הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית

• פותח/ת השרשור aviel95
  • פורסם בתאריך

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
המטרה לשמר את המסת שריר הקיימת ולעשות חיטוב התוכנית הזאת תספיק לדעתכם?

סקוואט 8X3
בנץ פרס 8X3
חתירה עם מוט 8X3
מתח עם משקל 6X3
פרס 8X3
כפיפות מרפקים 10X3
לחיצה צרפתית 10X3

מה דעתכם על התוכנית מבחינת תרגילים סטים וחזרות יספיק לשמר מסת שריר בזמן החיטוב?

אם זה מה שעשית לפני כן ולא תתחלש, למה לא?
אני מנחש שאתה לא סוחב עליך הרבה שריר אז לשמר את מה שיש קל יותר.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שעשית לפני כן ולא תתחלש, למה לא?
אני מנחש שאתה לא סוחב עליך הרבה שריר אז לשמר את מה שיש קל יותר.

אני לא סוחב הרבה שריר יש קצת מסה אבל בעיקרון הבעיה זה השומן שמכסה את השריר ואני ממש רוצה לחטב אותו השאלה אם התוכנית הזאת אם תזונה מתאימה תספיק לי למטרה לחטב ולאבד כמה שפחות מסת שריר? אני במינוס 300 מהניטראלי

אני אישית לא הייתי עושה באימון לכל הגוף גם מתח וגם חתירה. עשה כרצונך, כמובן.
בגדול אם אתה במינוס שכזה, אוכל כמו שצריך(מספיק מהאבות המזון),לא חוזר אחורה באימונים(ואף רצוי להתקדם) וישן טוב אז אין סיבה נראית לעין שלא תשמר את הקצת מסת שריר שלך.
יותר מזה, גם אם היה לך כמות יותר גדולה ממה שאני חושב שיש לך אז זה היה תקף.
בהצלחה, בנאדם.

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן והאם זו אותה תוכנית שעבדת איתה עד עכשיו או משהו חדש?

זאת אותה תוכנית שאני עובד איתה כשלושה חודשים אני רואה על עצמי שכן הרזיתי והורדתי גם במשקל והמסת שריר טיפה יותר בולטת אבל השאלה היא האם המשיך באותו קצב והמשיך לחטב אני יתחלש יותר וגם המסה תאבד למרות שאני שומר על מספיק חלבון וירידה מתונה? ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע ומשלב ריצה ארוכה אחת ואימון אינטרוולים אחד

זאת אותה תוכנית שאני עובד איתה כשלושה חודשים אני רואה על עצמי שכן הרזיתי והורדתי גם במשקל והמסת שריר טיפה יותר בולטת אבל השאלה היא האם המשיך באותו קצב והמשיך לחטב אני יתחלש יותר וגם המסה תאבד למרות שאני שומר על מספיק חלבון וירידה מתונה? ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע ומשלב ריצה ארוכה אחת ואימון אינטרוולים אחד

אני לא מת על תוכניות full body באופן כללי, אבל סוס מנצח לא מחליפים.
אל תיכנס לפינה הזו של 'אני ארד במשקלים ואהיה חלש כי אני בחיטוב', זה גם יפריע לך פסיכולוגית ויבוא גם לידי ביטוי באימונים.
תבטל את זה לגמרי ותמשיך כרגיל, תשאף לעלות במשקלים, זה אפילו מאוד הגיוני בהתחשב במשך הזמן שאתה מתאמן.
אם וכאשר תגיע למצב שאתה יורד במשקלי העבודה ממש לינארית, ולא אימון חד-פעמי,
אז אולי יהיה מקום לקבל יותר טיפים וייעוץ לגבי התוכנית עצמה.
עד אז, תן בראש

• פותח/ת השרשור
אני לא מת על תוכניות full body באופן כללי, אבל סוס מנצח לא מחליפים.
אל תיכנס לפינה הזו של 'אני ארד במשקלים ואהיה חלש כי אני בחיטוב', זה גם יפריע לך פסיכולוגית ויבוא גם לידי ביטוי באימונים.
תבטל את זה לגמרי ותמשיך כרגיל, תשאף לעלות במשקלים, זה אפילו מאוד הגיוני בהתחשב במשך הזמן שאתה מתאמן.
אם וכאשר תגיע למצב שאתה יורד במשקלי העבודה ממש לינארית, ולא אימון חד-פעמי,
אז אולי יהיה מקום לקבל יותר טיפים וייעוץ לגבי התוכנית עצמה.
עד אז, תן בראש

המון תודה על העזרה!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית