורמונים של הגוף ובהתחלה הגוף עייף ועוד לא יודע איך 'לאכול' את זה, תוך שבוע שבועיים אמור להסתדר

להזכיר לך ששכחתי הכל כי לא עשיתי שום סייקל כבר 10 שנים אז לשפוט פה לא חכם, אני במצב כאילו עשיתי עכשיו רק סייקל אחד

עדכונים בפרטי מאמי
כולם פה סוטים
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

התגובות פה סטו מהנושא
@CycleTelephohe ענה לך

מה גם שיכול להיות שמצב בריאותי/נפשי גם משפיע
לדעתי כמה ימים וזה יעבור
תצליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית