עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מוציא דברים מהקשרם.סטרואידים זה לא דבר בריא, זה ממש לא סיבה מספיק טובה כדי להגיד במילא אני דופק אז אני אדפוק עד הסוף מה שנקרא להוסיף שמן למדורה, סטרואידים זה לא בריא ובמילא אתה לוקח, אז אתה תריץ הלוסטין 3-4 חודשים? וכן טרן, זה חומר לא בריא בעליל ביחס למוצרים אחרים..
חומר אנדרוגני מאוד ושופע תופעות לוואי פיזיות ומנטליות.
למרות האיכויות שלו שלא ניתנות לערעור גם אני לא מת עליו.
הרבה יותר נהנה מנגזרות כמו בולד..פרימו ואחרות
אשמח לשמוע את דעתך,
אני רוצה להתחיל סייקל בנובמבר, המטרה מאסה קלילה
מה הסייקל שהיית עושה במקומי?
השאלה כמה קליל אתה רוצהאשמח לשמוע את דעתך,
אני רוצה להתחיל סייקל בנובמבר, המטרה מאסה קלילה
מה הסייקל שהיית עושה במקומי?
קברגולין זה כדי לשלוט בהורמון פרולקטין, גם בטרן תצטרך אותו, תזניח אותו ותיתקל בג'ינו או בעיות אחרות שפרוקלטין שמשתולל יגרום לך..
אגב אם אתה רגיש ל ארומטזיציה הסייקלים אז גם עם טסט בלי שימוש בAI החבר שלך למטה יכול לעשות בעיות..
אתה אחרי הכל משחק ההורמונים שלך
לגבי סיאליס אני משתמש בו מעת לעת אבל לא בשביל החבר למטה, זה בונוס, זה משפר רצפטורים מבחינת טסט ועושה שיהיה פחות אסטרוגן וגם על הדרך מונע בעיות בפרוסטטה שחומרים יכולים לגרום, חוץ מזה, אחלה של פאמפ ואימונים הרבה יותר טובים, כמובן, לא להגזים איתו..
שאני עם בחורה אני מסתדר גם בלי שום חומר תהיה בטוח, הגיל לא היה רלוונטי פה
פרווירון בסייקל דקה הוא מאוד חכם מאחר והוא dht טהור וזה בדיוק מה שחסר לך בסייקל של דקה, פרווירון זה חומר מאוד חיובי מהרבה היבטים כך על פי פודקאסט של גרג דוסט ששמעתי בנושא
סטרואידים זה לא דבר בריא, זה ממש לא סיבה מספיק טובה כדי להגיד במילא אני דופק אז אני אדפוק עד הסוף מה שנקרא להוסיף שמן למדורה, סטרואידים זה לא בריא ובמילא אתה לוקח, אז אתה תריץ הלוסטין 3-4 חודשים? וכן טרן, זה חומר לא בריא בעליל ביחס למוצרים אחרים..
שאתה עם מספיק טסט, דקה דיק או לא, שיש חשק מיני הכל אמור לעבוד כמו שעון שווייצרי.. אני מבין ראית את המילה סיאליס אז נבהלת קצת
מה הסטוריית הסייקלים שלך ?
השאלה כמה קליל אתה רוצה
אני לפעמים נותן גם סולואים של טיבול/אנאבר וזה מספק אותי
עבורי סייקל של פרימו+טסט, גם בולד וטסט במינון בייסיק נותן עבודה מציינת
לעולם לא התפרעתי, טסט סולו, טסט+ויני, טסט+מאסטרון, טסט+אנאבר
מאסה קלילה אצלי זה לעלות 7-8 קילו ולהישאר במראה החטוב והיבש
אם אשיג פרימו ממקור טוב ובמחיר טוב אולי אנסה.
אם לא, כרגע התכנון זה טסט+טורינבול או אולי LGD
Tadalafil modulates aromatase activity and androgen receptor expression in a human osteoblastic cell in vitro model - PubMedהיי ידידי,
אולי יש לך סימוכין לזה שסיאליס משפר את הרצפטורים לטסט ומוריד אסטרוגן?
גם טסט בולד במינון סטנדרטי יעשה יופי של עבודה במחיר זול מיתר האופציות.לעולם לא התפרעתי, טסט סולו, טסט+ויני, טסט+מאסטרון, טסט+אנאבר
מאסה קלילה אצלי זה לעלות 7-8 קילו ולהישאר במראה החטוב והיבש
אם אשיג פרימו ממקור טוב ובמחיר טוב אולי אנסה.
אם לא, כרגע התכנון זה טסט+טורינבול או אולי LGD