הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB של לייל מקדונלד.

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
בתוכנית צריך לבצע לחיצת רגליים במכונה(משמע לג פרס(נכון)),אם אינלי במכון מכונה כזאת מה אני אמור לעשות?
ובלי דברים כמו תחליף מכון כי אין עוד מכונים טובים באזור...

• פותח/ת השרשור
מר ענק אני לא הולך להתחיל SS כרגע
ופאוורליפטינג אחרי שרשמתי את זה חשבתי על זה וגיליתי שזה היה דפוק לרשום את זה...
טוב בכל מקרה מה אפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
אבל אין יותר מדי דברים...
כי בכל מקרה עושים כפיפת ברכיים ותאומית בסמית וסקוואט ככה שאין יותר מדי אופציות...
לעשות לאנג'ים במקום?

לשמוע ללייל באימונים זה קצת דבילי. בכל אופן, לאנג׳ים לא הייתי מכניס כי זה דיי יגמור אותך. אתה יכול להוסיף עוד סטים לסקוואט.
אגב, אם אתה מתאמן מתחיל (יכול להוסיף משקל למוט בכל אימון) הסיכויים שתתקדם בתוכנית הזאת פחותים, היא יותר למתאמנים מתקדמים.

לשמוע ללייל באימונים זה קצת דבילי. בכל אופן, לאנג׳ים לא הייתי מכניס כי זה דיי יגמור אותך. אתה יכול להוסיף עוד סטים לסקוואט.
אגב, אם אתה מתאמן מתחיל (יכול להוסיף משקל למוט בכל אימון) הסיכויים שתתקדם בתוכנית הזאת פחותים, היא יותר למתאמנים מתקדמים.
מעולם לא הבנתי את זה. לייל מצפה לעשות התקדמות של 5% כל אימון בתוכנית. זה התקדמות ליניארית לכל דבר, איך מתאמן מתקדם אמור להחזיק דבר כזה?

• פותח/ת השרשור

יש מספיק סטים לסקוואט חיים...
אין איזה תרגיל שאפשר להוסיף?
ואם כל הכבוד לSS אני לא עושה אותה כי אני לא יעמוד בתוכנית מבחינת העלאת משקלים...
אני בן 15 ואני לא יעמוד ב5 קילו סקוואט כל אימון וב-7 דדליפט...

זה מה שמדאיג אותך? אתה יכול גם להעלות פחות במשקל, לעשות התקדמות שבועית, לתכנן משהו שמתאים לך. במקום זה לבחור תוכנית עם נפח מפוצץ זה קצת חבל.
זה 3-4 סטים לסקוואט, אז דדליפט רומני, אז לג פרס, נכון?
אז תעשה ארבעה סטים לסקוואט במקום 3 ותוסיף עוד סט לפשיטת ברכיים (יש את התרגיל הזה?). זה לא ממש משנה. *

ואם תעשה התקדמות של 2.5 קילו בסקוואט ו-5 קילו בדדליפט? מה יש לך להפסיד, מקסימום תיתקע.
אל תפחד מהקטע הזה, דניאל בן 15 והגיע למשקלים גבוהים, גם שימי מתאמן ב-SS. הרי את כל התרגילים של SS תעשה גם אצל לייל (חוץ מהפאוורקלין, שאתה יכול להחליף בחתירה/מתח).

מה איתם?
פשוט תתקדם ב2.5 כל פעם, שתתקע אתה תמיד יכול לנסות לאלתר משהו בשביל להתקדם עוד יותר לאט, למרות שאני לא מאמין שזה יקרה כ"כ מהר.

• פותח/ת השרשור
אבל כשיהיה לי קשה עם 2.5 כל אימון איך אני מתקדם?
כי אינלי פלטה של 0.6 במכון...מה עושים במצב כזה נגיד?

---------- התגובה התווספה ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

טוב נראלי אני באמת מתחיל SS אחרי הקיץ...
אפשר רק צריך לחשוב איך מודיעים דבר כזה למאמן...

אבל כשיהיה לי קשה עם 2.5 כל אימון איך אני מתקדם?
כי אינלי פלטה של 0.6 במכון...מה עושים במצב כזה נגיד?

---------- התגובה התווספה ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

טוב נראלי אני באמת מתחיל SS אחרי הקיץ...
אפשר רק צריך לחשוב איך מודיעים דבר כזה למאמן...
אתה עושה SS ולא מדבר איתו מה קשה?

יש מספיק סטים לסקוואט חיים...
אין איזה תרגיל שאפשר להוסיף?
ואם כל הכבוד לSS אני לא עושה אותה כי אני לא יעמוד בתוכנית מבחינת העלאת משקלים...
אני בן 15 ואני לא יעמוד ב5 קילו סקוואט כל אימון וב-7 דדליפט...

אח שלי בן 15.. מתאמן איתי SS .. ודי קרוב אלי במשקלי עבודה...
הוא העלה כמוני.. בתהחלה 5 בכל חוץ מדדליפט 7.5 ו פרס 2.5
והחזיק עם זה הרבה זמן עד שהחליף וחתך בחצי ... והוא ממשיך להתקדם...

• פותח/ת השרשור
אני אהיה בן 15 בסוף הקיץ,כרגע אני בן 14.5+אני לא ממש חזק(אני שוקל כרגע 56 על מטר 66 משהו כזה...) קשה לי להאמין שאני יסחוב עם כזה תוספת משקל כל אימון...
טוב נו נראה...
תודה לכל מי שעזר(במיוחד לחיים הגבר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית