הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מס שאלות כולל סייקל אנאבולי ראשון

itaypaz12

משתמש מתחיל
81
14
נק' מוניטין:
28
81
14
שלום לכולם, ב3 החודשים האחרונים התנסיתי בסארמס
חודש ראד140 חודשיים Lgd ( עוד 3 ימים מסיים את הlgd)
•התוצאות מדהימות, 13 קילו במשקל גוף מ70 ל83 2אחוזי שומן עליתי מ11ל13.. מבסוט מאוד כמובן הקפדה מטורפת על תזונה ואימונים
יש לציין שמשתמש גם בmk677 תוך כדי
• ללא תגובות היית צריך לשלב טסט ( התחלה ולכן לא התעסקתי עם זריקות)

- רוצה לעשות סייקל טסט אנתת500 בשבוע זריקה כל 5 ימים— אשמח את דעתכם על סייקל אנאבולי ראשון שכזה?
חומרHd labs,

• כמובן לפני שאכנס לזה, אני צריך להירגע מהסארמס, מתכנן בדיקת דם: נכון לבצע בדיקת דם יום לאחר סיום lgd4033? ולפי תוצאות לצרוך טומוקסיפן ל״שיקום״ נכון ויעיל יותר?

• פותח/ת השרשור
לא דרלינג,אני לא מתאמן אצלכם
רק עובד שם מדי פעם

וואלה,אולי תכניס אותי עם המבצע הזה (חבר מכניס חבר ומקבל קומקום מתנה):?
התכוונתי אני ותיק שם
תבוא חחחח תיכנס איתי חחחח מה עם תשובות ממך על האשכול חחחח

מניסיון אישי שלי עם סארמס סולו, תצפה אחרי 7-14 ימים (תלוי במינון שהשתמשת ובגנטיקה שלך) לירידה של 2-3 קילו נוזלים שהצטברו בתוך השריר בעקבות הסארמס. בקשר לשאלה על הטסט אם אתה רוצה רמות יציבות של טסט בדם, עם האסטר שבחרת להשתמש תצטרך להזריק כל 3.5 ימים ולא כל 5 ימים כדי שהוא יהיה יציב בדם

• פותח/ת השרשור
מניסיון אישי שלי עם סארמס סולו, תצפה אחרי 7-14 ימים (תלוי במינון שהשתמשת ובגנטיקה שלך) לירידה של 2-3 קילו נוזלים שהצטברו בתוך השריר בעקבות הסארמס. בקשר לשאלה על הטסט אם אתה רוצה רמות יציבות של טסט בדם, עם האסטר שבחרת להשתמש תצטרך להזריק כל 3.5 ימים ולא כל 5 ימים כדי שהוא יהיה יציב בדם
תודה, האמת שצריך להוריד נוזלים הסייקל הזה קידם אותי מאוד ועזר להתפתחות אבל כמובן עשה אותי נוזלי קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית