הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פוסט נאצה אנטי וינגייט או למה לעולם לא אמליץ ללמוד שם

מצב
השרשור נעול

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
לא נכנס לסיבות בגללן אני כותב את הפוסט הזה אבל אני מניח שתבינו לבד, זה לא נושא חדש לרוב באי הפורום הזה.
הרבה חבר'ה שרוצים ללמוד תעודה של מדריך חד"כ שואלים אותי איפה כדאי ללמוד, מבחינתי התשובה פשוטה - איפה שהמרצים מעודכנים ולא חיים בשנות ה60!
להלן חלק קטן מהשטויות (העדכניות!) בהן נתקלתי השבוע -
סקווט רק עד 90 מעלות (נו זה כולנו מכירים)
דדליפט זה למתקדמים (גם פה ושם חידוש)
גוד מורנינג זה השטן (פעם ראשונה שאני שומע אבל לא מאוד מופתע)
בנצ' רק עם גב שטוח על הספסל - הקשתה בגב זה לספורטאים תחרותיים בלבד (נו באמת)
והיום היה לי חידוש גדול, דראגון פלאג (מי שלא מכיר שיחפש ביו טיוב) זה רע לחוליות ולא מומלץ!
כמובן שזה בא בשילוב "בלה בלה בלה מרצים וחוקרים באוקספורד ובה בלה בלה", כמובן שכשביקשתי איזשהוא מחקר על התרגיל הנושא הוסט באלגנטיות.

לסיכום? יש סיבה לזה שאני שולח מי ששואל ל"שיאים" ולא, אין לי מניות שם.

~פרקתי~

אף צד אף פעם לא לומד. מי שלומד אלה הצופים.

אני לא מסכים איתך, אני חושב שאם שמים את האגו בצד אפשר להודות בטעות וללמוד ממנה.
קרה לי פה לא פעם ולא פעמיים שחשבתי שאני יודע משהו ומדיון עם מישהו אחר הבנתי שאני טועה.
אין לי גם שום בעיה להודות בזה, כי אם הדיון נעשה כמו שצריך ואתה בא בשביל ללמוד ולא בשביל להגן על הדעה שלך בלבד, אתה תרוויח הרבה יותר מאשר אם תעשה מלחמת התשה שמונעת מאגו.

אני לא מסכים איתך, אני חושב שאם שמים את האגו בצד אפשר להודות בטעות וללמוד ממנה.
קרה לי פה לא פעם ולא פעמיים שחשבתי שאני יודע משהו ומדיון עם מישהו אחר הבנתי שאני טועה.
אין לי גם שום בעיה להודות בזה, כי אם הדיון נעשה כמו שצריך ואתה בא בשביל ללמוד ולא בשביל להגן על הדעה שלך בלבד, אתה תרוויח הרבה יותר מאשר אם תעשה מלחמת התשה שמונעת מאגו.

ואיך סרקזם בדיון יפריע לזה?

ואיך סרקזם בדיון יפריע לזה?

כי סרקזם בדרך כלל מביע סוג של זלזול, במיוחד שהוא מיוחס אלייך (אלא אם אתה מכיר את הבן אדם ויודע שזה בהומור).
אני לא חושב שלאף אחד יבוא להמשיך להתדיין כשמזלזלים בו, אני המשכתי להציג טיעונים לביסט כי היה לי חשוב להעביר את הפואנטה באותו הרגע.
מה גם שזה אף פעם לא נגמר בסרקזם, היו פה אין סוף דיונים שהתחילו בסרקזם ונגמרו ב 20 עמודים של העלבות (שזה בזבוז זמן ומזה באמת אי אפשר ללמוד כלום).

אני לא נגד סרקזם באופן כללי, כשזה נעשה במקום המתאים ובשנינות זה נחמד ומשעשע, אך לא בכל מקום צריך לדחוף את זה בכוח, לא כשמנסים לבקר בן אדם בכל אופן.

אף צד אף פעם לא לומד. מי שלומד אלה הצופים.
אף אחד לא לומד מדיונים איתך, זה מבויסתום ללא מוצא
אני שוקל להחליף כת. איך מצטרפים לכת הקטנים, החלשים והממורמרים?

מה שמצחיק זה שאתם הכת כאן. אומרים לכם שהעולם עגול, וכל הטענות שלכם נגד זה שיש אנשים שחושבים אחרת. אולי לא בדיוק כת. מה המילה שאני מחפש? אה כן, כבשים.
מה שמדהים זה שאתה מעדיף לתת 200 סקוואט על 40 אחוז שומן מאשר 140 דיפ על 14 אחוז שומן. כי לטווח תנועה מעבר למקביל ולמשקל אין השפעה עחי
כן חמוד, כולם קטנים לידך. תרד 40 קילו
🤣🤣🤣

פוסט השנה, חבל שלא יכול לתת מוניטין.
אני זוכר פעם אחת שלא ליקקת לאלכס
אה לא רגע

homemade-easy-garden-veggie-vegetable-dip-appetizer-recipe-1106xS.jpg

אני זוכר פעם אחת שלא ליקקת לאלכס
אה לא רגע
מה לעשות, כשמגיע - מגיע. אתה יכול להיות רגוע, אם תהיה חד וצודק כמוהו אפרגן גם לך.
לצערך, זה לא המצב, ואני לא מפרגן באקראי.
וזה ממש מגניב שאנחנו הכת ואתה עדיין ממשיך להנציח את ההטפות הדתיות של "אתה מעדיף 40% שומן על 15% כי רק הכוח זה הדבר היחיד שחשוב בעולם, ואתה גם מעדיף להרוויח 3,500 בחודש במקום 35,000 בחודש אם זה היה הופך לך את הסקוואט מ180 ל-185". וכו' וכו'. ואתה באמת ובתמים חושב שהכת זה לא אתה וחבריך להטפות. זה דיי משעשע, אם להגיד את האמת.

מה לעשות, כשמגיע - מגיע. אתה יכול להיות רגוע, אם תהיה חד וצודק כמוהו אפרגן גם לך.
לצערך, זה לא המצב, ואני לא מפרגן באקראי.
וזה ממש מגניב שאנחנו הכת ואתה עדיין ממשיך להנציח את ההטפות הדתיות של "אתה מעדיף 40% שומן על 15% כי רק הכוח זה הדבר היחיד שחשוב בעולם, ואתה גם מעדיף להרוויח 3,500 בחודש במקום 35,000 בחודש אם זה היה הופך לך את הסקוואט מ180 ל-185". וכו' וכו'. ואתה באמת ובתמים חושב שהכת זה לא אתה וחבריך להטפות. זה דיי משעשע, אם להגיד את האמת.
מה שמשעשע זה שאתם הכת ואתה כל כך עיוור. אבל, agree to disagree
דא לא אכפת לי מה תגידו אידיאלי בשביל ליפטר או ואטאבר כי אני משחק פוטבול ועד שלא יהיה פה מומחה שיכול להגיד לי איך לאכול/להתאמן/איך להראות אני יעשה מה שאני רואה לנכון (ולא אני לא יהיה יותר שמן מחמאה)
זה יפה שאתה מגיב לכל דבר בפורום אחרי 3 דקות
החיים שלך בטח מרתקים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית