עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה ברנד?750 שבועי, מיותר לגמרי
תיקנתי לךאז ירוק זה בעצם כן תרופה מעבר לסמים קשים יותר כמו סטרואידים וכדומה
זה המסקנה אליה הגעתי בימים האחרונים במשך שהותי בפורום
ירוק זה סם, זה מרפא אותך והכל טוב ויפה אבל גם מביא לך את הסטלהאיזה ברנד?
תיקנתי לך
שימוש לא נכון בהגדרות חביבימה שמביא לך את הסטלה זה סם
הב הב?
ידועתקרא לזה איך שאתה רוצה, החוק אומר את המילה האחרונה בסוף היום
זה לא איך הוא מוגדר זה איך מתייחסים אליוידוע
אגב,בפרוטוקול הצבאי של צה"ל קנאביס מוגדר כ'סם מסוכן מסוג קנאביס'(ציטוט ישיר)
לא איך הוא מוגדר
זה הולך יד בידאיך מתייחסים אליו
ויש חיילים שעישנו קנאביס והחליקו להם את זה פחות או יותר כי זה היה תופעה מאוד מאוד רווחת ולהעניש חייל 2 זה פשוט אלה שמדובר ביותר מ10 חיילים מעדיפים להחליק את זה כי זה 'פדיחות' לצבא שמלא חיילים בבת אחת מקבלים עונשים כבדים, מישהו צריך לאייש את הקו אחרי הכל...זה הולך יד ביד
מכיר אישית סיפורים הזויים שנגמרו בשנים של מאסר בפועל בזמן שמחוץ למסגרת צבאית זה היה נגמר בתיק/רישום/קנס
מה אני אגיד לך 75 יום בכלא 4 דופק את החיים לנצח... אוי ואבויאבל כן, יש אנשים שהצבא דפק להם את החיים על שחטה מסכנה, זה גם קורה לצערנו
חומר אנדרוגני מאוד ושופע תופעות לוואי פיזיות ומנטליות.קיצר, החלטתי להתרחק מזה ולא לנסות למרות שזה מפתה
חומר אנדרוגני מאוד ושופע תופעות לוואי פיזיות ומנטליות.
למרות האיכויות שלו שלא ניתנות לערעור גם אני לא מת עליו.
הרבה יותר נהנה מנגזרות כמו בולד..פרימו ואחרות
ניסיתי את שניהם, מעדיף דקהאיך דקה בהשוואה לטרן? למי שהתנסה...
עצם העובדה שצריך לקחת משהו כדי לשפר עמדות "למטה" (וזה קורה לבחור צעיר כן)בטרן היה יותר ליבידו, דקה דיק זה דבר אמיתי
פרווירון משפר עמדות שם
מספיק טסט, פה ושם פרווירון, זה לא בעייתיות של חומר, זה מנגנון פעולה ויש בזה דברים טובים..עצם העובדה שצריך לקחת משהו כדי לשפר עמדות "למטה" (וזה קורה לבחור צעיר כן)
כבר מצביע על בעייתיות של חומר
חומרים למחשבה.
עדיף טרן 😃
בד"כ אם מקפידים לקחת מינון מעט גבוה יותר של טסט אין שום בעיה למטה...להיפך.עצם העובדה שצריך לקחת משהו כדי לשפר עמדות "למטה" (וזה קורה לבחור צעיר כן)
כבר מצביע על בעייתיות של חומר
חומרים למחשבה.
עדיף טרן 😃
ברור שדקה זה תרופה לבני אדם וטרן זה חומר לפיטום חיות 🤣ולא, לא עדיף טרן, הבריאות שלך יותר חשובה מזה, דקה הרבה יותר בטוח לגוף מאשר טרן
אני הייתי עם דקה חטוב וחייתי טוב..ברור שדקה זה תרופה לבני אדם וטרן זה חומר לפיטום חיות 🤣
אבל בגדול נושא הסטרואידים זה נושא פרוץ ולא ממש דבר בריאה עם כבר בבריאות עסקינן. ולכן אני מעדיף 8-10 שבועות טרן
להיות חטוב ולזיין טוב
מאשר האופציה של דקה
נכון דקה זה תרופה לבני אדם כבר ציינתי,עדיף דקה על פני טרן בכל יום , אני ממש לא חושב שהקטע עם הדקה דיק זה סיבה מספיק טובה כדי לקחת טרן על פניו, כן מוזר לשמוע את זה מאחד שניסה את שניהם..