הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתוסכל ממבחן וינגייט כרטיסיות

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
שלום התחלתי קורס מאמנים בוינגייט במרץ בגלל כל הקורנה הקורס התעכב והמבחנים לבסוף לפני חודש סיימתי הכל ועברתי הכל חוץ מהמבחן כרטיסיות שקיבלתי בו 65 ועובר זה 70 . לצערי כל מועד הוא כל חודש וחצי בשלוחת חיפה. גם בגלל הקורנה הכל התעכב והמועדים ואני מת לסיים עם זה. הרמה שלי היא לא רעה בכלל ואני מבין את החומר בצורה טובה. אני כל הזמן נופל בשאלה אחת גדולה ובמלא דברים קטנים זה היה במבחן הראשון. המבחן השני היה יותר מדוייק ויותר טוב אבל לצערי 2 שאלות לא ידעתי. שאלו אותי על אי ספיקה פאסיבת בהמסטרינג . לא חזרנו מעולם על אי ספיקה פאסיבית כלומר על תרגילים לדוגמה . אני באמת כבר גמור מהקורס הזה ואני כל הזמן לומד עוד דברים וניסוחים וביצועים שיכולים לשאול עושה הכל והקורס תקוע לי כמו עצם בגרון . רוצה להתחיל לאמן ולהתחיל עם המקצוע הזה וגם במבחן השני קיבלתי 60 ומשהו וכל פעם הוא אומר לי שזה כמעט . הוא מוצא על כל שאלה להוריד לי 2 נקודות כמו ביצוע עם גו יותר למטה או במכונת רגליים שזה היה כמעט בגובה כל מיני דברים אחרים קטנים . אני אשמח לעידוד לכאלו שהתקשו במבחן הזה כי אני כבר לא מוצא מה ללמוד כל הזמן אני נתקל בשתי שאלות קשות ואת המשונה אני יודע פרפקט והוא עדיין לא מעביר אותי כי הוא מוריד לי 2 נקודות כמעט בכל שאלה.... זה פשוט מבאס אני ממש נגמר מזה ורק זה מה שנדאר והתעודה מתעכבת וזה עוד כסף. אשמח לדעת עם הגיוני שאני יעשה אין סוף מועדים ועדיין ימשיכו לו להעביר אותי . לא כל כך רוצים לעזור לי עם המבחן הזה והכי מצחיק שאני כל פעם כמעט עובר אי אפשר להיגד שאני לא יודע בכלל זה הרבה עניין של מזל של מי שבוחן אותך ומה הכרטיסיה שקיבלת...

יש עיוני ויש מעשי, אם עברת את העיוני אתה אמור לעבור קליל את המעשי למען האמת. ואיך אתה לא יודע מה זה אי ספיקה פאסיבית? אין מצב בעולם שלא לימדו אתכם את זה, לימדו אתה פשוט שכחת. תחרוש עוד על החומר אין מה לומר חוץ מזה, החומר של העיוני זה מה שיהיה במעשי. תנסה להתייעץ עם החברים שלך לקורס איזה שאלות שאלו אותם. אני קיבלתי 96 ונפלתי על משהו שטותי בדדליפט רומני, משהו בדיחתי ובקושי למדתי חצי שעה למעשי כי כבר למדתי לעיוני, קיצור חבל לשלם מאות שקלים על מבחנים חוזרים, תחרוש קצת אתה תצליח, אתה על הקשקש.

נערך לאחרונה:
תעבור על הכל עם פינצטה. תעשה ניתוח תנועתי לכל תרגיל. תדע אנטומיה, קיניזיולוגיה פרפקט. אי ספיקה זה חובה אז תכסה את זה היטב. הכי חשוב זה לתרגל נונסטופ. אם אתה נופל על קטנות, תלמד את הקטנות. בסוף עוברים.

קיבלתי 70 ועברתי ממש גבולי, לדעתי פשוט אל תילחץ וכשאתה במבחן עצמו גם אם אתה לא יודע את התשובה אז תנסה להגיד את מה שאתה כן יודע שקשור לשאלה. לפי מה שאני זוכר המבחן לא היה מורכב יותר מידיי , רוב השאלות הקאץ שלהם היה יחסי אורך מתח של השריר, מנופים. ואיך לתפעל כל מיני מכשירים שנמצאים במכון. אל תתייאש אח, הכרתי אנשים שלא התאמנו בחדר כושר ועברו את כל המבחנים של וינגייט, אז פשוט תנסה שוב עד שתצליח .

• פותח/ת השרשור
יש עיוני ויש מעשי, אם עברת את העיוני אתה אמור לעבור קליל את המעשי למען האמת. ואיך אתה לא יודע מה זה אי ספיקה פאסיבית? אין מצב בעולם שלא לימדו אתכם את זה, לימדו אתה פשוט שכחת. תחרוש עוד על החומר אין מה לומר חוץ מזה, החומר של העיוני זה מה שיהיה במעשי. תנסה להתייעץ עם החברים שלך לקורס איזה שאלות שאלו אותם. אני קיבלתי 96 ונפלתי על משהו שטותי בדדליפט רומני, משהו בדיחתי ובקושי למדתי חצי שעה למעשי כי כבר למדתי לעיוני, קיצור חבל לשלם מאות שקלים על מבחנים חוזרים, תחרוש קצת אתה תצליח, אתה על הקשקש.
אני יודע מזה אח פשוט לא ידעתי לתת דוגמה להמסטרינג עברנו רק על אקטיבית ודוגמאות של זה... בחוברת רשום בקטן בסטיף לג דגליפט שיש אי ספיקה פאסיבית של ההמסטרינג ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית