הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד מישהו פה נראה אחרת לגמרי כשהוא עושה back pose?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דייי התגובות פההה הרגתםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר...
(זה לפני שנתיים בערך)
IMG-20190110-WA0039 (1).jpg

https://photos.app.goo.gl/embFCpRV5DorZihJ7
^ככה אני נראה סביר ואז...
https://photos.app.goo.gl/kYNv2JvgvyJaaF4q7

אני אלוף העולם בלהציג גב שלו, לא שלו, חח.

שיעור קצר ממורה לאומנות:
יש עניין של פרספקטיבה, שמשפיע הרבה על הדרך בה אנחנו רואים את העולם בכל שנייה נתונה. זה בא לידי ביטוי באופן בולט בתמונות, וגם בציורים (צייר טוב ידע להעביר את הפרספקטיבה כמו שהיא נראית מנקודת המבט הספציפית בה הוא נמצא, ולא לצייר את החפץ כפי שהוא זוכר אותו מהזיכרון, או כפי שהוא חושב שהוא אמור להיראות...)
מה שעשית בתמונה הזו זה פשוט לשחק עם הפרספקטיבה. לקחת את הגב שלך אחורה, כך שיהיה קרוב יותר למצלמה ולכן הוא נראה גדול יותר. (הרבה בחורות מצטלמות ככה עם הישבן, אגב, או לוקחות את האגן קצת אחורה כדי שהמותניים יראו צרים - רחוקים יותר.)
קיצר, לך חצוב לך גב...

באווירה ״הגבית״
אני תייר ליד אלחנן ואור

קבצים מצורפים

• 388B853F-A96A-491B-ABB8-AF6E549717E3.jpeg
    388B853F-A96A-491B-ABB8-AF6E549717E3.jpeg
    KB 110.6 · צפיות: 52
שיעור קצר ממורה לאומנות:
יש עניין של פרספקטיבה, שמשפיע הרבה על הדרך בה אנחנו רואים את העולם בכל שנייה נתונה. זה בא לידי ביטוי באופן בולט בתמונות, וגם בציורים (צייר טוב ידע להעביר את הפרספקטיבה כמו שהיא נראית מנקודת המבט הספציפית בה הוא נמצא, ולא לצייר את החפץ כפי שהוא זוכר אותו מהזיכרון, או כפי שהוא חושב שהוא אמור להיראות...)
מה שעשית בתמונה הזו זה פשוט לשחק עם הפרספקטיבה. לקחת את הגב שלך אחורה, כך שיהיה קרוב יותר למצלמה ולכן הוא נראה גדול יותר. (הרבה בחורות מצטלמות ככה עם הישבן, אגב, או לוקחות את האגן קצת אחורה כדי שהמותניים יראו צרים - רחוקים יותר.)
קיצר, לך חצוב לך גב...
גם אני שמתי לב לזה, אבל שתקתי:sarcastic:
עשיתי את זה אולי פעמיים.. רוב הפעמים מצלם מראה פשוט או נותן למישו לצלם ואחשלי קוראים לך אל חנן
מה עוצר אותך
תפרגן במשהו עדכני יקמצן
תלמד אותי לעשות פאוז כמו שצריך עם תאורה נורמלית, ובוא תיקח תמונה.
התמונה שלי צולמה כשהייתי במכון וחבר הסביר לי מה לעשות ואיפה לעמוד וצילם אותי.
אחרי ששלח לי את התמונה לא חשבתי שיהיה לי בה צורך, עד שפגשתי את כל ההומואים בפורום הזה:sarcastic:
באווירה ״הגבית״
אני תייר ליד אלחנן ואור
גב של אדי הול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית