שלום התחלתי קורס מאמנים בוינגייט במרץ בגלל כל הקורנה הקורס התעכב והמבחנים לבסוף לפני חודש סיימתי הכל ועברתי הכל חוץ מהמבחן כרטיסיות שקיבלתי בו 65 ועובר זה 70 . לצערי כל מועד הוא כל חודש וחצי בשלוחת חיפה. גם בגלל הקורנה הכל התעכב והמועדים ואני מת לסיים עם זה. הרמה שלי היא לא רעה בכלל ואני מבין את החומר בצורה טובה. אני כל הזמן נופל בשאלה אחת גדולה ובמלא דברים קטנים זה היה במבחן הראשון. המבחן השני היה יותר מדוייק ויותר טוב אבל לצערי 2 שאלות לא ידעתי. שאלו אותי על אי ספיקה פאסיבת בהמסטרינג . לא חזרנו מעולם על אי ספיקה פאסיבית כלומר על תרגילים לדוגמה . אני באמת כבר גמור מהקורס הזה ואני כל הזמן לומד עוד דברים וניסוחים וביצועים שיכולים לשאול עושה הכל והקורס תקוע לי כמו עצם בגרון . רוצה להתחיל לאמן ולהתחיל עם המקצוע הזה וגם במבחן השני קיבלתי 60 ומשהו וכל פעם הוא אומר לי שזה כמעט . הוא מוצא על כל שאלה להוריד לי 2 נקודות כמו ביצוע עם גו יותר למטה או במכונת רגליים שזה היה כמעט בגובה כל מיני דברים אחרים קטנים . אני אשמח לעידוד לכאלו שהתקשו במבחן הזה כי אני כבר לא מוצא מה ללמוד כל הזמן אני נתקל בשתי שאלות קשות ואת המשונה אני יודע פרפקט והוא עדיין לא מעביר אותי כי הוא מוריד לי 2 נקודות כמעט בכל שאלה.... זה פשוט מבאס אני ממש נגמר מזה ורק זה מה שנדאר והתעודה מתעכבת וזה עוד כסף. אשמח לדעת עם הגיוני שאני יעשה אין סוף מועדים ועדיין ימשיכו לו להעביר אותי . לא כל כך רוצים לעזור לי עם המבחן הזה והכי מצחיק שאני כל פעם כמעט עובר אי אפשר להיגד שאני לא יודע בכלל זה הרבה עניין של מזל של מי שבוחן אותך ומה הכרטיסיה שקיבלת...