הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - ראד או אוסטרין?

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
לא כ''כ הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות, אז החלטתי לשאול פה.
במקומות מסוימים קראתי שלא כדאי להתחיל בראד כי הוא מאוד משבית ותופעות הלוואי די קשות, אך שאוסטרין כמעט לא מורגש וחבל להתעסק איתו.
אפשר לקבל חוות דעת והמלצה מחבר'ה שניסו את שניהם? אני תוהה באיזה להתחיל.

לא מעוניין בטסט בייס, מחפש להתחטב ולהתחזק בעיקר.

הצהרה:
לא הייתי ממליץ לפעול בצורה הזאת או בכלל לקחת חומרים

על כל פנים, סייקל ראשון, אוסטרין יעיף לך את ה#חת וראד ייתן תוצאות אבל יכול לדכא את התיאבון שזה לא טוב כי צריך לאכול כדי לגדול כי זה חומר חזק לסייקל ראשון ויכול להשאיר אותך עם בעיקר תופעות לוואי

אוסטרין זה חומר מאוד חזק במיוחד אם הרצפטורים שלך בתולים וראד לא ייתן יותר תוצאות כי אוסטרין ייתן מספיק גירוי לרצפטורים, ראד בעיקר יוסיף תופעות לוואי

אם זה אוסטרין או ראד לראשון אז אוסטרין ואין פה בכלל שאלה.

אוסטרין. השתמשתי בברנד שנקרא סיינס ביו, מומלץ.

תתחיל במינון עדין יחסית, 10-15 מ״ג ומשם עם הזמן תבנה את הסייקל עד אזור ה 20-25 מ״ג.

בעיניי זה אחלה סייקל ראשון במידה ואתה לא מעוניין להתחיל עם טסט׳.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם.
אפשר רק להבין למה? האם זה נטו בגלל שהרצפטורים בתוליים? אני קיבלתי רושם שאני לא ארוויח יותר מדי מאוסטרין, ביחוד ביחס לראד.
אשמח גם לדעת מה דעתכם על S4.

נערך לאחרונה:
תודה לכם.
אפשר רק להבין למה? האם זה נטו בגלל שהרצפטורים בתוליים? אני קיבלתי רושם שאני לא ארוויח יותר מדי מאוסטרין, ביחוד ביחס לראד.
אשמח גם לדעת מה דעתכם על S4.

מי אמר לך שלא תרוויח יותר מידי מאוסטרין?
אם אתה טבעי, מתאמן חזק, אוכל טוב וישן טוב אתה תראה שינוי. מה שכן אל תצפה להעלות 5 קילו שריר.

לא מכיר S4.

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שלא תרוויח יותר מידי מאוסטרין?
אם אתה טבעי, מתאמן חזק, אוכל טוב וישן טוב אתה תראה שינוי. מה שכן אל תצפה להעלות 5 קילו שריר.

לא מכיר S4.

יצא לי לקרוא פה תגובות של חלק מהחבר'ה שאומרים שאוסטרין לא שווה כל כך.
אתה השתמש בזה לסייקל ראשון? אשמח לדעת מה היו התוצאות ותופעות הלוואי אם אתה מוכן לשתף. אפילו בפרטי.

גבר זה כולה סארמס ולכמה זמן אתה רוצה להריץ אותו?
כי נשמע שאתה חושב שזה כדור קסם, ממש לא
אל תצפה ליותר מידי במיוחד אם אתה לא מוכן לתת בסיס של טסט

• פותח/ת השרשור
גבר זה כולה סארמס ולכמה זמן אתה רוצה להריץ אותו?
כי נשמע שאתה חושב שזה כדור קסם, ממש לא
אל תצפה ליותר מידי במיוחד אם אתה לא מוכן לתת בסיס של טסט

מתי אמרתי שזה כדור קסם? זה בכלל לא מגיע בכדור.
שאלתי שאלות לגיטימיות לסייקל ראשון, אתה לא חייב לענות.
תכננתי להריץ אוסטרין למשך חודשיים.

מתי אמרתי שזה כדור קסם? זה בכלל לא מגיע בכדור.
שאלתי שאלות לגיטימיות לסייקל ראשון, אתה לא חייב לענות.
תכננתי להריץ אוסטרין למשך חודשיים.

כדור קסם, אבקת קסם, נוזל קסם מה שבאלך

להתחטב ולהתחזק במקביל זו משימה לחומרים אחרים, לרוב אם תרצה לעשות חיטוב תרגיש חלש יותר עקב המינוס הקלורי. להתחזק תוך כדי שאתה מוריד אחוזי שומן לדעתי לא ילך לך עם החומרים האלו.

תעשה חיטוב רגיל טבעי, ואז תתחיל סייקל ראשון עם אחד מהם כשאתה בתפריט נייטרלי או פלוס קלורי למסה. ככה תצבור מסת שריר ואם תקפיד טוב בתזונה כמעט ולא תעלה בשומן.

יצא לי לקרוא פה תגובות של חלק מהחבר'ה שאומרים שאוסטרין לא שווה כל כך.
אתה השתמש בזה לסייקל ראשון? אשמח לדעת מה היו התוצאות ותופעות הלוואי אם אתה מוכן לשתף. אפילו בפרטי.

סייקל ראשון שלי היה 12 שבועות אוסטרין ו8 שבועות אחרונים lgd ככה שאני לא יכול לתת חוות דעת אמיתית כי הרצתי 2 חומרים במקביל.
מה שאני כן יכול להגיד לך זה שדי מהר הרגשתי חזק יותר, מספר החזרות שלי עלה וכו׳ וזה בשימוש של אוסטרין לבד.

שוב, אל תצפה לפלאים עם החומר הזה, אבל עובד הוא בטוח שעובד. דבר נוסף, אם אתה מריץ אותו אז עדיף כבר 12 שבועות לדעתי.

@דןDAN לדעתך יש צורך לעשות פיסיטי אחרי הסייקל? הבקבוקון הגיע ואני מתכנן להשתמש בקרוב.

אם הייתי צריך לנחש, אז במינון של 10-20 מ״ג אוסטרין למשך 8-12 שבועות אין צורך בpct.

אבל כמו שכבר כתבתי לך, רק בדיקות דם יכולות להגיד לך בוודאות האם רמות הטסט שלך מצריכות pct, חשוב לציין- גם אם רמות הטסט׳ שלך ירדו ולא עשית pct סביר להניח שאתה תתאושש עם הזמן (כמובן שתאבד את רוב / כל מסת השריר שצברת במהלך הסייקל).

שורה תחתונה, רוצה לדעת בוודאות? תעשה בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי צריך לנחש, אז במינון של 10-20 מ״ג אוסטרין למשך 8-12 שבועות אין צורך בpct.

אבל כמו שכבר כתבתי לך, רק בדיקות דם יכולות להגיד לך בוודאות האם רמות הטסט שלך מצריכות pct, חשוב לציין- גם אם רמות הטסט׳ שלך ירדו ולא עשית pct סביר להניח שאתה תתאושש עם הזמן (כמובן שתאבד את רוב / כל מסת השריר שצברת במהלך הסייקל).

שורה תחתונה, רוצה לדעת בוודאות? תעשה בדיקות דם.

תודה על התגובה.
המשפט הזה קצת לא מסתדר לי - ממה שאני יודע, כל עוד אתה לא צובר מסה חסרת הגיון אתה אמור לשמור על כל מה שצברת, בין אם זה טסט או אוסטרין.
אני טועה?

תודה על התגובה.
המשפט הזה קצת לא מסתדר לי - ממה שאני יודע, כל עוד אתה לא צובר מסה חסרת הגיון אתה אמור לשמור על כל מה שצברת, בין אם זה טסט או אוסטרין.
אני טועה?

אם אתה על 0 טסט׳ (או על הגבול הזה), לא מבצע pct אני בטוח שעד שתחזור לטווח הרגיל שלך אתה תאבד את כל מה שהשגת. תחשוב זו תקופה ארוכה מאוד עם טסט׳ בקרשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית