הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון קלן

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי חבר'ה, אני רוצה לקחת קלבונטרול של 40mcg כל כדור, מה המינון שאני צריך לקחת? למה אני צריך להתחיל בשיאת הפירמידה? והאם אני יכול ישר חהתחיל במינון של 80mcg?
אני שוקל 90 ק"ג
חבר'ה?

אתה יודע שגם 120 מק״ג לא יעזרו לך אלא אם כן אתה בגרעון קלורי.
אם אתה כן בגרעון קלורי, למה לכל הרוחות אתה צריך קלן? אני זוכר שאמרת שאתה 25% שומן. פשוט תאכל פחות ותעשה יותר אירובי.

אני יכול לשאול אותך למה אתה מחפש פתרונות כימיים לירידה במשקל? הפתרון הכי טוב עבורך זו דיאטה ואירובי.

זהו שלא עוזר כלום, אני גם בגירעון וגם עם אירובי והאחוזי שומן מסרבים לרדת

אני ארשום לך בפשטות למה זה בלתי אפשרי.

חוקי תרמודינמיקה / חוק שימור אנרגיה
U=Q-W*

W - כמה קלוריות (אנרגיה) שרפת
Q - כמה קלוריות (אנרגיה) צרכת

אתה מבין שאם אתה שורף יותר אנרגיה/קלוריות ממה שהכנסת לגוף אתה בוודאות תרד במשקל.

אני מבין את זה, תיאורטית הכל יפה, אבל עדיין השומן מסרב לרדת
לך לאיש מקצוע ותעשה אצלו קצת ייעוצים כי בנתיים אתה סתם מבזבז כסף ובריאות על חומרים שאתה לא צריך, אם זה לא עובד אתה עושה משהו לא נכון, וזה יכול בהחלט לעבוד גם בלי חומרים בכלל.

😵
אני מבין את זה, תיאורטית הכל יפה, אבל עדיין השומן מסרב לרדת

אז אתה נס רפואי מהלך 😉.
כמו שסייקלטלפון אמר לך, לפניי שאתה מנסה להכניס דברים לגוף שיכולים לגרום ליותר נזק מתועלת, לך תתייעץ עם כמה אנשי מקצוע.

• פותח/ת השרשור
אבל כולם פה לוקחים והם לא טבעיים
חח
ושוב נחזור לשאלה החשובה, בשימוש קלן חייב פירמידה? אפשר להתחיל ממינון של 80mcg במקום 40?

אבל כולם פה לוקחים והם לא טבעיים
חח
ושוב נחזור לשאלה החשובה, בשימוש קלן חייב פירמידה? אפשר להתחיל ממינון של 80mcg במקום 40?

אם אפשר? אפשר הכל.
שוב במקרה שלך אני בספק שזה ישנה משהו, אבל אתה מוזמן לנסות בכל זאת. אולי תפתיע אותנו 🤯

יכול להיגרם נזק אם אני אתחיל קלן במינון 80mcg?
מכיוון שלא השתמשת בקלן בחיים אז אתה לא יודע איך הגוף שלך יגיב, זאת תרופה עם תופעות לוואי מאוד קשות לכן עדיף להתחיל עם כמות קטנה כדי לראות איך הגוף יגיב. בכל מקרה אתה סתם תסכן את הלב שלך עם התרופה הקשה הזאת וגם אם תירד 2-3 קילו בגלל השימוש בכדור (שגם זה אני בספק) איך תתקדם משם? כי לקחת כל החיים קלן לא תוכל אלא רק לתקופות מאוד קצרות. אם ירדת במשקל בגלל התרופה ולא בגלל תפריט ואירובי אחרי שתסיים לקחת את התרופה שוב תיתקע או אפילו תחזור למשקל המקורי. אין שום סיבה בעולם בכלל להתחיל לחשוב על קלן אם אתה מעל 10 אחוז שומן. במקרה שלך אם אתה 25 אחוז שומן אין לך מה לחשוב על כל תרופה כימית כלשהי. אם אתה חושב שאתה עושה הכל נכון אבל הגוף שלך דפוק הייתי ממליץ לך לעשות בדיקות דם כולל פרופיל הורמונלי בדגש על t3 t4 וtsh ולראות אולי יש שם בעיה.
אגב מה שלי עוזר להתחטב ועזר לי להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך זה להתאמן עם וויד במינון גבוהה אתה מוזמן לנסות על כל גוף זה עובד אחרת.

אגב מה שלי עוזר להתחטב ועזר לי להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך זה להתאמן עם וויד במינון גבוהה אתה מוזמן לנסות על כל גוף זה עובד אחרת.
ואף אחד לא מאמין לי..
אתה החבר החדש שלי, וויד עושה את העבודה ללא ספק

ואף אחד לא מאמין לי..
אתה החבר החדש שלי, וויד עושה את העבודה ללא ספק
תנסה וויד דרך אכילה, תגלה עולם חדש באימונים. ההשפעה הטובה רק מתעצמת. הורידים שלך ירצו לצאת מהגוף.
אגב יש סיבה מוצדקת שלא מאמינים לך, על כל גוף וויד משפיע אחרת. כמו כן, יש משמעות גדולה לוויד שאתה צורך. זה עולם ענק שלא נחקר מספיק- רב הנסתר על הגלוי. לשמחתי אני בורכתי שהגוף שלי מגיב מדהים לוויד ולא רק באימונים. אני רואה המון אנשים שנופלים מוויד או שפשוט זוללים אוכל ללא הכרה. במקרה שלי גם אם אני על שעתיים שינה ואצרוך וויד העייפות תיעלם, הריכוז שגם ככה לא בעיה אצלי משתפר פלאים, ואני מאבד באותו רגע של השימוש כמות די מכובדת של נוזלים שדי עוזרת לשייפ (כמובן שלאחר סיום ההשפעה הנוזלים חוזרים לאט לאט)

בן אדם שאל שאלה לגיטימית (למרות שדובר על זה רבות) וכולם רק מטיפים כאילו אתם התחלתם עם חומרים אחרי 8 שנים של אימונים.

לשאלתך, עדיף להתחיל ממינון נמוך של 40 מק"ג ביומיים הראשונים, להעלות ל 80 מק"ג ביומיים שלאחר מכן ולאחר מכן 120 מק"ג.
במידה ואתה עובר את ה 10 ימים ברציפות, מומלץ לקחת קטוטיפן, ובמידה ואין תעשה סייקלים של שבועיים עם מנוחה של שבועיים בין סייקל לסייקל.

• פותח/ת השרשור
בן אדם שאל שאלה לגיטימית (למרות שדובר על זה רבות) וכולם רק מטיפים כאילו אתם התחלתם עם חומרים אחרי 8 שנים של אימונים.

לשאלתך, עדיף להתחיל ממינון נמוך של 40 מק"ג ביומיים הראשונים, להעלות ל 80 מק"ג ביומיים שלאחר מכן ולאחר מכן 120 מק"ג.
במידה ואתה עובר את ה 10 ימים ברציפות, מומלץ לקחת קטוטיפן, ובמידה ואין תעשה סייקלים של שבועיים עם מנוחה של שבועיים בין סייקל לסייקל.

תודה

לא מדובר פה במקרה רגיל. הבחור 25 אחוז שומן ורוצה לקחת קלן. 0 תועלת מקסימום תופעות לוואי. למה לא להטיף לו כדי שלא יעשה את הטעות שתפגע לו בבריאות סתם? עדיף לו להתעסק עם t3 אם כבר

לא מדובר פה במקרה רגיל. הבחור 25 אחוז שומן ורוצה לקחת קלן. 0 תועלת מקסימום תופעות לוואי. למה לא להטיף לו כדי שלא יעשה את הטעות שתפגע לו בבריאות סתם? עדיף לו להתעסק עם t3 אם כבר

כי זו לא מטרת הפורום, המטרה היא לשאול שאלות, לענות תשובות ולהחכים.

כי זו לא מטרת הפורום, המטרה היא לשאול שאלות, לענות תשובות ולהחכים.

אתה צודק ב 200%, אבל להחכים במקרה שלו זה לחפש את הפתרון לבעיה האמיתית שלו, הבחור לא מבין מה זו דיאטה. להגיד לו להתחיל ב 40 מק״ג לא יתן לו כלום, פשוט שום דבר, מלבד זה שהוא ירוץ עכשיו להתחיל קלן ובעוד שבועיים יפרסם פוסט ״אני על 160 מק״ג ועולה במשקל״.

אני לא אטיף לאף אחד על שימוש בחומרים ומהמעט ידע שיש לי אני בשמחה אעזור לכל אחד, אבל בחיאת שיש פה אנשים שחושבים שאנאבר זה מחטב וקלן יוריד אותם מ 30 א״ש לחד ספרתי. אנשים כאלו לא צריכים לקחת חומרים מהסיבה הפשוטה שהם יפסידו כסף, יפגעו לעצם בבריאות ונוסף לזה יתאכזבו מהתוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית