רוני קולמן מגיע לארץ

ײשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אחי יש שם הסברים על טכניקות אימון למאסה וחיטוב!

• פותח/ת השרשור
190 שקל? אני קונה בזה 27 קופסאות אוריאוס

צריך למממן את הכמויות מזון של הדבר הזה בזמן שהוא בארץ..😃

---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:36 ----------

ײשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אחי יש שם הסברים על טכניקות אימון למאסה וחיטוב!

חחח ראית את זה? מי יודע אולי נלמד משהו חדש.. 😉

זה נותן המון בקטע של מוטיבציה. הייתי בסמינר של ברנצ` וורן-נתן לי כח לכל השנה

זה נותן המון בקטע של מוטיבציה. הייתי בסמינר של ברנצ` וורן-נתן לי כח לכל השנה
שמע אני לא צוחק על רוני קולמן או משהו, בתחום שלו הוא הכי טוב כנראה. אבל זה ממש מצחיק ההסברים של מוסד כמו וינגייט על מה שיהיה בהרצאה.

תהנה קאלינה, אני בטוח שמי שאוהב בודיבילדינג ילך ויהנה.

אולי יכנס קצת ידע לתחת של מאמנים בארץ הזה,כמובן שמי שחאפר לא יבוא.

מחיר ליצני שנועד לממן את כל מי שייכנס שם בהנחות בומבסטיות אם לא בחינם, שזה מרבית האנשים שם.

מה וינגייט יעשו כשהוא יגיד בהרצאה לעשות סקוואט מלא?

מה וינגייט יעשו כשהוא יגיד בהרצאה לעשות סקוואט מלא?
יגידו שהוא מתאמן מתקדם מאוד ובגלל זה הוא עושה סקוואט מלא, כל מתאמן רגיל שיורד מתחת ל90 מעלות בסקוואט עשוי למות מוות פתאומי ולא מוגדר

תגידו מה אם מארק ריפטו יבוא לביקור? חחח זה יכול להיות מעניין אולי יכנס קצת שכל לחלק מהמאמנים.

יגידו שהוא מתאמן מתקדם מאוד ובגלל זה הוא עושה סקוואט מלא, כל מתאמן רגיל שיורד מתחת ל90 מעלות בסקוואט עשוי למות מוות פתאומי ולא מוגדר
או שהם יתחכמו וינסו לתקן אותו 😛 תגידו אפשר ללכת לשם גם בלי ללמוד בוינגייט?
כי אני בן 15 וחצי ואני נורא רוצה לשמוע את ההרצאה...

תגידו מה אם מארק ריפטו יבוא לביקור? חחח זה יכול להיות מעניין אולי יכנס קצת שכל לחלק מהמאמנים.
וואלה אם דבר כזה יקרה אי פעם אני אישית ממן לכל המאמנים במכון שלי כניסה לשם רק בשביל שיכנס להם למוח קצת דברים חיוניים...

נערך לאחרונה:

חחחחחחחחח זה יהיה מצחיק לראות את אנשי ווינגייט וקמפוס שיאים מתווכחים איתו שסקוואט מלא הורס את הברכיים, חחחחחחחחחחחחחח רק בשביל זה שווה שהוא יבוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית